PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47471
5,9 21 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10

__KarLa__

never mind :) KKKG JEST NAJFAJNIEJSZYM FILMEM NA SWIECIE, mimo ze traci kiczem :) ale my i tak go kochamy ;)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

No ja mysle ze cie sie poobal.

"(KICZ)"-->łohhh...

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Ale cicho..
Niech ktos pierdnie bedzie glosniej :P

pozdrowki:)

Marcinekkk

mozesz wyjasnic geneze swojej wypowiedzi?

Daggulka_Preity

"Niech ktos pierdnie bedzie glosniej :P"-to było trochę chamskie :p
Wypowiedz się może tak jakoś obszernie na temat filmu, to będziemy miały co komentować :P

ocenił(a) film na 10
Madleen

Oj. madleen, chodziło mi o to żeby ktoś jakiś temat narzucił,
tyle że powiedziałem to w przenośni.(dośc dziwnej., ale nie widzę w tym nic chamskiego.) :P

POZDROOO:))

Marcinekkk

no ja tego tak nie zinterpretowalam... a poza tym sam mogles zarzucic jakis temat;/

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Jejku ludzie...
On chciał żeby było śmiesznie a wy już. Ale wiecie co?
Jeżeli tamci zmieniali temat bo zamiast o filmie to gadali o błędach to myślę ze on tez może temat zmienić Mm...? Tylko ze na śmieszniejszy... .

Ludziska NoOoOoOoOoO...

poZDRO:*

karolinaaa_21_05

Tylko, że tamci chcieli coś osiągnąć, a tu rozmowa już w ogólnie nie ma sensu, nic tymi postami nie wznosicie, więc jeśli nie macie już nic ciekawego do powiedzenia na właściwy temat, to z łaski swojej przestańcie pisać durne posty, bo mi pocztę zaśmiecacie x)
Z góry dzięki ^^'

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Ooo, Sz.P whatever-rock777 się odezwała.
"że tamci chcieli coś osiągnąć,", jeżeli myślisz że coś osiągniesz, wytykając komuś błędy i mówiąc że ktoś jest tępy, to się grubo mylisz.

POZDROOo :)

_Pink_

czesc whatever rock :) masz racje... poprzednie posty przynajmniej wnosily cos do dyskusji, a mowienie, zeby ktos sie odezwal, bo sie robi nudno, nie ma nic wspolnego z mowieniem ''niech ktos pierdnie, bedzie glosniej''... moze ja po prostu nie mam poczucia humoru?

ocenił(a) film na 10
peccatum

Każdy ma poczucie humoru na swój sposób.
Dobra to zmieńmy temat..:P

Nie wiem, może porozmawiajmy o...., Hmmm,,,
Jak coś wymyślę, to dam znać.

POZDROOo

_Pink_

Weź wyluzuj, to się robi nudne.
Daggulka-Preity: Nie wątpię w to, że poczucie humory masz całkiem niezłe, akurat ten "żart" (jeśli tak to mogę nazwać) być trochę... no cóż, bezsensowny. Po prostu nie warto zaśmiecać ludziom poczty, którym przychodzą powiadomienia o odpowiedzi takimi głupimi, bądź co bądź, postami. Jeśli nie ma o czym pisać, temat należy uznać za zamknięty i zacząć zawracać dupę innym ludziom w innych wątkach xP <- nikogo nie miałam zamiaru urazić, jakby co :)
pozdrawiam :)

whatever_rock777

Ej.. dajmy może już sobie spokój co?
Bo na nowo się zaraz kłótnia zacznie, a raczej nie ma sensu...

POzdroO Wszystkim:)

__KarLa__

To sobie o filmiku pogadajmy :P
Whatever-rock777 to musisz przestać obserwować ten temat :)
Taka opcja tutaj jest :P
Pozdrawiam :D

Madleen

Ale ja chcę nadal ten temat obserwować, tylko wolałabym raczej czytać jakieś normalne wypowiedzi, a nie o pierdzeniu x)
Heh, tak sobie teraz myślę... Ciekawe, ile osób zrezygnowało z wypowiedzenia się w tym wątku po ewentualnym przeczytaniu całej tej kłótni :D To jest w sumie na swój sposób zabawne :P

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Jejku mi brak już słów na tu niektóre osoby...
Zejdźcie już z tego Marcinka!
I gadajcie se o filmie jeżeli macie jeszcze coś na temat filmu do powiedzenia a ja se sama porozmawiam z Marcinkiem.
A co do ciebie wathever-rock777(czy jak ci tam),to zmów użyje brzydkiego słowa, bo znów się odezwałaś i jak zwykle wszystko krytykujesz. No wiec:
GÓWNO mnie to obchodzi ze ci się poczta zaśmieca nie trzeba było klikać na OBSERWACJE. I nie będziesz mi mówiła i innym o czym my tu mamy pisać!!!
(NIE CZEPIAĆ SIĘ WYKRZYKNIKÓW BO KIEDY WKURWIONA JESTEM TO BĘDĘ ICH UŻYWAĆ)!

poZDRO TYM normalnym!:*

karolinaaa_21_05

Ojej, ale dlaczego się znowu wściekasz? Bierz lepiej przykład z Madleen...

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Tacy ludzie jak ja moga tylko podziwiac madleen, bo taki czlowiek nie bedzie umial sie tak spokojnie o wAS wypowiedziec jak wlasnie robi to madleen:)

poZDRO:

karolinaaa_21_05

Puszczę to, mimo uszu. Ciekawe, ile jeszcze wytrzymam...

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

Ależ nie zaśmiecaj se poczty...

POZDRO:p

karolinaaa_21_05

Widzę, że forum zostało opanowane przez stado zdziczałych, niedoedukowanych nastolatek. Zacząłem czytać temat na pierwszej stronie, skończyłem na ostatniej i dyskusja nie posunęła się do przodu ani na piędź :) Dziewczątka, zwłaszcza karolinyy, karoleee i inne słiiiitaśne dziewuszki, słuchajcie. Musicie przyswoić sobie trochę zasad interpunkcji i ortografii, bo dla kogoś kto potrafi normalnie skonstruować jakąś wypowiedź, wasze ochłapy słowne są zupełnie nieczytelne. dżizus ku..a co się stanie z naszym krajem, kiedy dzisiejsza młodzież będzie dorosła?

don_kichot

Człowieczku drogi, chcę Ci powiedzieć że już jestem dorosła, i z naszym krajem nic ciekawego się nie stało. Nie mów że my musimy przyswoić sobie zasady interpunkcji i ortografii, bo my je doskonale znamy, tylko po prostu na forum tego nie pokazujemy, i nie mów że my jesteśmy niedoedukowane. Każdy umie filozofować tak jak whatever-rock, ale nie każdy chce.

POzdro

ocenił(a) film na 9
peccatum

Od razu mówię , żeby nie było, że ja jestem którąś z Karolin, bo mam podobny styl pisania czy coś takiego. Powiem tak, nie czytałam wszystkich komentarzy, nie chciało mi się, ale z Waszej rozmowy mogę wywnioskować to że Karoliny zrozumiały że kicz może być fajny, że może się podobać, a kłócą się tu dalej ponieważ Wy(niektórzy) wytykacie im błędy i nazywacie tępymi. Przyznam, że jak by mnie tak ktoś nazwał to też bym się kłóciła tak jak i one. One po prostu nie mają tendencji pisania zwrotów grzecznościowych dużo literą, trzeba to skumać, a nie to wytykać i mówić że osoba jest tępa bo popełniła kilka błędów. One was zrozumiały wy też powinniście. A ty whatever (czy jak tam ci jest.) Mogłaś przestać obserwować temat, jest taka opcja, a nie mówisz że Oni ci pocztę zaśmiecają, powtórzę Karolinę nie zaśmiecaj sobie poczty, i przestań tu pisać, bo jeszcze się za mocno zdenerwujesz i ci żyłka w dupie (za przeproszeniem) pęknie. Bo popatrz na rozmowę tak, kłótnia się skończyła, były miłe tematy, linki itd. A ty się odezwałaś i znowu kłótnia.
Wiem że kilka osób tutaj rzuci się do mnie bo trzymam stronę dziewczyn, wiem że ktoś znajdzie w moim poście coś co mu się nie podoba.

POZDRAWIAM :))))

ocenił(a) film na 9
EweLinKaa

A tak PS:
To powiem Wam jeszcze, że konto na FW założyłam specjalnie po to by się tu udzielić, bo wchodzę tu regularnie, ale nigdy nie było potrzeby zakładać konta, aż do teraz, trza w końcu wyrazić gdzieś swoje zdanie.

Więc jeszcze dodam:
film mi się bardzo podobał, widać w nim przepych, ale ja bym tego kiczem nie nazwała, Jak dla mnie K3G nie przejawia kiczu...

POZDRAwIAM

EweLinKaa

Ty też się zaliczasz do tych osób, którym muszę najwyraźniej osobno wyjaśnić o co mi chodzi (jakbyś przeczytała wszystkie wypowiedzi, to może sama byś na to wpadła).
-Nie mówię, że są tępe, bo popełnily kilka błędów ortograficznych.
-Tak, zaśmiecają mi pocztę, czasem nawet umyślnie. Ale dlaczego nie przestanę obserwować tematu? Wysil się i przeczytaj poprzednie moje posty.
-Jak mi żyłka w dupie pęknie, to gwarantuję Ci, że pierwsza się o tym dowiesz :)
-Rozmowa była miła, ja się wypowiedziałam i, ojej, Karolinkom chyba ciśnienie się podniosło, bo znowu zaczęły się rzucać.
Zresztą, kij Wam wszystkim w oko. Byłyście, jesteście i pozostaniecie głupie na wieki wieków.

ocenił(a) film na 9
whatever_rock777

Ha! No wiedziałam że się do czegoś przyczepisz.
Mam pytanie.., Jak one zaśmiecają ci pocztę umyślnie, co?
Ja nie chcę wiedzieć kiedy ci ta żyłka pęknie, nie obchodzi mnie to.
Karoliny się rzucać zaczęły? Jakoś ostatnią stronę przeczytałam całą, i nie widzę żeby się rzucały do ciebie, jedna Karolina nic do ciebie nie powiedziała, a druga powiedziała tylko (cytuję):
„A co do ciebie wathever-rock777(czy jak ci tam),to zmów użyje brzydkiego słowa, bo znów się odezwałaś i jak zwykle wszystko krytykujesz. No wiec:
GÓWNO mnie to obchodzi ze ci się poczta zaśmieca nie trzeba było klikać na OBSERWACJE. I nie będziesz mi mówiła i innym o czym my tu mamy pisać!!!”- Nie ma tu nic takiego, żeby się rzucała, po prostu tylko przyszłaś i od razu ludzi krytykujesz.
Wyraziła tylko swoje zdanie, i miała rację, bo ty nie będziesz tutaj dyrygować ludźmi co ona mają robić, a czego nie, bo tobie się to nie podoba.
Nie przeczytałam wszystkich komentarzu ponieważ jest ich ponad 400.
A co ty myślisz że ja będę siedziała cały dzień przed komputerem czytała Wasze komentarze?
Nawet nie mam ochoty, nie chcę sobie ciśnienia podnosić, bo wiem że jak poczytam twojĄ krytykę to od razu mi się nie dobrze zrobi. : ((
TO chyba na razie wszystko.
A nie jeszcze nie….
A to co?
„Byłyście, jesteście i pozostaniecie głupie na wieki wieków.”, Oj człowieczku, tym tylko ukazujesz SWOJĄ WŁASNĄ głupotę. Co tY chcesz czymś takim udowodnić?,
Jak dla mnie to takie coś jest śmieszne, to tak jakbyś już nie wiedziała co masz powiedzieć.

A i jeszcze coś, w niektórych wyrazach pisałam tak jak jedna z Karolin, a to dlatego, że mi się po porostu spodobało. Świetny pomysł miałaś Karolinkooo :*
POZDRAWIAM< KAROLINY< >MARCINA><MADLEEN><KASIE>

EweLinKaa

Dzięki Ewelina, za to że Nas rozumiesz.
Tak Karola miała świetny pomysł z napisaniem słowa "wAS", mnie też się podoba. Hah!

POzdroo:))

EweLinKaa

Co prawda to nie moja kłótnia, ale nie mogłem się powstrzymać.
„A co do ciebie wathever-rock777(czy jak ci tam),to zmów użyje brzydkiego słowa, bo znów się odezwałaś i jak zwykle wszystko krytykujesz. No wiec:
GÓWNO mnie to obchodzi ze ci się poczta zaśmieca nie trzeba było klikać na OBSERWACJE. I nie będziesz mi mówiła i innym o czym my tu mamy pisać!!!”- Nie ma tu nic takiego, żeby się rzucała" - jak to nie? To jak to inaczej nazwać?

ocenił(a) film na 9
Markusowy

To teraz w to będziecie wnikać tak?
Do cholery, co ona tam takiego napisała,? Nie wyzwała, jej, praktycznie nic nie zrobiła.
Bo co że napisała „GÓWNO” ? To znaczy że się rzuciła? Nie napisała „A ty wypieprzaj”, Nie napisała „nie było cię to był spokój, nie pisz więcej” , nie napisała „ Jesteś głupia”.
Wcale Nie rzuciła się do niej. Wy wszystko strasznie przeżywacie.

POZDROO TYM CO TRZA!!

EweLinKaa

Ja chcę wnikać, ale nie lubię, jak się nie nazywa rzeczy po imieniu. Przeczytaj tą wypowiedź jeszcze raz.

PS. A to, że nie napisała "Jesteś głupia" jeszcze jej nie usprawiedliwia.

Markusowy

Przepraszam, pominąłem słowo, prawidłowo powinno być tak:
Ja nie chcę wnikać, ale nie lubię, jak się nie nazywa rzeczy po imieniu. Przeczytaj tą wypowiedź jeszcze raz.

PS. A to, że nie napisała "Jesteś głupia" jeszcze jej nie usprawiedliwia.

ocenił(a) film na 9
Markusowy

Przeczytałam to wystarczająco dużo razy.!
I jeszcze raz powtórze:
Wy wszystko strasznie przeżywacie. !!! !!! !!!

Ojć, może za dużo wykrzykników com?? "haha!"

POZDRO:PP

ocenił(a) film na 10
EweLinKaa

Nie przejmuj sie Ewelina, oni już tak mają.
Dzięki że jesteś z nami. :**
POZDROOooo:))))))))

ocenił(a) film na 10
_Pink_

Ewelina:**
Dzięki ze trzymasz nasza stronę, i dzięki ze ci sie podobał mój pomysł będę go częściej używać :P :)

Troszkę dużo komentarzy do przeczytania miałam ale jakoś jak widać dałam rade i wiecie co...?
Jak tak se je czytałam to se tak pomyślałam ze na pewno wharever(czy jak jej tam) sie czepnie no i BOOM czepneła sie biednej Eweliny a wiecie dlaczego? nie? to ja wAM powiem. Czepneła sie jej tylko dlatego bo ona jest po naszej stronie. Mogę sie założyć ze jakby sie trafiła osoba która by robiła takie błędy ze nawet największy głąb by wiedział ze to jest źle, ale, ale jak by ta osoba stała nie po naszej stronie tylko po wharever(czy jak jej tam) no to by sie jej nawet nie czepneła. I co może mi powiecie co niektórzy ze nie mam racji?

POZDRO-->Ewelince:*-->Karolince:***-->Madleen:*-->Kasi:*-->Marcinkowi:*

ocenił(a) film na 10
karolinaaa_21_05

Ojoj:( , a mialo byc tak ladnie.
Tam przy madleen w pozdrowionkach tekie esy floresy wyszly sorki to nie chcacy cos sie wcisklo:)

Madleen:*--->tak mialo byc:)

EweLinKaa

"Wy wszystko strasznie przeżywacie. !!! !!! !!" - Powalasz mnie. Najzwyczajniej w świecie próbujecie pokazać, że wy w ogóle się nie rzucacie ("Gówno mnie obchodzi..." rzeczywiście bardzo kulturalne i pokojowe wyrażenie), a jak nie macie co powiedzieć, to zakrywacie się tym, że "przeżywamy".
"Ojć, może za dużo wykrzykników com?? "haha!" " - jak już silicie się na prowokacje, to może spróbujcie czegoś ambitniejszego od odzywek rodem z onetowskiego forum, co?
PS. Radzę nie spać na lekcjach polskiego.

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Tak Markus miałeś racje to NIE JEST TWOJA KLOTNIA! (Teraz to się rzucę bo juz nie wytrzymuje).

to NIE JEST TWOJA KŁÓTNIA-> wiec spierniczaj, albo chociaż stul twarz!!!!!!!!!!!!!!!!

karolinaaa_21_05

Zastanawiałaś się nad zakupem leków uspokajających?

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Nie bo nie sa mi potrzebne...Zaufaj mi.

karolinaaa_21_05

No cóż, te wybuchy agresji wyglądają niepokojąco, ale skoro twierdzisz, że nie potrzebujesz...

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Przepraszam bardzo ale jak bym tego potrzebowała to i tak poszła bym do lekarza a twoje rady są nie potrzebne bo są nieprawdziwe!

POZDRO NORMALNYM:******

karolinaaa_21_05

No widzę że ktoś nowy wbił nam się na forum:
Więc:
1)Prawda, wszystko przeżywacie.
2)"("Gówno mnie obchodzi..." rzeczywiście bardzo kulturalne i pokojowe wyrażenie),"- taak, bardzo ale to bardzo kulturalne.., żebyś wiedział.
3)Po co mamy próbować czegoś ambitniejszego, jeżeli cIebie nawet takim tekstem można sprowokować.
4)"PS. Radzę nie spać na lekcjach polskiego."- Nie spałam, nie martw się o mnie.
5)Dla Karoli nie są potrzebne leki uspokajające, uwierz mi na słowo.
Jak o czymś zapomniałam, a mi się przypomni to napiszę. :))

POzdroo Tym co trzeba :*

__KarLa__

"1)Prawda, wszystko przeżywacie. " - A jakiś argument...?
"2)"("Gówno mnie obchodzi..." rzeczywiście bardzo kulturalne i pokojowe wyrażenie),"- taak, bardzo ale to bardzo kulturalne.., żebyś wiedział. " - Nie wiem, co chciałaś osiągnąć tą wypowiedzią...
"3)Po co mamy próbować czegoś ambitniejszego, jeżeli cIebie nawet takim tekstem można sprowokować. " - Dziękuję, że przyznałaś, że prowokujecie innych.
4)"PS. Radzę nie spać na lekcjach polskiego."- Nie spałam, nie martw się o mnie. - do było skierowane głównie do Eweliny, która pisze jak 10-latka.
"5)Dla Karoli nie są potrzebne leki uspokajające, uwierz mi na słowo. " - Do tego odniosłem się już pod postem Eweliny.

ocenił(a) film na 9
peccatum

Oj, chłopczyku, ty nawet nie wiesz, jak ty mnie powalasz.
Przyznam rację Karolinom, dobrze napisały, z ostatnim komie Karolii wszystko się zgadza, właśnie to miałam napisać.
A Karolino: Tak masz rację dla Karoli nie są potrzebne leki uspokajające, ale dla tego pana są potrzebne leki od psychiatry. :P

POZDRAWIAM: KAROLINY>KASIE>MADLEEN>MARCINA :************

EweLinKaa

"Tak masz rację dla Karoli nie są potrzebne leki uspokajające, ale dla tego pana są potrzebne leki od psychiatry" - Jeżeli ktoś miał tu jeszcze wątpliwości, kto prowokuje, to po tej wypowiedzi pewnej słitaśnej dziewczynki już ich nie powinien mieć.
I myślę, że popieranie agresywnych zachowań Karoliny nie jest na miejscu.

ocenił(a) film na 10
Markusowy

Zejdź ze mnie stary ok? Będę się zachowywała jak mi się będzie podobało i ani ty ani jakaś tam wather(pieprznięta "słitaśna" dziewczynka) nie będzie mi mówiła jak mam się zachowywać! Już mnie zaczynacie wkurwiać!

POZDRO NORMALNYM BO NIE WIEM CZY SIĘ JUŻ TU ODEZWĘ---->popieram cie Ewelinko:* ze temu staremu są potrzebne leki od psychiatry.

Markusowy

"I myślę, że popieranie agresywnych zachowań Karoliny nie jest na miejscu. "-Ojej, ależ się przejęłam.

Wiesz co?
Jak masz tak nas cały czas krytykować, to naprawdę SPINAJ DUPE i się nie odzywaj, bo to się robi nudne.

POzdroo :)))

__KarLa__

Nie... Wy nie potrzebujecie leków na uspokojenie. Wcale. :]