PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257669
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

Film dobry przyznam lecz nie do końca się przekonałem niestety. Gwiazdorska obsada i werble towarzyszące temu filmowi troche mnie rozczarowały. Z jednej strony film o wielkiej prawdzie życiowej , z drugiej jednak aż tak się nie wzruszyłem. Choć goni nas czas to historia mędrzca i scepyka. Opowieść o życiu a raczej zmianach , pokazuje nam że na nic nie jest za późno i nigdy nie powinniśmy się poddawać.

Moja subiektywna ocena to 7/10 ..... film oglądałem dziś ... tj. tego samego dnia w którym usłyszałem że Morgan Freeman miał poważny wypadek samochodowy ... oby to jeszcze nie był jego czas !!!!

ocenił(a) film na 10
Adash

Ja jednak dałam mu 10/10. Podczas jego oglądania było wszystko i śmiech do łez (jakbym to ja miała wypełniać listę!) i przemyślenia oraz same łzy na koniec. Wydaje mi się, że właśnie obsada sprawiła, że film stał się tak świetny! Morgan Freeman staje mi się coraz bliższy ze względu na to, że widziałam z nim wczoraj także dobry film (Seven). Poza tym role jakie gra zawsze wydają mi się takie ambitne i stworzone właśnie dla niego. Mam wrażenie, że takim człowiekiem jest też w rzeczywistości. Cieszy mnie także znakomity dobór Jacka Nicholsona! on także jest tworzony do tego typu ról :) pasuje mi tam jak nikt inny.