Warto obejżeć film?? Lubię coś z fabułą, coś co nakłania do refleksji
Filmy takie jak American Beauty wzruszają mnie i jednocześnie doprowadzają
do łez
Czy mogę po tym filmie spodziewać się tego co lubię?? Czy może tylko kolejnego Hoooooolllyyywoodzkiego filmu stworzonego dla kasy??
No dawać dawać
zgadzam sie z przedmowca :) moze i obsada jest dobra ale i tak ze wszytkich postaci najleprzy jest doradca :) film naprawde ma mnostwo błedów, od niedorobionych efektow : Scena w restauracji przez okno niby malownicza sceneria a tak naprwade kiepsko podłozony obraz słabej jakosci. nie dosc tego na tym obrazie jest łodka pod zaglami ktora nie płynie !!!! matko ( to do ciekawostek :)) brakowało mi czegos w tym filmie. Niedorobiony jest ten film: SCENARIUSZ W DWA TYGODNIE ... >???< jak to powiedział kolega po wyjsciu z kina : Temat raka jeszcze nie wyczerpany
kurcze wlasciwie to sie nie zgadzam z przedmowca bo mi sie przedmowcy pomylili :D mialo byc do komentarza ze fil JEST ZROBIONY DLA KASY :)
powiem tak: owszem jest to film dla kasy, ale i tak warto go obejrzec bo mysle ze znajdziesz w nim to co lubisz. moze nie bedzie tego tak wiele jak w "American Beauty" ale napewno troche sie tego znajdzie
Pytanie retoryczne.
Same nazwiska aktorów odpowiadają na nie.
Freeman nie gra w gniotach.
Znasz taką przesadę jak 'wzruszyć do łez'? W wypadku tego filmu to powiedzenie jest prawdziwe :)
A co do tego 'filmu dla kasy' to jest jakaś mania undergroundu. Czy wy byście chcieli żeby ten film nie zarabiał, a wy nie mieli możliwości go zobaczyć?
Obejzec mozna dla aktorow , Nicholson to wedlug mnie najlepszy gosc pod sloncem . Obejrzec mozna dla refleksji , film niesie ze soba pewna dawke emocji . Obejrzec mozna dla krajobrazow , chlopaki zwiedzili polowe swiata . Pozatym mozna sie czasem niezle usmiac , szczegolnie gdy idzie o pewien gatunek kawy ...
Czasem filmy robione dla kasy również wartę są uwagi. Niektóre nawet są świetnie stworzonymi obrazami.
Skoro polecacie to chętnie obejże jak tylko dostanę w swoje ręce dobrą wersje
Pisać dalej... oczekuję odpowiedzi urzytkowników, którzy film widzieli :]
Gdyby nie fakt, ze sa pewne ograniczenia co do dlugosci postu to ująłbym to krótko i zwięźle:
polecam.
ja daje 10/ 10, ale to moja opinia i każdy ma inny gust.
Jak zwykle nie można się zawieść na grze Nicholsona
Film bardzo dobry,smucił i jednocześnie rozśmieszał,wzruszał i zastanawiał..Freeman i Nicholson oczywiscie rewelacja ;)
Nie ma to jak dobrzy aktorzy..Całość niesie ważne przesłanie,naprawde polecam
bylem na premierze,naprawde dobre kino....warto sie wybrac :)
doskonała gra aktorska Freemana i Nicholsona.....i naprawde daje do myslenia