PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47471
5,9 21 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10

ocenił(a) film na 10
Markusowy

WCALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

UPS chyba deczko za dużo tych wykrzyczniczków hahaha

karolinaaa_21_05

Karolinoo, nie wolno stawiać tylu wykrzykników, kto Cię kultury uczył?
Pamiętaj, należy stawiać jeszcze więcej. Zapamiętaj to! Hah xD

POzdroo :)

__KarLa__

Śmiać się czy płakać?

Markusowy

Namaste :)
Ludzie wyluzujcie :P
Święta idą, nie psujcie ich Sobie.
Takie wypowiedzi ignorujcie dziewczyny i chłopcy, po co sobie nerwy psuć.
Wesołych Świąt Wszystkim życzę!

Madleen

Masz rację, nie warto.
Nawzajem :*
Namaste :***

ocenił(a) film na 10
__KarLa__

To niech nie kwacze...

Wesołych!

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

No i znów będzie cisza do czasu kiedy ktoś nie użyje słowa "PIERDNIE"
pff... heh.:>

pozdro Wesołych, Wesołych!:)

karolinaaa_21_05

Hoł hoł hoł! Wpadłam, by podarować kilku osobom rózgę >:]
Ogólnie bardzo spodobało mnie się wyrażenie "pieprznięta słitaśna dziewczynka". Bóg zapłać za ciepłe słowa :)
Poza tym, to właśnie ja poruszyłam całą tą chorą rozmowę na przód. Bo właśnie tego chciałyście, czyż nie? Ech, nie chcę popadać w narcystyczny ton, ale beze mnie świat byłby nudny :D A przynajmniej ten wątek z deka wiał by nudą :P
Zdrowia, szczęścia i orgazmu xD (sorry, ale radość mnie ogarnęła:)

whatever_rock777

wesołych, whatever :)

Daggulka_Preity

Dziękuję i wzajemnie :) :) :)
Przystojnego Mikołaja Wam życzę :D

whatever_rock777

Przystojnego hahaha...
Chyba osiwiałego :P
Wesołych Wszystkim :))

ocenił(a) film na 10
Madleen

Taak tak masz racje w końcu skumałaś ze to ty ja (rozmowę) rozpoczęłaś na nowo, dzięki bogu. I nie wiesz jednak się mylisz świat bez ciebie by był weselszy! A co do Mikołaja popieram Madleen.

Wesołych Świat Wszystkim :)

karolinaaa_21_05

Może i wątek z deka wiał by nudą, bo nikt by się tu nie kłócił, ale czy świat to bym się zastanowiła. Dobra nie wnikam. :P
Dzięki i nawzajem.
Wszystkim Wesołych Świąt Życzę.!
POzdro.

__KarLa__

Boże słodki, jakie Wy jesteście ograniczone. Uprasza się o zwiększenie Waszego poczucia humoru :/

whatever_rock777

no whatever, byleby byl przystojniakiem, a reszta sie nie liczy :) i wcale nie musi byc brodaty, wasaty i gruby :) wazne, zeby przyniosl prezenty :))

Daggulka_Preity

No wiesz, jeśli ktoś chce Mikołaja brodatego, grubego i spoconego, to mogę mu takiego życzyć :D Ja tam wolę przystojnego :P

whatever_rock777

no ja tez :) taka mieszanka Shahrukha Khana, Saifa Ali Khana i mojego M. ;)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Mieszanka Shaha z mikołajem pfff hahaha. I nie będziesz mi POJEBAŃCU mówiła ze jestem ograniczona razem z koraliną bo nie jesteśmy, ale to ty taka z siebie robisz.

karolinaaa_21_05

Ciiiichooo.
zobaczcie jaki fajny filmik znalazłam. no i świąteczny z naszym ulubionym filmikiem. http://pl.youtube.com/watch?v=0gNBza3cGXM

Madleen

Dokładnie, zgadzam się z Karolą.

Fajniutki filmik Madleen. :PP

karolinaaa_21_05

Ależ Ty jesteś ograniczona, pogódź się z tym :)

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Jednak nie przestane być wulgarna!

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Fajny, fajny:)(filmik)

karolinaaa_21_05

Oj whatever, skończysz Ty w końcu?
To się nudne zaczyna robić, chociaż przyznam że zaczynam się przyzwyczajać do tego Twojego kwakania.

ocenił(a) film na 10
peccatum

Eee, ludzie, ja widzę że tutaj to chyba nie ma już poco wchodzić, bo już mnie chyba nic nie zaskoczy. To jest naprawdę nudne, whatever, czepia się wszystkiego, jak raz coś powie a ktoś zaprzeczy to się powtarza. Nuuuda. Chyba się pożegnam, będę wpadać co jakiś czas i jak się coś działo będzie to będę Się odzywać. A co do kwakania to się zgadzam. (ale po co?, będzie że ja ograniczona)

ocenił(a) film na 9
_Pink_

Jeżeli One są ograniczone, to tY jesteś BARDZOO ograniczona.
Bo to nie One wyszukują ciągle ludziom błędy, i w ogóle, wiecie co mam na myśli. ( a jak nie wiecie, to wasZ problem.)
A co do Twojego kwakania, to to jest naprawdę nudne, powtarzasz się dziewczynko.

EweLinKaa

''Mieszanka Shaha z mikołajem pfff hahaha. I nie będziesz mi POJEBAŃCU mówiła ze jestem ograniczona razem z koraliną bo nie jesteśmy, ale to ty taka z siebie robisz.''

Karolinko, przepraszam, czy to bylo do mnie?

Daggulka_Preity

To pewnie nie było do Ciebie, ale do mnie. Wszystko, ca zawiera wulgaryzmy z ich strony jest skierowane do mnie :P
Jestem nudna? Ojej, jakże mi niezmiernie przykro... Wrzućcie na luz, już od jakiegoś czasu nie wytykam Wam Waszych błędów, więc zmieńcie płytę.
Moja gadanina (a raczej pisanina) może nawet brzmieć jak kwakanie. Choć wasze wypociny brzmią raczej jak bezmyślne pierdolenie farmazonów, co chyba umieszcza Was na nieco niższej niż moja pozycji ^^'

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

O marakra! Przeklnęłaś. WoW.

Nie wytyksz naszych błędów, bo ich nie ma.

POZDROoO

whatever_rock777

nie wiem do kogo, ale mam nadzieje, ze nie do mnie, bo nie lubie byc wyzywana :) szczegolnie, kiedy sama nie zawinilam... i juz sie zastanawialam, czy mozna zostac nazwanym POJEBAN**CEM , piszac tylko o skrzyzowaniu Shahrukha z M. gdzie nie bylo mowy o Mikolaju:)

Daggulka_Preity

Daggulka-Preity, z tym pojebańcem to napewno nie było do Ciebie :)

__KarLa__

mam nadzieje... juz sie balam... :) pozdro :)

peccatum

Peccatum całkowicie się z Tobą zgadzam:) mam takie same odczucia:) mimo wszystko lubię tę film. Denerwuje mnie natomiast jedna rzecz i jest ona związana z forum. Dlaczego ludzie tu są tak ograniczeni? Już nie raz zdarzyła mi się krytyka niskich lotów bo skrytykowałam w jakiś sposób jakiś tam film... co gorsza mimo tego jakoś mi się podobał.... masakra nic tu nie można powiedzieć.... ludzie nie ma filmów idealnych... i czytajcie wyraźniej co ktoś pisze....

ocenił(a) film na 8
enigmatycznie

A mnie również, choć mówiąc szczerze nie sądziłam , film bardzo się podobał . Przeczytałam pierwszą i ostatnią stronę Waszych dialogów i muszę przyznać, iż rozumiem autora postu :)
Wiem o co chodzi z tym,że kicz może być fajny, choć prawdę mówiąc nie uważam, by ten film był kiczowaty...
Zdaję sobie sprawę , że na to nikt nie zwróci uwagi, bo jeśli teraz nikt nie napisze czegoś co wniosłoby jakieś nowe wyzwiska do Waszej inteligentnej dyskusji mój post zostanie olany :)
Nie przejmuje się tym jednak. Powiem tylko,że film jest według mnie okay, choć niektóre "sceny tańczone i śpiewane" nudziły mnie odrobinę, choć może właśnie o to chodzi w tego typu filmach .

Dobra, wracajcie do wyzwisk i wzajemnego obrażania się . Miłej dyskusji :P

dirtyheaven

Tak strange o ten taniec i muzykę w tych filmach chodzi i to jest piękne.
Nikt Cie tutaj nie będzie obrażał, nie ma takiego powodu :)

Madleen

drogie strange i enigmatycznie, ja, madleen, marquerite i kilka innych osob nie bralysmy udzialu w tejze inteligentnej dyskusji na wyzywanie, wiec... jedyna nasza wina w tym, ze skomentowalysmy posta o kiczowatosci filmu i wedlug mnie, w sposob kulturalny...

ocenił(a) film na 8
Daggulka_Preity

Nie mówię, że wszyscy :)
Wystarczy spojrzeć,że połowa postów w nijak ma się do głównego wątku.
Spierają się tam o jakieś głupoty. Ja film ten oglądałam wczoraj , od 23:50 do 3:30 chyba ;d Nie sądziłam,że będzie aż tak długi. Powtórke też widziałam po południu . Bardzo spodobały mi się niektóre piosenki. Będę starała się jakoś znaleźć utwór, który wykonywał syn Raula na szkolnym przedstawieniu :D

ocenił(a) film na 10
dirtyheaven

No przepraszam, ale....
marquerite wcale się nie udzielała w tym temacie.
Spieramy Sie o jakieś głupoty, bo nas się tu obraża(Więc czemu my mamy nie obrażać ich(nie chodzi mi o wszystkich, o jakieś 2 osoby.))
Syn Rahula na szkolnym przedstawieniu wykonywał hymn Indii. :)

ocenił(a) film na 8
Marcinekkk

aha, no to tego hymnu nie znałam xD
Pisowni imienia głównego bohatera również xD
Dobra, juz nie daję zbędnych postów :D

dirtyheaven

Głównego bohatera? Chodzi Ci o Shahrukha Khana?
To jest ten hymn, spodobał Ci się nie? Jest fajny!
http://pl.youtube.com/watch?v=v6_mdX_B1_8&feature=related około 3minuty

ocenił(a) film na 8
Madleen

No bo napisałam Raula,zamiast Rahula,czy jakoś tak ; )
Dzięki za link ; )

ocenił(a) film na 10
dirtyheaven

Słuchaj Daggulka-Preity z tym pojebańcem to nie było do ciebie ale co do mieszanki to same nie skumałyście co napisałyście wiec. Pisałyście ze chciały byście mieć mikołaja grubego, przystojnego itp, a ty powiedziałaś ze tak taka mieszanka shaha kogoś tam jeszcze i twojego M--->co do twojego M to nie wiedziałam o kogo ci chodzi ale byłam przekonana ze nie chodzi ci o Mikołaja. Ale mieszanka shaha, twojego M i jeszcze kogoś(nie pamiętam kogo)to chodziło o to ze takiego byś chciała św. Mikołaja czyż nie? Wiec wiedz ze to przezwisko to nie było do ciebie.:) A jeżeli źle zrozumiałam no to bardzo cie przepraszam:)

Pozdro tym co zawsze i tobie;p

karolinaaa_21_05

prosze :) ja sie nie gniewam, bo moze rzeczywiscie jakos zle napisalam... zdarza mi sie ;) trudno sie mowi, zyje sie dalej :))))))

pozdrawiam pieknie, serdecznie i wesolutko :)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

eee... ludzie nasz temat coraz berdziej w dole halo heheh nasz temat coraz niżej!:P

PoZdErKi:*

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

bArdziej** literki mi się pomieszały heh...

karolinaaa_21_05

i co my biedne zuczki poradzimy? trzeba pisac, pisac, pisac ;) zarzuccie jakis madry temat... przykladowo- jaki byl wasz swiety mikolaj i co przyniosl :)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

okej:P
Więc, ja nie widziałam swojego Mikołaja ale przyniósł 2 fajne rzeczy:)

a wy?

karolinaaa_21_05

Mój Mikołaj też mi umknął i go nie widziałam. Heh.:P
Ale bardzo fajne prezenty dostałam.

POzdroo :P

__KarLa__

ja dostalam 43 filmy bollywoodzkie :) saree w kolorze czerwonym, dwa sloniki, dzbanek z motywem orientalnym i kosmetyki ;D