PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257663
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

9,75/10 :) "The Bucket list" to NAJLEPSZY film jaki ostatnio widziałem. Nie lubiłem za bardzo Jacka Nicholsona - ale rola w tym filmie zmieniła moje nastawienia do tego aktora! Polecam wszystkim - "Choć goni nas czas" to obowiązkowa lektura dla każdego kinomaniaka!!!!!

ocenił(a) film na 9
karczewski7

nie prawda,że cie poniosło=D genialny film pod każdym względem: rewelacyjne role Nicholsona i Freemana,wzruszająca ale i zabawna opowieść o pięknej przyjazni, śmierci i korzystaniu z życia;)i wbrew innym opiniom myśle, ze ten film niesie pewne przesłanie. piekny i kropka.

ocenił(a) film na 8
karczewski7

Zgadzam się w 100%.Dawno tak mocno się nie wzruszyłem.Polecem każdemu.Naprawde warto.

ocenił(a) film na 10
Bedzki

Już dawno nie widziałam tak wzruszającego filmu. Świetne role Nicolsona i Freemana, aktorstwo pierwsza klasa. Szczerze polecam 10/10!!

ocenił(a) film na 7
karczewski7

Cudowny, piękny, popłakałem się. Ja też nigdy nie byłem przekonany co do Nicholsona ale po tym filmie zmieniłem zdanie, stworzyli świetny duet z Freemanem ;)

karczewski7

Przyznaję że filmu nie widziałem , ale z opisu to wygląda mi to na remake "Pukając do nieba bram" z Tilem Schweigerem , ale może się mylę ;-)