Twoje wypowiedzi to jeden wielki wysyp bezsensowności i idiotyzmów. STOP. Porażka. Wyrazy współczucia.
Dajcie se po szlagu i będzie dobrze :) a film poważnie jest przereklamowany i denny
Ja to wiem, to pani od srania nie przyjmuje tego do wiadomości. Nie wszyscy wiedzą, że nie wszystkie układy wykonywała Portman....jakoś pochwał dla dublerki nie ma, o czym się niedawno sama upominała zasłużenie. Całą najtrudniejszą robotę wykonała tylko po to by jej jakaś hollywoodzka pseudo-piękność całą sławę zabrała. Po za tym film ma strasznie naciąganą fabułę, przykładowo jak zaprosiła Kunis do siebie matka wcale jej nie zauważyła....tylko idiota się nie domyśli dlaczego (nie trzema nawet szóstego zmysłu oglądać). Zabierałem się długo za ten film i się zawiodłem strasznie. Syf.
Jak już chcesz bronić tego filmu to argumentuj z sensem. Bo jak na razie to twoje wypowiedzi zalatują brakiem jakiejkolwiek wiedzy filmowej. Co ty tak naprawdę robisz na tym forum filmowym? Nie masz nic konkretnego do powiedzenia, nie potrafisz przytoczyć żadnego faktu dlaczego ten film zrobił na tobie takie wrażenie. Ale za to akurat jestem tobie wdzięczny, bo naprawdę mnie to mało interesuje w twoim tragicznym przypadku. A....i sprawdź sobie kto grał w Rambo. Bo jak już coś mówisz, to powinnaś być tego pewna. Co do kaskaderów w filmach akcji są oni znani, nikt z aktorów nie kryję się z tym że podczas wybuchów ktoś ich zastępuje, coś by się im stało to film załatwiony. Masakra, że cię muszę uświadamiać a takich sprawach. I jeszcze ty mi śmiesz od motłochu wyjeżdżać. Jak ty jesteś elitą to naprawdę trzeba uciekać z kraju.
Skoro to nie dla prostaków to czemu go obejrzałaś. Ewidentnie należysz do grupy którą tak atakujesz, tym bardziej jesteś jedną wielką parodią. Żal mi takich osób, które są nieświadome tego jak bardzo ich styl wypowiedzi świadczy o nich samych. Twoją opinię mam gdzieś, jeżeli podobał ci się ten film nie potrafisz swojego zdania obronić. Nie masz nic sensownego do powiedzenia i się ciągle powtarzasz w swoich mało interesujących poglądach. Twoja krytyka mojej oceny (bezpodstawna trzeba dodać) jest potwierdzeniem tego jak bardzo beznadziejnym jesteś "krytykiem" (wielką niesprawiedliwością jest ciebie tak nazywać). Niszczysz opinię prawdziwym znawcą i miłośnikom kina. Żebyś mnie dobrze zrozumiała przetłumaczę ci to na twój "elitarny" język : ZESRAJ SIĘ.....może to zrozumiesz trollu jeden. Z niepoważaniem.
Błagam cię już się zamknij bo się sama pogrążasz w swoich tępych i ograniczonych poglądach, powtarzasz się i przez to już nie można cię czytać. Z każdym poważnym krytykiem filmowym byłaby inna rozmowa, na poziomie i można było posłuchać jakiś rzeczywistych argumentów, a nie twoich neandertalskich wypocin. Ty nie jesteś żadnym krytykiem tylko zagorzałym fanem z bardzo poważnymi problemami psychicznymi, który nie toleruje innego zdania niż własne. Zero argumentacji z twojej strony. Chyba nie bardzo umiesz bronić swojego zdania, nie dziwi mnie to ani trochę. Tym razem z jeszcze większym niepoważaniem i pogardą.
Rzeczywiście mi strasznie pojechałaś :) Gratuluje. Jak zwykle udana riposta (chyba muszę tobie napisać wprost że to sarkazm....sprawdź w słowniku co to znaczy, bo zapewne nie wiesz). Elita to się teraz z ciebie śmieje :):) !
pomÓc jak już
ciebie piszę się "Ciebie" troszkę szacunku !
Caps Lock dziecko opanuj się :)
I nie Krzycz dziecko :D
Ty się lepiej do tego gimbusa po pomoc zgłoś, przyda ci się. Już przestane cię prosić o wytłumaczenie bo nie potrafisz tego zrobić. Najśmieszniejsze jest to że mnie nazywasz chamem i wieśniakiem, a sama swoimi wypowiedziami poświadczasz o takim właśnie pochodzeniu. Moi pięcioletni kuzyni są bardziej elokwentni od ciebie, a już na pewno mają ciekawsze rzeczy do powiedzenia. Do podstawówki ci się radze cofnąć i tam kolegów i koleżanek poszukać, mogę ci obiecać, że z taką twoją dojrzałością się z nimi idealnie zintegrujesz. Jak już nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie zaśmiecaj tematu i daj się wypowiedzieć bardzie inteligentnym ludziom. Zrób coś dla siebie i wróć do szkoły, przyda ci się.
Nie chce ci się czy nie potrafisz? Jedno i drugie mnie nie dziwi. Streszczę ci to w takim razie, jesteś niedojrzała, mało inteligentna i swoimi wypowiedziami to potwierdzasz.
To co ty tutaj robisz w ogóle :):) Jak ci się nie chce czytać moich postów to przestań na nie odpisywać. Jesteś chodzącą porażką. Jak już wcześniej ustaliliśmy (czego nie pamiętasz, znowu mnie to nie dziwi) to Ty jesteś łajnem. :):)
Już od samego początku wykazujesz ten "odpowiedni" poziom. Nie wiem kto cię tak oszukał i przykro mi bardzo że cię muszę uświadamiać, ale na pewno do elity nie należysz. Niczego ci nie zazdroszczę, a już na pewno nie twojej elokwencji. Przynosisz wstyd ludziom inteligentnym i to jedynie dlatego, że się próbujesz do nich porównywać.
Ty potrafisz czytać? Nie odpowiadaj, nie trzeba, domyślam się. Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tą białą flagą i murawą, gdyż ja z nikim nie walczę. Z prostej przyczyny, po pierwsze to miała być wymiana argumentów, niestety nie potrafisz tego zrobić. Po drugie nie jesteś w stanie ze mną wygrać w niczym, nie ten poziom, może za kilka lat ciężkiej pracy uda ci się mnie doścignąć. Po trzecie osoba, która ma taki styl wypowiedzi i mówi że jest elitą, sama siebie mieszą we własnym gównie.
Jakbyś miała problemy z czytaniem to ci streszczę:
Nie potrafiłabyś ze mną wygrać nawet jeżeli byśmy się w czymkolwiek pojedynkowali, jesteś za cienka.
Cokolwiek napisze odpowiem ci jutro, bo jest piątkowy wieczór i mam troszkę inne plany, bardziej interesujące od ciebie. No ale to nie jest trudne, bo patrzenie się w sufit jest bardziej twórcze niż czytanie twoich beznadziejnych wypocin. Trzymaj się i do jutra, bo zapewne coś mi tam naskrobiesz.
Ciekawe czy długo jeszcze siedziałaś po tym jak sobie poszedłem, pewnie to dla ciebie jedyna rozrywka, czekanie na odpowiedzi od inteligentniejszych osób. Z czystej ciekawości sprawdziłem co mi tam znowu naskrobałaś i ci muszę powiedzieć, że poziom intelektualny twoich wypowiedzi spada na łeb na szyję. Biorąc pod uwagę, że wcześniejsze wypociny były już i tak na samym dnie rynsztoka. No ale każdy lubi co innego. Ty wielokrotnie potwierdzasz, że się idealnie czujesz w gównianym środowisku.
ehh....kolejny stek bzdur i nędznych wypocin, przestań się pogrążać i daj sobie już z tym spokój....naprawdę ci dobrze radze, jesteś gorzej niż cienka, jesteś beznadziejna, powtarzasz się i jesteś nudna. Zajmij się wypasem albo sadzeniem w swoim elitarnym świecie. Tutaj wiele nie zdziałasz, bo masz zero wiedzy na konkretny temat.
!!!jedenjedenjedenoneoneoe!!!! :)
Moim zdaniem film był bardzo dobry, spodziewałam się czegoś gorszego po takim rozgłosie w mediach. Zazwyczaj ogół promuje najprostsze śmieci, ale ten był inny. Co nie znaczy, że trzeba się rzucać jeśli się komuś nie podoba.
Fajną masz twarz na tym zdjęciu. Jakiś świeży troll mi się napatoczył, wcześniej tu chyba królował major kalafior czy ziemniak.
Wracając do roli Portman... Z tego co wiem wykonała wiekszość scen baletowych bez pomocy dublerki i wykonała przy tym tytaniczną prace choć dublerka teź fakt faktem ją zastępowała. Portman otrzymała Oscara zasłużenie ne tylko za sceny baletowe ale też za prace nad wcieleniem się w dwie zupełnie różne postaci. Tak na tym polega rola każdej aktorki ale nie każda aktorka może to zagrać a jak dla mnie zagrała to dobrze Film nie jest przereklamowany po prostu wiekszość spodziewała się czegoś innego Ja byłam zadowolona