Mógłby wreszcie wskoczyć do tego rankingu, a nie tak się pałętać woku tego 110 miejsca
9/10 dlaczego? wytłumaczysz?
5/10 dlatego, że arcydzieło nigdy sie nie starzeje. "Casablanca" to flaki z olejem, przestarzała i banalna reżyseria. Film opowiedziany w nieciekawy sposób, a sama historia jest ckliwa i po prostu słaba.
Chłopcze ogarnij się. Wychwalasz tyle filmów, a nie potrafisz podać chociaż jednego sensownego argumenty dlatego tak. Jesteś zwykłym snobem, który się sugeruję ocenami krytyków i większości. Każdy twój komentarz jest pokryty naukowym dowodem, że film ma "98% procent na imdb albo na jakimś innym syfie".
tobie nie warto nic odpisywać, rozpisze się z pół strony ale i tak do twojego zakutego łba nie dotrze, więc po co się wysilać
Ponadto to twój poziom hipokryzji niewyobrażalnie żenujący, raz zarzucasz mi że oceniam filmy akcji na 10/10 a teraz nazywasz mnie snobem?
Napisz choć raz długą wypowiedź co do filmu. Skoro nie warto mi odpisywać to czemu sam odpisujesz na każdą moją wiadomość na tym portalu? Skończ i tyle.