Obejrzałam go na jedynce z nudów bo przynajmniej tam reklam nie ma i osłupiałam.....Jak można stworzyć tak nudny film, po hugh grantcie się spodziewałam wyboru właśnie takiego scenariusza-zawsze jest bezbarwny i mało śmieszny w swojej roli ale toni ?? To jakies wielkie nieporozumienie...Kolejny raz dała się oszpecić tak jak w 7 życiach i małej miss.Ale dla nocnych marków o dobrym guście-nie bierzcie tabletek nasennych, wystarczy wypożyczyć ten film
A ja bym powiedziała, że film w swoim gatunku jest dobry, zabawny, lekki ale nie ogłupiający. Jak dla mnie to urokliwa komedia.
Fakt film fajny, dzieciak nieźle się spisał, Grant jak zwykle czarujący, da radę obejrzeć, nie ma motywów w stylu romansu z matką. 6/10
film wymiata!! naprawde swietny!! ma mnostwo zalet! mozna powiedziec ze jest jedyny w swoim rodzaju :))
Pewnie bardzo chciało ci się spać, skoro uważasz, że jest nudny ;] Jak dla mnie arcydzieło i jeden z ulubionych :)
Zgadzam się nieco z założycielem tematu- trochę nudny, w sumie nie powalił mnie, spodziewałam się czegoś lepszego.
Co nie znaczy że jest zły, jest ok, ale oceniłam 6/10 ;)
Książka niezła, film średni. Ale 6 za czarującego Granta, a 7 za Nicholas
Houlta ze Skins w tej przecudnej postaci.