PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257663
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

trzeba obejrzeć zobaczyć co to jest;p

ocenił(a) film na 7
Damian56

Wiążę z tym filmem wielkie nadzieje - Freeman & Nicholson, hm, oby było zaje*iste...

ocenił(a) film na 7
buszasz

No, już po obejrzeniu...
7/10.
Niczym specjalnym mnie nie urzekł, właściwie gdyby nie !niektóre! cytaty i dwójka aktorów w głównych rolach, ocena byłaby zapewne niższa. Nie wiem, jakoś nie trafiło do mnie to przesłanie, sposób jego podania mnie... nie zadowolił? Tak to ujmę. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
Damian56

Właśnie jestem po seansie i się nie zawiodłem 7/10 myślę, że to sprawiedliwa ocena. Jeśli miał bym go komuś polecić nie wahałbym się ani chwili.

ocenił(a) film na 9
lukas881

obejrzałem ten film już dłuższy czas temu, podobał mi się niesamowicie, zapamiętałem wszystko doskonale, zaczął się na tvnie i myśl 'ee tam, już widziałem' ale po raz kolejny mnie porwał, kiedy trzeba zabawny, bardzo wzruszający, po prostu rewelacyjny!

ocenił(a) film na 9
owczy

jakoś przypadkiem go obejrzałem i się tak zastanawiam dlaczego dopiero teraz ?? film naprawde dobry podobał mi się niemal pod każdym względem do tego Nicholson i Freeman którzy jakby nie zagrali to i tak wychodzi co najmniej dobrze,polecić można każdemu .

ocenił(a) film na 8
Damian56

Spełnił moje oczekiwania, naprawdę. Świetna gra aktorska, dobra fabuła. 9/10

ocenił(a) film na 9
n1orbert

Film jest niesamowity. Freeman & Nicholson mistrzowie.

użytkownik usunięty
n1orbert

Świetny :-))) Jak ja uwielbiam Freemana i Nicholsona. A je w duecie to już w ogole. Oni z każdego filmu zrobią arcydzieło . Gdyby nie ich świetna gra , nie wiem czy byłabym taka zachwycona filmem.

ocenił(a) film na 10
Damian56

Ja tez wlasnie skonczylam ogladac, az dziwne, ze wczesniej o tym filmie nie slyszalam. PIEKNY. Jeden z najlepszych, zmienia podejscie do zycia. Zaczynam robic swoja Bucket list :) ...

ocenił(a) film na 9
Damian56

Tak jak bohaterowie filmu skreślali dokonane już "rzeczy do zrobienia", tak ja skreślam ten film z mojej listy "filmów do obejrzenia :) Natomiast bez wahania mogę film ten wpisać na listę moich ulubionych. Daję 10/10 bo nie mam większych wymagań co do filmów tego gatunku.

ocenił(a) film na 9
Damian56

ale wiadomo ! Skoro taka obsada ;)

ocenił(a) film na 10
justyna55

Dużo lepszy w oryginalnym tłumaczeniu i bez lektora. Freeman i Nicholson mają świetne głosy- do słuchania+ muzyka, której nie było za dobrze słychać. Gdybym obejrzał pierwszy raz ten film w tej wersji ocena byłaby niższa. Polecam BEZ LEKTORA, który odbiera to coś.
10/10

użytkownik usunięty
Kabat543

Tak tylko wiesz nie każdy zna angielski. A napisy też nie każdemu pasują :(

użytkownik usunięty

Cieszmy się ,że dubbingu nie było , bo to dopiero potrafi zepsuć film.

ocenił(a) film na 7
Damian56

Filmek nawet,nawet 7/10:)

ocenił(a) film na 7
mati113

Ja wystawiam 6+/10 - ot taki lekki, przyjemny i łatwy w odbiorze ładny obrazek przygodowy, cudne krajobrazy, dopracowana strona techniczna przedsięwzięcia, fajna parka bohaterów w rolach głównych, sam przekaz jednak nieco banalny i jak z naiwnej bajki. Wyświechtane hasełka (poza paroma wyjątkami) i morały to tu standard. Film absolutnie niczym niestety nie zaskakuje (powielone z setek innych filmów schematy), niczym specjalnie też nie razi stąd ta ocena.

użytkownik usunięty
jojok21

Nawet jeśli mądrość jest banałem, to ani trochę nie zmienia to faktu, że jest banałem. A tak ładne przedstawienie tego banału zawsze warte jest obejrzenia. Chyba to właśnie te banały są najważniejsze.

ocenił(a) film na 8
Damian56

Film bardzo fajny, choć nie do końca w moim ulubionym stylu. Martwi mnie już taki dojrzały wiek u Nicholsona i Freemana.

ocenił(a) film na 10
Damian56

Też jestem bo oglądaniu tego filmu.. 10/10 Mistrzostwo fajni aktorzy! Wiadomo że mowa o tych głównych dwóch bohaterach! Czyli o Nicholsona i Freemana. Film piękny , wzruszający i bardzo motywuje do myślenia.. (Trudno się przyznać ale płakałem ;) .. )
Super film.. Polecam go wszystkim..

ocenił(a) film na 9
Damian56

Mam pytanie. Może ktoś zna odpowiedź ... Chodzi o muzykę (nie chciałam zakładać osobnego tematu) Gdzieś w drugiej połowie filmu usłyszeć można fragment bardzo znanego "kawałka", hit (z lat 70-tych?) jakiegoś bardzo znanego zespołu. Na płycie z muzyką z filmu go nie ma bo tam są tylko kompozycje Marca Shaimana. Nie mogę znaleźć w internecie pełnej listy utworów muzycznych, które można usłyszeć w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
Damian56

tak jak mówicie świetna gra aktorów a co za tym idzie i film super.