PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123383}

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 516 tys. ocen
7,7 10 1 516129
6,4 75 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Mimo,że jestem wielką fanką Brada Pitta, to muszę przyznać, że film jest mało inteligentny, nudnawy i zrobiony na siłę.
Efekty specjalne super. teksty nie zaskakują.

Momoria

odezwała sie 20 letnia nieciekawa ważniara co sobie wmówiła że wszystko wie najlepiej, takie lafiryndy idą na odstrzał

skaner333

20- letnia? Kiepsko z twoją dedukcją nastolatku. Niezłe masz słownictwo ch.ujku.

ten1grzybek

Plan był prosty i okrutny. ;););)

Momoria

A znacie to powiedzenie że kto się czubi ten się lubi?Gadacie ze sobą od
kilku dni i mimo że się kłócicie to wyczuwam też między wami swoistą
bliską więz.

Żadnej więzi nie ma. Nigdy !

Momoria

Tak bardzo się zapierasz że coś chyba musi być...W anime które oglądam
główne bohaterki zawsze kłócą się z innymi kolesiami ale tak naprawdę to
darzą ich głębszym uczuciem.Pozatym przeciwieństwa się przyciągają :)

po co z nią piszecie, kobieta z przerostem inteligenci, o wysokim mniemau o sobie, zwykły bufon

skaner333

z przersotem tkanki mózgowej :( :0 No to po co ze mną piszesz padalcu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
skaner333

Ty gn.ojku. Masz kiełbie we łbie. Swój ciągnie do swojego. Ja jakoś nie narzekam na brak kumpli. Sy.f to ty masz w głowie poj.ebku.

Momoria

bardzo kreatywne, idealnie reprezentuje twoj poziom:)

Bradddock

Jakbyś nie zauważył, to odpowiadam na specyficznego posta .

Ja tam lubię podobieństwa. Mój chłopak też musi być inteligentny. I jest :)

Momoria

i na pewno nie masz co na nia liczyc:)
ale wydaje mi sie, ze brakuje ci ich w zyciu...

Bradddock

Głodnemu chleb na myśli. Czyżbyś myślał o sobie pisząc tą wypowiedź?

Momoria

niestety ja się na nim wynudziłem... 4/10

MIRILAN

Hurrey hurrey sialalallala :):) .

Momoria

Momoria się ni podda.Jak ostatnia wojowniczka na placu boju,będzie
bronić swojego tematu do otaniej kropli krwi.

Momoria

Momoria i skills = dwa dzieciaki, które podjęły się wspólnej walki z wiatrakami, życzę powodzenia może za kolejne 500 postów zorientujecie się co z Wami nie tak.

skatefish

sorry, ale zadnym dzieciakiem nie jestem... i znikim nie walcze...
po prostu wdalem sie w dyskusje, a ze wyszlo 500 postow - no coz, samo sie tak potoczylo...
pozdro

Bradddock

A właśnie, że jesteś dzieciak .

Momoria

znas zmnie w koncu osobisice wiec mozesz to potwierdzic? hehe
nie badz znow smieszna i zalosna...

Bradddock

Nie muszę cię znać aby to wiedzieć. Ale pewnie osobom z małym móżdżkiem trudno sobie wyobrazić, że można o kimś dużo wiedzieć nie znając go osobiście.

Momoria

go..wno za przeproszeniem o mnie wiesz... i tyle na ten temat...

Bradddock

komus puszczaja nerwy
?

Momoria

uwazaj, zeby ci zwieracze czasem nie puscily:)

Bradddock

No właśnie skills. Uważaj na zwieracze. Nerwy ci puszczają, to i zwieracze pewnie też. W końcu sterują nimi nerwy.

Bradddock

Walczysz chlopcze... walczysz! Jestes zasranym hipokryta :-)

Christalovka

ze co prosze??? czyzby fan momori, wiecej was nie bylo...

Bradddock

Oj skills. Biedulek który się ośmieszył na forum. I jak ty teraz będziesz sypiał? Będziesz miał co dzień mojego avatara przed oczami i koszmary na temat filmwebu :).

Momoria

Nie, to po prostu rodzina momorii bierze udział, bo się poskarżyła.

moov

Oj moove. Znów piszesz posty po alkoholu i gubisz wątek? Odnośnie czego ta twoja wypowiedź? Wyjaśnij kotku. Widzisz jakiemam dobre serducho? Wskazuję ci twoje błędy i uczę cię słonko pisać i wogóle.

Christalovka

Weź dziewczynko się nie wtrącaj jak nie wiesz o co chodzi. Ile stron przeczytałaś ?

moov

A dlaczego ma powstrzymywać się od mówienia o tym, co jest oczywiste?

skatefish

Także przyczyniasz się do wydłużenia tematu jakbyś nie zauważył. Sio .

Momoria

Widzę kumata się odezwała znowu :DDDD a powiem ci, że prawdziwą przyjemnością będzie dla mnie rezygnacja z dalszej rozmowy na jakże waszym wysokim poziomie...

skatefish

Papa całus na drogę .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
skaner333

Odezwał się jeb.aka na którego tylko paszczury lecą.

Momoria

Radzę Ci obejrzeć jeszcze raz http://www.filmio.pl/ciekawy-przypadek-
benjamina-buttona/

piter33

Momoria ty jesteś typowym przykładem takiego pustego jak bęben przedstawiciela płci żeńskiej...założę sie,że jesteś na wszystko mądra,ale nie w codziennym życiu..Widać,to fakt że posiadasz wysoki iloraz inteligencji i tylko o to Ci chodzi,aby każdy Ci przyznał rację.. Zapewne chciała byś powiedzieć tak właśnie na tym mi zależy. Fakt zamkniesz usta każdemu,ale również tak samo każdy od Ciebie sie odwróci,bo każdy lubi być w czymś dobry.. Skoro jesteś ideałem na jakiego sie kreujesz,to jesteś sama na świecie..Gratuluję..Chcesz zostać największym inteligentem? zapraszam do testu IQ.. zobaczymy jak sobie poradzisz:) życzę powodzenia NAJBARDZIEJ inteligentna kobieto z jaką sie spotkałem..

denisfajfus

Poza tym każdy postrzega świat,tak jak chce i filmy które w nim istnieją też.. Wiec nie myśl sobie,że twoje twierdzenia jest słuszne,bo niejako możemy przyjąć ze każdy ma racje na swój sposób..Wiec wasza kłótnia naprawdę nie ma najmniejszego sensu.. Wiec dziwię sie dlaczego tak inteligentna osoba ją prowadzi..? Zachowałabyś sie inteligentnie,wtedy gdybyś potrafiła zamknąć dyskusje jedną wypowiedzią...Twoja inteligencja,ma takie wartości jakiego Tobie pasuję.. wiec uważaj sie za inteligenta,tak samo jak każdy z nas..:)jesteśmy wszyscy równi..

denisfajfus

Wg mnie jest to typowy przypadek silnego zespołu niedopchnięcia kobiecego. Fizjologia jest nieubłagana, hormonalny brak akceptacji pobudza wolę walki o jej zdobycie na innym polu - np. forum. Tragikomiczna sytuacja, szczerze nie zazdroszczę...

roball_2

Nabijacie posty(i ja też w sumie)debilnemu tematowi.Ale w sumie czemu
nie.Tam gdzie największa zadym a tam ciągnie ludzi.Udowodnione naukowo.

Co za rozumowanie pokręcone. Wiesz o tym mechaniźmie i pozwalasz na to aby cię wkręcił. ?

roball_2

Syndrom przepchnięcia chyba. W piątek było 6 razy :)

Momoria

Uwaga, ten post będzie chamski i obraźliwy:

Twój sponsor łyknął o 1 niebieską tabletkę za dużo, ha? To pytanie :)

Momoria

albo byś chciała 6 razy... za dużo "filmów akcji" się naoglądałaś ...

denisfajfus

No właśnie, postrzegach świat przez pryzmat maluczkiego człowieka. Dobrze, że przyznałeś się.

No niestety nie zgodzę się co do dialogów i scenariusza. Tutaj raczej można odebrać te kwestie tylko w jeden sposób. Jeżeli jest się inteligentnym oczywiście. Jeżeli jest się prostym człowiekiem, to faktycznie- można odebrać "ciekawy..." jako coś wielkiego. Może tutaj masz rację co do odbioru.

Inteligentna osoba ją prowadzi, bo odznacza się dużą ambicją i poczuciem pełnienia misji w społeczeństwie.

Jesteśmy wszyscy równi? Pod jakim względem? O co ci tu chodziło? Ja niezgodzę się, że jesteśmy równi. Nasze społeczeństwo jest hierarchiczne. Nie możemy być sobie równi.

Momoria

Możemy. I ja umrę, a nawet i taka inteligentna ty umrzesz. Nie uciekniesz śmierci.

Jeżeli jesteś taka inteligentna a Benjamin taki głu.pi to okręć wokół siebie producentów, specjalistów i zrób bardziej inteligentny film. Nie wydawaj budżetu na efekty specjalne, nawet bez nich wyciągnę z Twojego filmu inteligencję. Albo po prostu nagraj swoje jakieś mega-mądre przemówienie na "twoją tubę".