Znany motyw, pamiętacie "Pukając do neiba bram"?
no znamy... aele film sprawnie zrealizowany i w dobrej obsadzie
niby z tych powaznych ale opowiedziany bez przesadnego patosu, umiarkowany, tam gdzie trzeba powazny a gdzie indziej smieszny
Bunchowi zawsze coś nie pasuje. On już taki jest... zero myślenia.
żałosne
Film 9+/10
Fifaczu, nie obrażaj mine. A żałosny to jesteś Ty, tym bardziej, że kto powiedział, iż film mi się nie podoba? Żałosny jesteś.
Pukając do nieba bram jest zdecydowanie lepszy 10/10, natomiast Bucket List oceniłem na 7/10. W sumie film dobry ale ocene obnizyłem za nieładny plagiat ze znanymi aktorami.
No człowieku jeżeli po obejrzeniu tego filmu, nie podoba Ci się plakat na którym przedstawieni są ''szczęśliwi'' bohaterowie to nie mam pytań.
Film, czyli scenariusz, muzyka, gra aktorska 10/10
P.S. Piosenka Johna Mayera - Say - boska :)
Pozdrawiam
Hehehehehe on powiedział plagiat, nie plakat, czytaj uważniej :P:P Chociaż nie powiedziałbym, że to jest plagiat, ogólny scenariusz jest podobny, lecz jeśli sie dokładniej przyjrzeć, filmy są mocno różne ;]
Plagiat, dlatego mam ochotę dać temu filmowi baaardzo niską notę. Powstrzymuje mnie jedynie gra aktorska i parę innych czynników, które z pewnoscią nie zasłużyły na 1punkt.
Pukając do nieba bram lepsze bez wątpienia, może dlatego że pierwsze.
Co wam się tak podobało w tym "Pukając do nieba bram"? Film ma niski poziom humoru do tego kiepska gra aktorów i durnowata fabuła.
Czemu się spodobał? Ponieważ był zaskakujący i posiadał niesamowity klimat, a to trudno jest uzyskać. Moim zdaniem jeden z najlepszych komedio-dramatów.
Barro, patrząc na to jak oceniasz filmy i jakim arcydziełom dajesz jedynki, Twoja opinia staje sie bezwartościowa.
Zwracam honor. Powiedźcie mi jednak., jak interpretujecie ten "specyficzny montaż", gdzie na ułamki sekund wskakują nam kilkanaście razy przez cały film różne fragmenty? Czym są te migawki?