PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372601}

Choć goni nas czas

The Bucket List
2007
7,6 258 tys. ocen
7,6 10 1 257663
6,7 42 krytyków
Choć goni nas czas
powrót do forum filmu Choć goni nas czas

mimo, iż jestem dwumetrowym bykiem, nie ukrywam, że spłakałem się jak bóbr na tym
filmie.. rewelacyjny

ocenił(a) film na 10
stomak

Jestem za, Stomak! Daj mu 10/10 bo zasługuje. Pozdrawiam Cię i życzę powodzenia!

ocenił(a) film na 7
stomak

A skąd wziąłeś słabe oceny? Film jest oceniony prawie na 8, to znaczy bardzo dobrze. zresztą zasłużenie bo jest to bardzo dobry i ciepły obraz dwóch starzejących się panów, których role odtwarzają znakomici aktorzy.

ocenił(a) film na 7
stomak

Wzrost nie ma tu nic do rzeczy. Przeciętna Chinka jest mniej wrażliwa od Ciebie, bo życie ją tak zahartowało. A film bardzo dobry i świetnie zagrany. Warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 10
Nightmare_Sally

Zapewne masz rację, po prostu nie wiedziałem jak to podkreślić. Film mnie głęboko poruszył. Na prawdę warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 4
stomak

Mnie wcale nie poruszył. Bardziej się potrafię spłakać na komedii "Klik i robisz co chcesz". Przepłakałam prawie każdy odcinek pięciu serii Supernatural. To tutaj było sztuczne i pompatyczne. Do tego nie lubię Freemana. Dwóch dziadków umiera. I tyle. Typowy amerykański film. 4/10

ocenił(a) film na 10
szpaqus

Samo stwierdzenie "nie lubię Freemana" dyskwaliwikuje twoje zdanie w moich oczach ;] Film świetny, polecam

ocenił(a) film na 4
prokamil

Taki skrót myślowy z tym nie lubieniem. Nie chciałam się rozwlekać na temat jego przedziwnego akcentu i wymowy, dziwnego nadęcia tego aktora (nie wiem czy trafiam na te filmy z nim, w których taki jest czy jest taki zawsze) i kilku cech, które sprawiają, że filmy z tym panem są dyskwalifikowane w moich oczach. Po raz kolejny, film płytki i na wskroś amerykański.

stomak

podejżewam że u każdego komu czegoś brakuje w szarej codzienności, ten film wzbudzi pozytywne emocje :P