PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257663
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

Zajebiscie, ze w zlosci jeden z nich (nie pamietam, ktory, dawno ogladalem) drze liste, a jednej z kolejnych scen wyciagaja cala i odhaczaja zadanie

ocenił(a) film na 7
blessdamic

może dlatego, że ilość długopisów i kartek nie jest skończona, i zawsze można napisać nową.
Nie... masz rację, to był błąd. Albo mam lepsze wyjaśnienie! Zagięli czas! Tak to jest pewne! Cfaniaki....

Pan_Znak_Zapytania

Gdybyś był spostrzegawczy to zobaczyłbyś ze gry Edward drze kartkę i wsiada do samochodu wyrzuca ją przez okno. A w scenie w szpitalu gdy Carter skreśla jeden punkt widać ze kartka jest zdarta i sklejona. Bystrzacho

ocenił(a) film na 8
wegrzynmi

Za to przy ostatnim skreśleniu robi wrażenie całej :)

ocenił(a) film na 9
maga164

dobrze, że macie się czego przyczepić jakby kartka papieru odgrywała w filmie najistotniejszą rolę

ocenił(a) film na 8
blessdamic

To żałosne, że przez taką błahostkę oceniasz ten świetny film 5/10

ocenił(a) film na 6
seth3241

Ja oceniłem ten film na 6, dla mnie średniawo się podobał, choć dotykał ważnych spraw, ale jednak odczuwam niedosyt, dodałbym kilka dodatkowych wątków.

ocenił(a) film na 6
baraqs

też dałem szósteczkę i również odczuwam niedosyt. mimo, że jest dobrze, to mogło boć lepiej

ocenił(a) film na 5
seth3241

każdy może oceniac jak mu sie podobal czy przez blahostke czy przez 2.... to ze sie tobie podobal nie znaczy ze komus sie musial az tak podobac, nie?

ocenił(a) film na 8
aneg

Jest jeszcze blad podczas jednej z pierwszych rozmow glownych boahetrow w szpitalu. Mianowicie raz postac grana przez morgana freemana ma okulary a raz nie 9w zaleznosci od strony padania na niego kamery). Jesli oceniac ten film pod wzgledem techniki i rzemiosla to to sa powazne bledy, ale ja odebralem to jako sztuke.