PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257663
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

Warto obejżeć film?? Lubię coś z fabułą, coś co nakłania do refleksji
Filmy takie jak American Beauty wzruszają mnie i jednocześnie doprowadzają
do łez

Czy mogę po tym filmie spodziewać się tego co lubię?? Czy może tylko kolejnego Hoooooolllyyywoodzkiego filmu stworzonego dla kasy??

No dawać dawać

fifa114

to raczej nie ogladaj bo to film dla kasy.

ocenił(a) film na 10
gwenell

Jak dla mnie fil był świetny! 10/10. Zdecydowanie warty polecenia.

ocenił(a) film na 6
gwenell

zgadzam sie z przedmowca :) moze i obsada jest dobra ale i tak ze wszytkich postaci najleprzy jest doradca :) film naprawde ma mnostwo błedów, od niedorobionych efektow : Scena w restauracji przez okno niby malownicza sceneria a tak naprwade kiepsko podłozony obraz słabej jakosci. nie dosc tego na tym obrazie jest łodka pod zaglami ktora nie płynie !!!! matko ( to do ciekawostek :)) brakowało mi czegos w tym filmie. Niedorobiony jest ten film: SCENARIUSZ W DWA TYGODNIE ... >???< jak to powiedział kolega po wyjsciu z kina : Temat raka jeszcze nie wyczerpany

ocenił(a) film na 6
albercik1985

kurcze wlasciwie to sie nie zgadzam z przedmowca bo mi sie przedmowcy pomylili :D mialo byc do komentarza ze fil JEST ZROBIONY DLA KASY :)

ocenił(a) film na 7
fifa114

powiem tak: owszem jest to film dla kasy, ale i tak warto go obejrzec bo mysle ze znajdziesz w nim to co lubisz. moze nie bedzie tego tak wiele jak w "American Beauty" ale napewno troche sie tego znajdzie

fifa114

Pytanie retoryczne.
Same nazwiska aktorów odpowiadają na nie.
Freeman nie gra w gniotach.
Znasz taką przesadę jak 'wzruszyć do łez'? W wypadku tego filmu to powiedzenie jest prawdziwe :)
A co do tego 'filmu dla kasy' to jest jakaś mania undergroundu. Czy wy byście chcieli żeby ten film nie zarabiał, a wy nie mieli możliwości go zobaczyć?

ocenił(a) film na 5
fifa114

Obejzec mozna dla aktorow , Nicholson to wedlug mnie najlepszy gosc pod sloncem . Obejrzec mozna dla refleksji , film niesie ze soba pewna dawke emocji . Obejrzec mozna dla krajobrazow , chlopaki zwiedzili polowe swiata . Pozatym mozna sie czasem niezle usmiac , szczegolnie gdy idzie o pewien gatunek kawy ...

ocenił(a) film na 8
fifa114

Czasem filmy robione dla kasy również wartę są uwagi. Niektóre nawet są świetnie stworzonymi obrazami.
Skoro polecacie to chętnie obejże jak tylko dostanę w swoje ręce dobrą wersje

Pisać dalej... oczekuję odpowiedzi urzytkowników, którzy film widzieli :]

fifa114

Gdyby nie fakt, ze sa pewne ograniczenia co do dlugosci postu to ująłbym to krótko i zwięźle:

polecam.

addisabeba

tak jak poprzednik, polecam!!! daje 9/10

grzesiekcie

ja daje 10/ 10, ale to moja opinia i każdy ma inny gust.
Jak zwykle nie można się zawieść na grze Nicholsona

ocenił(a) film na 8
fifa114

Film bardzo dobry,smucił i jednocześnie rozśmieszał,wzruszał i zastanawiał..Freeman i Nicholson oczywiscie rewelacja ;)
Nie ma to jak dobrzy aktorzy..Całość niesie ważne przesłanie,naprawde polecam

moniasze

bylem na premierze,naprawde dobre kino....warto sie wybrac :)
doskonała gra aktorska Freemana i Nicholsona.....i naprawde daje do myslenia

nosiadek1920_2

aha i racja :D z ta kawą była niezła jazda :) smacznego Nicholson :)

ocenił(a) film na 4
fifa114

Nudny i kiepski, nie wzrusza, brak klimatu, choć pomysł był nienajgorszy.