PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32365}

Był sobie chłopiec

About a Boy
2002
7,1 102 tys. ocen
7,1 10 1 102424
7,1 30 krytyków
Był sobie chłopiec
powrót do forum filmu Był sobie chłopiec

Kiepsko...

ocenił(a) film na 1

Tragedia. Film zdecydowanie "babski", faceci po prostu się nudzą. Płytki, niewiele z niego zapamiętasz. Hugh Grant znowu robił takie same idiotyczne miny. Koleżanka stwierdziła, ze się zestarzał... Dobrze, że ludzie maja różne gusta, bo byłaby klapa...

ocenił(a) film na 8
andzia_3

Na opak
Własnie ze NIEEEEE !!!
Super film. Dla kazdego, w kinie siedziało mniej wiecej ok 50 os i były pary jak i nie. Ja bylem tym razem wyjątkowo sam a 2 miejsca obok siedziala dziewczyna ok 20 i tak dobrze jak ja sie bawiła, a mi było miło ogladajac ten film. Heh chyba razem sie najglosniej reagowalismy na ten film .. w sensie pozytywnym. Jest wile komicznych kwestii jak i sytuacynych. Narrator wypowiadajacy mysli 2 gł. bohaterów przypomina narratora z Dziennika B.J. Sam film tez troszke, ale w nim jest to na opak H. Grant nie chce jak Briget sie ustatkowac dopiero po spotkaniu z Marksem i odkryciu dzieki niemu tego co w zyciu jest najważniejsze nastepuje chwila refleksji i zmiana osobowosci. Film momentami moze sie wydawac płytkim ale tak to juz jest z kazdą chyba komedią, trafiaja sie gooopiutkie teksty ale i mądre maksymy. A to jak ze andziu napisałas ze robi idiotyczne miny wynikało z potrzeby scenariusza/rezysera i samej sytuacji/kwestii. Mnie osobiscie to ten film jak i gra Granta bardziej sie podobala jak w porownywanym do tego filmu Dzienniku.