Nie wiem o co chodzi, czy wykupiłam jedyny i ostatni egzemplarz, ale na dvdmax.pl było napisane, że film wchodzi 7 lutego. A teraz nie mogę nawet tej pozycji znaleźć, żeby można było zamówić. Jakby nie było, to w zamówieniach mam wpisane, że od 7 lutego będzie wysyłka, może dla mnie zrobili wyjątek ;)
zadzwoń do monolith video film ma premierę 25 luty mam od nich co miesiąc kalendarz z zapowiedziami od każdego dystrybutora film ma premierę 25 luty za parę dni przyznasz mi rację,ponieważ 7 luty to zła data premiery a żeby nie było 25 luty to zapowiedź na wypożyczalnie dvd na sklepy przewiduję że ukaże się w marcu
Możliwe, że tak jest, ale skoro chcą mi przysłać film siódmego, to nie będę się z nimi wykłócać ;) Najwyżej mi jutro napiszą, że jest błąd i będę musiała dłużej poczekać. Dwa tygodnie to też nie jest szmat czasu, tyle cierpliwości jeszcze mam.
No więc, jak to już zresztą przewidziałeś, nie przesłali mi filmu 7 lutego. Na razie nie dostałam żadnego maila, a w moim profilu przy zamówieniach jest tylko napisane, że wysyłka będzie po ustaleniu daty premiery przez dystrybutora. Szkoda, że nie napisali wcześniej, bo to trochę brak szacunku dla klienta. No, ale plus taki, że jeszcze mogłam zmienić adres dostawy.
Najlepiej telefonicznie potwierdzać filmy tylko u dystrybutora dla ciekawych Uprowadzona 2 z monolith video nie ma żadnych dodatków na dvd wiem bo miałam okazję mieć dvd od nich w sobotę
Wszystko fajnie, ale ja w takiej sytuacji jestem pierwszy raz, więc po prostu nie wpadłabym na to, że mogą taki numer wykręcić.
Dostałam dzisiaj na maila infomację od dvdmax o zmianie daty premiery (uwaga, 14.03 :D ), na stronie też jest już poprawione.
Potwierdzam film ukażę się 25 luty to co dvdmax piszę to wierutna bzdura 2-7 dni robocze nawet monolith video tego nie ma na stanie w magazynie jesli ktoś chce wyślę kalendarz z zapowiedźiami na luty od wszystkich dystrybutorów
A więc postanowione. Nie kupuję a dystrybutor niech się petroli. Może za rok kiedy będzie kosztowało 9,99 (a i w to wątpię). "Gołe" DVD to przecież kpina. Sam w sieci znalazłem dodatkowe sceny, które zapewne znajdą się w wydaniu na inne rynki. Nie mam zamiaru finansować najsłabszego dystrybutora w Polsce.
W każdym razie dzięki za informację.