PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375448
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Nie rozumiem zachwytu nad tym filmem daje 4 za scenę seksu Natalie i Mili bo inaczej by było 2 albo 3 tyle z mojej strony

Blackbb4

Co za suchota.

ocenił(a) film na 1
CzlowiekZyrafa

Nie warto wystawiać na Słońce ,bo można się nie chcący sparzyć,a jak wody brak...

ocenił(a) film na 1
CzlowiekZyrafa

nie da rady ,jak zatkało...ka ka ...o,pediatra to tu już na pewno za mało.

użytkownik usunięty
Blackbb4

Nie, chyba cię po prostu zlekceważył..

ocenił(a) film na 1

jak tak Cię/Ciebie potraktował czas otworzyć zółte strony ,jak linie telefoniczną jeszcze wiatr nie zerwał, i go wezwać przez megafon.

Blackbb4

Nie wiem na co chorujesz ale to jest straszne.

ocenił(a) film na 1
CzlowiekZyrafa

Nie tak straszne ,jak twoje rogi,a mowa tu o twojej chorobie ,wzdęcia to naprawdę poważny problem

ocenił(a) film na 1
CzlowiekZyrafa

Wizyta ,leki ,dużo wypoczynku.odradzamy stress,co może pogorszyć sytuację.

ocenił(a) film na 1
CzlowiekZyrafa

że co ,że Va pno ?<>:"

ocenił(a) film na 1

o ho tu już lekarz nie pomoże ,czas wezwać pana z kadzidłem

użytkownik usunięty
Blackbb4

Lekarza to trzeba do ciebie wysłać, bo mam wrażenie, że bierzesz mnie za kogoś, kim nie jestem..

ocenił(a) film na 1

Ha ha ha ha to może pielęgniarkę trzeba wysłać,co przy łóżku tańczyć umie.::

użytkownik usunięty
Blackbb4

Przedstawiłabym ci się, ale raz, że chronię swoją prywatność, a dwa, że i tak będziesz gadał, co ci ślina na język przyniesie.
Żegnam.

ocenił(a) film na 1

Raz czy dwa ,a może trzy ,jakie to ma znaczenie ,powtórz to x666 przy lustrze ,gdy znów staniesz do dyskusji.

użytkownik usunięty
Blackbb4

Jestem w avatarze jeśli masz jakieś wątpliwości.

użytkownik usunięty

Już nie jestem - wycofałam.

ocenił(a) film na 1

<><><>lolx2

ocenił(a) film na 1

<><>lol

ocenił(a) film na 1

Oby nie filmowym,bo klapa,jak u konia.

ocenił(a) film na 1

Ci ostatni Bogu ducha winni przyjadą tylko po swoje,oby skóra z niedźwiedzia była czarna,jak ten filmowy chłam

ocenił(a) film na 1

I z nieprzewidywalnym BISEM na czubku tuʀ ɛfɛl’,tak ,by wszyscy widzieli Twój /twoje wielkie Egg o.

użytkownik usunięty
Blackbb4

Slicha, ani lo mevim..

ocenił(a) film na 1

Zaczyna się podajcie kropielnicę!!!!<><>

użytkownik usunięty
Blackbb4

Będziesz chrzcić, czy się egzorcyzmować?
Mnie nie trzeba - jestem nawet bierzmowana.

ocenił(a) film na 1

Heh ciekawe czym...a może z czym

użytkownik usunięty
Blackbb4

Krzyżmo nieuku, to że znam trochę hebrajski nie oznacza, że nie mam własnych poglądów :-P

ocenił(a) film na 1

Nie ukuj nie ,będą sami kuć w pokoju bez klamek.

ocenił(a) film na 1

Poczekamy<> mamy CZAS

ocenił(a) film na 1

ZA TO cIOTA przypominająca baletującą kobietę za wiele go nie ma ::::>

ocenił(a) film na 1

zfazowana Ciota z dzieckiem ,ciekawe czym go karmi na ŚNIADANIE ,cyckiem którego ma ,czy go NIE ma

ocenił(a) film na 1

kontynuujemy dewastację narko mama z fabryki snóf<><>

nowystylnowydill

Jezuuuu ! Jak mnie wkurzają takie osoby (użyłabym tu odpowiedniego epitetu, ale miałam dziś nie klnąć) ;// kurde, takie niby "mądre głowy". dobra, rozumiem, że nie wszystko wszystkim się podoba, są różne gusta a o gustach się nie dyskutuje. kurde, ale jak bawisz się w wielkiego krytyka filmowego... no sorry, nie bardzo. mogliby Ci dać majstersztyk, a Ty i tak byś zapewne dał mu trzy na dziesięć i tylko dlatego, że tego dnia jesteś wyjątkowo łaskaw.

ocenił(a) film na 1
isobel

nie radzimy go używać to RAZ
a o gustach się nie dyskutuje haha BIG ONE LO:>L
jakiego krytyka ? TO DWA
słodka idiotko kurde Sorry spadaj !! TO TRZY tu się ocenia,nie ułaskawia.

ocenił(a) film na 1
isobel

to DNO powinno zostać zmiecione jak domek z kart po wybuchu wodorowym ,razem ze swoim smrodem.

Blackbb4

-.-"
ile Ty masz lat, tak z czystej ciekawości daje Ci mniej więcej pięć lat.
smrodem. haha, dobre sobie, doprawdy, dno jeśli chodzi o Twój poziom intelektualny i rozwojowy.
pozdrawiam serdecznie ;)

ocenił(a) film na 1
isobel

to ile ,za ile i po ile to nie twój interes,a nawet i biznes
za to twój poziom intelektualny nie dorównuje nawet wcześnie narodzonej córki Świni,czy może wieprza ,to zależy od tego ,gdzie się Hersląg wpieprza czyli co i gdzie i czym wychodzi
i nie dobre sobie ,tylko POTWORNYM SMRODEM i wsadź sobie za PRZEPROSZENIEM swoją SERDECZNOŚĆ wiadomo gdzie ,a czym to wedle .

ocenił(a) film na 1
isobel

i jeszcze raz ,coś na temat TWOJEJ CHOROBY UMYSŁOWEJ ,co zresztą mało nas obchodzi,to twój komment będą zeskrobywać z tego fora ,jak amerykańską jaką ży....ą księżniczkę ze dwora.

ocenił(a) film na 1
nowystylnowydill

Zrobili hybrydę kinowych hitów, trochę musicalowo jak w moulin rouge, trochę rozdwojenia jaźni jak w fight clubie i jeszcze miałam kilka skojarzeń, ale już nie pamiętam i nie będę sobie przypominać, bo film jest infantylny. Ale komercyjnie się udało.. I Mila przepiękna,

ocenił(a) film na 1
Myszekmyszek

popieramy zdanie innych w tej formie ,lecz niestety 146 miejsce w klasyfikacji daje do myślenia.
a Oskar to nie byle co,zresztą zaopiekowali się nią jej pif paf jacy...tsss nie mówmy głośno,kto tam tak naprawdę rządzi krainą fabryką snóf

ocenił(a) film na 1
Myszekmyszek

jakie to były skojarzenia?
Podziel się nimi ,jeśli Ci to w niczym nie przeszkadza i oczywiście żeby nie urągać twojej osobie.

ocenił(a) film na 10
nowystylnowydill

mi się bardzo podobał dałam 9/10, ale moi rodzice stwierdzili ze w połowie mieli dosyć.