PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=905}
7,9 97 tys. ocen
7,9 10 1 97085
8,3 55 krytyków
Casablanca
powrót do forum filmu Casablanca

TOP 100

użytkownik usunięty

Mógłby wreszcie wskoczyć do tego rankingu, a nie tak się pałętać woku tego 110 miejsca

ocenił(a) film na 9

Mógłby, mógłby.

użytkownik usunięty

Dlaczego ten film jest dobry?

użytkownik usunięty

5/10 brawo elias

użytkownik usunięty

9/10 dlaczego? wytłumaczysz?
5/10 dlatego, że arcydzieło nigdy sie nie starzeje. "Casablanca" to flaki z olejem, przestarzała i banalna reżyseria. Film opowiedziany w nieciekawy sposób, a sama historia jest ckliwa i po prostu słaba.

użytkownik usunięty

no tak, przecież ty wolisz melodramaty typu zmierzch

użytkownik usunięty

Chłopcze ogarnij się. Wychwalasz tyle filmów, a nie potrafisz podać chociaż jednego sensownego argumenty dlatego tak. Jesteś zwykłym snobem, który się sugeruję ocenami krytyków i większości. Każdy twój komentarz jest pokryty naukowym dowodem, że film ma "98% procent na imdb albo na jakimś innym syfie".

użytkownik usunięty

tobie nie warto nic odpisywać, rozpisze się z pół strony ale i tak do twojego zakutego łba nie dotrze, więc po co się wysilać
Ponadto to twój poziom hipokryzji niewyobrażalnie żenujący, raz zarzucasz mi że oceniam filmy akcji na 10/10 a teraz nazywasz mnie snobem?

użytkownik usunięty

Napisz choć raz długą wypowiedź co do filmu. Skoro nie warto mi odpisywać to czemu sam odpisujesz na każdą moją wiadomość na tym portalu? Skończ i tyle.

No mógłby. Porównaj z "Pamiętnikiem xD