PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145641
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

9/10

ocenił(a) film na 8

Jeden z najlepszych filmów tego roku. Świetna gra aktorska. Naprawdę fajnie się ogląda.
Polecam

ocenił(a) film na 8
outlaw87

Popieram 100% !

ocenił(a) film na 10
outlaw87

A gdzie niby oglądałeś?

ocenił(a) film na 8
nikike

DVDscr pojawił się dzisiaj na necie ;p

ocenił(a) film na 7
outlaw87

Jest, nie wiem w jakiej jakości ale jest:) A polski dystrybutor niech się 'petroli'. Perks nie jest filmem który koniecznie trzeba obejrzeć w kinie. Zwłaszcza rok po światowej premierze i pół roku po zagranicznej edycji DVD.

ocenił(a) film na 8
Irry

jakość bardzo dobra, co do polskich dystrybutorów to lepiej się nie wypowiadać ,bo naprawdę jest to żenujące , wiadomo chociaż kiedy ma wejść do polskich kin o ile wcale ?

ocenił(a) film na 10
outlaw87

Poczytaj sobie ten temat: http://www.filmweb.pl/film/Perks+of+Being+a+Wallflower%2C+The-2012-572639/discus sion/premiera+w+USA+14.09.%2C+a+w+Polsce+%21,1989871
Tam kilka osób pisało do Monolithu itd., ogólnie skutki są takie, że wiadomo, że w Polsce wyjdzie, ale kiedy to już nie wiadomo.

ocenił(a) film na 8
outlaw87

zgadzam się że gra aktorska świetna, mi jednak trochę przeszkadzała emma watson, która od dzikiej radości przechodziła zaraz do miny jakby miała się rozpłakać za moment. no i proszę, naprawdę PROSZĘ, jak można nie znać 'heroes' davida bowiego?!

ocenił(a) film na 8
orwhatever

przecież to dzieciaki z high school,nie muszą znać wszystkiego ;p
Co do Emmy ,to mi się podobała , nie mam żadnego porównania jej gry aktorskiej gdyż nie jestem fanem Harrego Pottera i widziałem tylko pierwszą część ,ale można spokojnie napisać że to jej najlepsza rola.

ocenił(a) film na 7
orwhatever

Łączę się z Tobą w oburzeniu. Nie znać "Heroes" niepodobna:) Ale pocieszę Cię. W najnowszym "Filmie" jest króciutki artykuł o odgrzewaniu starych hiciorów i ich nowym życiu dzięki filmom. Jako przykład przytoczono Perks. W artykule znalazło się miejsce i dla plakatu filmowego i dla Davida. Swoja drogą Film całkowicie przegapił Perks i zastanawiam się czy ten film zasili dłuuuugą listę naprawdę dobrych pozycji filmowych które w Polsce zostały olane ciepłym moczem...

ocenił(a) film na 10
orwhatever

No wiesz, to nie były czasy powszechnego dostępu do internetu i wszelkich udogodnień które pozwalałyby taką muzykę poznawać. Jak się na coś trafiło to się słuchało a później szukało zaciekle.

ocenił(a) film na 8
nikike

no ale przecież oni się bardzo znali na muzyce, przecież w filmie jest że pytają zaraz na początku charliego czy był w tym znanym sklepie winylowym. po prostu jakoś nie pasuje mi obycie muzyczne do nieznania 'heroesów', wiem, durnie się czepiam. zresztą tego elementu nie było w książce, został dodany tylko do filmu i chyba też dlatego tak się przyczepiłam. pozdrawiam