PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32365}

Był sobie chłopiec

About a Boy
2002
7,1 102 tys. ocen
7,1 10 1 102422
7,1 30 krytyków
Był sobie chłopiec
powrót do forum filmu Był sobie chłopiec

dajcie spokój

użytkownik usunięty

Obejrzałam go na jedynce z nudów bo przynajmniej tam reklam nie ma i osłupiałam.....Jak można stworzyć tak nudny film, po hugh grantcie się spodziewałam wyboru właśnie takiego scenariusza-zawsze jest bezbarwny i mało śmieszny w swojej roli ale toni ?? To jakies wielkie nieporozumienie...Kolejny raz dała się oszpecić tak jak w 7 życiach i małej miss.Ale dla nocnych marków o dobrym guście-nie bierzcie tabletek nasennych, wystarczy wypożyczyć ten film

Film jest świetny! Nie wiem jak można powiedzieć że jest nudny...heh zal

ocenił(a) film na 8
agasia117

A ja bym powiedziała, że film w swoim gatunku jest dobry, zabawny, lekki ale nie ogłupiający. Jak dla mnie to urokliwa komedia.

ocenił(a) film na 5

Fakt film fajny, dzieciak nieźle się spisał, Grant jak zwykle czarujący, da radę obejrzeć, nie ma motywów w stylu romansu z matką. 6/10

Hilarious

"...nie ma motywów w stylu romansu z matką."

Rany, i całe szczęście.

7/10.

ocenił(a) film na 9

film wymiata!! naprawde swietny!! ma mnostwo zalet! mozna powiedziec ze jest jedyny w swoim rodzaju :))

ocenił(a) film na 10

Pewnie bardzo chciało ci się spać, skoro uważasz, że jest nudny ;] Jak dla mnie arcydzieło i jeden z ulubionych :)

nova

Zgadzam się nieco z założycielem tematu- trochę nudny, w sumie nie powalił mnie, spodziewałam się czegoś lepszego.
Co nie znaczy że jest zły, jest ok, ale oceniłam 6/10 ;)

valkiria

a czytał ktoś książkę? Na papierze historia świetna, jak tylko skończę biorę się za film:)

ocenił(a) film na 7

Książka niezła, film średni. Ale 6 za czarującego Granta, a 7 za Nicholas
Houlta ze Skins w tej przecudnej postaci.

ahihoel

jak dla mnie film o wiele lepszy. moment, gdy grant spiewal z "zamknietymi oczami" wymiata!

Każdy ma własne upodobania. Nie podobał ci się - szkoda, ale mówi się trudno. Ja zawsze sięgam po ten film z przyjemnością.