PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32365}

Był sobie chłopiec

About a Boy
2002
7,1 102 tys. ocen
7,1 10 1 102422
7,1 30 krytyków
Był sobie chłopiec
powrót do forum filmu Był sobie chłopiec

Jak wyżej, żałuje, że dopiero teraz. Zawsze kojarzyłem ten film z komedią romantyczną, może dlatego ciężko było mi się zabrać za tą pozycję. Po obejrzeniu jestem bardzo mile zaskoczony. Film w sposób bardzo znośny, inteligentny i momentami zabawny traktuje całkiem poważne problemy. Bardzo udany film. Serdecznie polecam

ocenił(a) film na 10
lucwarchol

Wczoraj oglądalam i jest swietny:)

ocenił(a) film na 9
lucwarchol

Cóż, ja też wczoraj oglądałam nie po raz pierwszy. To jest przykład filmu, do którego zawsze wracam, jak mam okazję.

ocenił(a) film na 8
lucwarchol

Prawda, że można się bardzo pozytywnie zaskoczyć? ;)

ocenił(a) film na 10
Maggie_Madison

świetny film ; ) No i uwielbiam aktora który gra głównego bohatera :):)

Maggie_Madison

Niekiedy opłaca się zasiąść do filmu bez bagażu opinii innych osób i wyrobionego już zdania na jego temat. Pozytywne zaskoczenia są najlepsze;)

lucwarchol

Ja oglądałam ten film już 3 raz - uważam, że to jeden z lepszych filmów Hugh Granta. Film jest na prawdę ujmujący .
Scena gdzie Hugh Grant śpiewa "Killing me softly" jest po prostu genialna- a to, że TVN nie puścił napisów z tłumaczeniem
to po prostu zbrodnia- bo tekst świetnie pasuje do tematyki filmu- w najbliższym czasie mam zamiar zabrać się za książkę ;)

ocenił(a) film na 8
lucwarchol

Ja też żałuję, miałam obejrzeć ten film jakiś rok temu, ale w sumie nie przepadam za H.Grantem i dopiero teraz się zdecydowałam na ten film. Jestem mile zaskoczona, całkiem sympatyczny film.
I zgadzam się z DorkaEm, ten moment, jak zaczął śpiewać jest najlepszy ;).