PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257669
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

Znany motyw, pamiętacie "Pukając do neiba bram"?

ocenił(a) film na 7
BUNCH

no znamy... aele film sprawnie zrealizowany i w dobrej obsadzie
niby z tych powaznych ale opowiedziany bez przesadnego patosu, umiarkowany, tam gdzie trzeba powazny a gdzie indziej smieszny

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
BUNCH_2

a co sie w nim sie podobalo ? oprocz tego ze powtarza znany motyw ?

ocenił(a) film na 8
Razengoroth

Bunchowi zawsze coś nie pasuje. On już taki jest... zero myślenia.
żałosne

Film 9+/10

ocenił(a) film na 7
fifa114

Fifaczu, nie obrażaj mine. A żałosny to jesteś Ty, tym bardziej, że kto powiedział, iż film mi się nie podoba? Żałosny jesteś.

ocenił(a) film na 7
BUNCH

Pukając do nieba bram jest zdecydowanie lepszy 10/10, natomiast Bucket List oceniłem na 7/10. W sumie film dobry ale ocene obnizyłem za nieładny plagiat ze znanymi aktorami.

NowyPremier

No człowieku jeżeli po obejrzeniu tego filmu, nie podoba Ci się plakat na którym przedstawieni są ''szczęśliwi'' bohaterowie to nie mam pytań.

Film, czyli scenariusz, muzyka, gra aktorska 10/10

P.S. Piosenka Johna Mayera - Say - boska :)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
darblast

Hehehehehe on powiedział plagiat, nie plakat, czytaj uważniej :P:P Chociaż nie powiedziałbym, że to jest plagiat, ogólny scenariusz jest podobny, lecz jeśli sie dokładniej przyjrzeć, filmy są mocno różne ;]

ocenił(a) film na 7
Magnum_

Plagiat, dlatego mam ochotę dać temu filmowi baaardzo niską notę. Powstrzymuje mnie jedynie gra aktorska i parę innych czynników, które z pewnoscią nie zasłużyły na 1punkt.
Pukając do nieba bram lepsze bez wątpienia, może dlatego że pierwsze.

ocenił(a) film na 8
Bozia

Co wam się tak podobało w tym "Pukając do nieba bram"? Film ma niski poziom humoru do tego kiepska gra aktorów i durnowata fabuła.

Barro

Czemu się spodobał? Ponieważ był zaskakujący i posiadał niesamowity klimat, a to trudno jest uzyskać. Moim zdaniem jeden z najlepszych komedio-dramatów.

ocenił(a) film na 7
Barro

Barro, patrząc na to jak oceniasz filmy i jakim arcydziełom dajesz jedynki, Twoja opinia staje sie bezwartościowa.

ocenił(a) film na 8
NowyPremier

Po prostu chce zaniżyć oceny a niektórym podwyższyć. Tyle

ocenił(a) film na 7
Barro

Zwracam honor. Powiedźcie mi jednak., jak interpretujecie ten "specyficzny montaż", gdzie na ułamki sekund wskakują nam kilkanaście razy przez cały film różne fragmenty? Czym są te migawki?

ocenił(a) film na 7
BUNCH

Przesłania podprogowe - chcą zawładnąć twoim umysłem żebyś oglądał ich następne filmy i kupował Coca colę ^_^