PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257662
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

Nie wyobrażam sobie innego aktora do tej roli...Jak dla mnie ***** dla tego filmu i 10/10. To jeden z tych filmów, które zapadają głęboko w pamięci i zostawiają ślad na duszy. A najlepiej do wiecznego(!) zapamiętania. Kto w trakcie oglądania filmu obiecywał sobie, że od tej pory zacznie bardziej cenić życie i żyć tak, jakby każdy dzień był ostatni? Już widzę las rąk :)

ocenił(a) film na 10
feminna

zgadzam się w 100%! ;) tak naprawde życie płynie bardzo szybko i nie znamy dnia ani godziny.. więc trzeba z niego korzystac ;)
ten film jest rewelacyjny, oglądałam go nie raz i szczerze można go polecić, można sie pośmiać i ze śmiechu i ze wzruszenia.. mój ulubiony film tego rodzaju :)

msolutka

Film kojarzył mi się z "Nietykalnymi". Ta sama reakcja - śmiech przeplatany łzami. Lubię takie niekonwencjonalne podejście do tematu. Np. ta scena, gdy omawiają szczegóły swoich pogrzebów...."W trumnie? Raczej nie, bo mam klaustrofobię. A jak obudzę się w trumnie? Czy wciąż produkują te trumny z dzwonkami?" Pachnie tu Allenem ;)

ocenił(a) film na 8
feminna

Film jest bardzo dobry. Jack jak zawsze jest świetny i nie ma w tym nic dziwnego bo to jeden z najwybitniejszych aktorów jakich do tej pory widziałem. Nie wiem jak obraz ten zadziałał na większość odbiorców, natomiast ja niczego sobie nie obiecywałem. Nie lubię pustych obietnic i wiem o tym, iż nawet mając zdecydowanie poważniejsze powody bardzo trudno jest zmienić swoje życie.

tomson1

Powody poważniejsze niż śmierć na horyzoncie? Nie wiem co masz na myśli.....A może nie zrozumiałam sensu wypowiedzi(?).

ocenił(a) film na 8
feminna

Poważniejsze niż film o umierających.