Nie rozumiem zachwytu nad tym filmem daje 4 za scenę seksu Natalie i Mili bo inaczej by było 2 albo 3 tyle z mojej strony
Tam się znacie na kinie. Ile polskich filmów dostało Oskara, ile jest dystrybuowanych na całym świecie - może trochę pokory? ;-)
Słodko to Hersląg pierdzi jak ją Tomy zdradza przy figurce Xxeno!!
Chcesz baletu?!!
Ależ ja mam dużo sympatii - bawią mnie tylko teksty w stylu: "zamierzamy przywieźć za ten film Oskara" i nie o Holland tu akurat chodziło, ale mniejsza o to - znikam.
no to Życzymy Powodzenia i postaramy się ,by zablokować twoją ::::::::::::::::::::::<>Ironię.
taka Ś Ćieżka Wojenna na nic Ci się nie zda,masz tak cieniutkie argumenty jak swoje ET.
Moim argumentem jest to, że jesteś wulgarnym chamem. Wystarczy (nawet na to forum).
Daruj sobie głodne feministyczne kawałki,czy to ja wojny szukam?
a propo kwik kwo pro .Nigdy ,ale to przenigdy pani nie dorównam ,nawet co do wychowania a o chamstwie wręcz nie wspomnę.
a pro po chamstwa ,bezdenna głupota w twoim wykonaniu przyćmiewa to forum ,więc nie brnij za głęboko.
Wiesz co? Twoje wypowiedzi są tak niegramatyczne i pozbawione sensu, że jestem pewna niemalże, że masz żółte papiery..
Wiesz co? Wiesz co ? a to a to ,jak robisz w pieluchę ,to i są żółte ,wszystko zależy od tego ,ile ci w Wariatkowie ich zakładają,a by to było(JAKIE?)
jeszcze bardziej sensowne zapraszamy Upośledzoną do reklamy żyletek,a poniżej do przeczytania poniższego tekstu,jeśli oczywiście czytać się sensownie potrafi UWAGA:
Wypowiedzenie- ogół wszystkiego , co mówimy, by przekazać jakąś informację
Nie zagrałbyś w Black Swan 2? Tym razem chorego tańcerza Szkoły Baletowej dla Eskimosów?
Role już obsadzone,twój balet ZABAWI PUBLIKĘ w Domu dla Obłąkanych o zaostrzonym rygorze leczenia,a zimowe popołudnia co najmniej RAZ w miesiącu cała dyrekcję ,więc radzimy przygotować serię układów opracowanym wspólnie i w porozumieniu z kamizelką ochronną.
Jak by głupota miała nogi,to by zaczęła uciekać do() książek czytania,a te się czyta ,nie odwraca tylko strony.
Jeśli chodzi o medyczne punkty widzenia ,to ośrodków odnowy psychicznej jest wiele ,do wyboru do koloru,nawet w fabryce snóf ,jeśli kolor karty płatniczej nie jest zardzewiały.