Nie rozumiem zachwytu nad tym filmem daje 4 za scenę seksu Natalie i Mili bo inaczej by było 2 albo 3 tyle z mojej strony
Nie warto wystawiać na Słońce ,bo można się nie chcący sparzyć,a jak wody brak...
jak tak Cię/Ciebie potraktował czas otworzyć zółte strony ,jak linie telefoniczną jeszcze wiatr nie zerwał, i go wezwać przez megafon.
Nie tak straszne ,jak twoje rogi,a mowa tu o twojej chorobie ,wzdęcia to naprawdę poważny problem
Lekarza to trzeba do ciebie wysłać, bo mam wrażenie, że bierzesz mnie za kogoś, kim nie jestem..
Przedstawiłabym ci się, ale raz, że chronię swoją prywatność, a dwa, że i tak będziesz gadał, co ci ślina na język przyniesie.
Żegnam.
Raz czy dwa ,a może trzy ,jakie to ma znaczenie ,powtórz to x666 przy lustrze ,gdy znów staniesz do dyskusji.
Ci ostatni Bogu ducha winni przyjadą tylko po swoje,oby skóra z niedźwiedzia była czarna,jak ten filmowy chłam
I z nieprzewidywalnym BISEM na czubku tuʀ ɛfɛl’,tak ,by wszyscy widzieli Twój /twoje wielkie Egg o.
Będziesz chrzcić, czy się egzorcyzmować?
Mnie nie trzeba - jestem nawet bierzmowana.
Krzyżmo nieuku, to że znam trochę hebrajski nie oznacza, że nie mam własnych poglądów :-P
zfazowana Ciota z dzieckiem ,ciekawe czym go karmi na ŚNIADANIE ,cyckiem którego ma ,czy go NIE ma
Jezuuuu ! Jak mnie wkurzają takie osoby (użyłabym tu odpowiedniego epitetu, ale miałam dziś nie klnąć) ;// kurde, takie niby "mądre głowy". dobra, rozumiem, że nie wszystko wszystkim się podoba, są różne gusta a o gustach się nie dyskutuje. kurde, ale jak bawisz się w wielkiego krytyka filmowego... no sorry, nie bardzo. mogliby Ci dać majstersztyk, a Ty i tak byś zapewne dał mu trzy na dziesięć i tylko dlatego, że tego dnia jesteś wyjątkowo łaskaw.
nie radzimy go używać to RAZ
a o gustach się nie dyskutuje haha BIG ONE LO:>L
jakiego krytyka ? TO DWA
słodka idiotko kurde Sorry spadaj !! TO TRZY tu się ocenia,nie ułaskawia.
to DNO powinno zostać zmiecione jak domek z kart po wybuchu wodorowym ,razem ze swoim smrodem.
-.-"
ile Ty masz lat, tak z czystej ciekawości daje Ci mniej więcej pięć lat.
smrodem. haha, dobre sobie, doprawdy, dno jeśli chodzi o Twój poziom intelektualny i rozwojowy.
pozdrawiam serdecznie ;)
to ile ,za ile i po ile to nie twój interes,a nawet i biznes
za to twój poziom intelektualny nie dorównuje nawet wcześnie narodzonej córki Świni,czy może wieprza ,to zależy od tego ,gdzie się Hersląg wpieprza czyli co i gdzie i czym wychodzi
i nie dobre sobie ,tylko POTWORNYM SMRODEM i wsadź sobie za PRZEPROSZENIEM swoją SERDECZNOŚĆ wiadomo gdzie ,a czym to wedle .
i jeszcze raz ,coś na temat TWOJEJ CHOROBY UMYSŁOWEJ ,co zresztą mało nas obchodzi,to twój komment będą zeskrobywać z tego fora ,jak amerykańską jaką ży....ą księżniczkę ze dwora.
Zrobili hybrydę kinowych hitów, trochę musicalowo jak w moulin rouge, trochę rozdwojenia jaźni jak w fight clubie i jeszcze miałam kilka skojarzeń, ale już nie pamiętam i nie będę sobie przypominać, bo film jest infantylny. Ale komercyjnie się udało.. I Mila przepiękna,
popieramy zdanie innych w tej formie ,lecz niestety 146 miejsce w klasyfikacji daje do myślenia.
a Oskar to nie byle co,zresztą zaopiekowali się nią jej pif paf jacy...tsss nie mówmy głośno,kto tam tak naprawdę rządzi krainą fabryką snóf
jakie to były skojarzenia?
Podziel się nimi ,jeśli Ci to w niczym nie przeszkadza i oczywiście żeby nie urągać twojej osobie.