Najgorszy film jaki w życiu widziałem. Upadek godności głównych aktorów by zagrać w takim chłamie. Film jest tępy jak cholera , denne teksty dialogi i gejowskie podteksty. Dla super nie wymagającej publiczności.
Dosłownie upadek Marvella nie dało się tego oglądać musiałem przewinąć na ostatnie 10 minut film to gniot. Omijać szerokim łukiem.
Nie dość, że się przyznajesz do kradzieży filmu, to jeszcze obejrzałeś go pewnie w jakości bliżej nieokreślonej na małym ekraniku... I oceniasz na jedną gwiazdkę. Dramat.
Skoro tak twierdzisz brawo ty. Ja nie ukradłem kradnie ten kto udostępnia- ja korzystam
Ale jednak oglądanie filmów w gównianej jakości, a później wypowiadanie się na ich temat jest totalnym idiotyzmem ;D
Nie pisz o tym, że kradniesz filmy na forum bo potem nikt tutaj nie będzie traktował cię poważnie. Chyba zależy ci na tym, żeby ktoś czytał twoje opinie skoro je piszesz. Na Filmwebie spotykają się ludzie, którzy kochają kino. Z ubóstwa materialnego i intelektualnego robi się różne rzeczy - rozumiem. Po prostu się do tego nie przyznawaj.
chłopie kradniesz film z torrentów i jeszcze się tym chwalisz na publicznym forum, naprawdę bystrością to ty nie grzeszysz.
Oj oj, nie ma to jak podbudowanie swojego ego wyzywajac wszystkich, ktorym film sie podobal. Film nie byl zly. Ale ze mnie pi**eczka i niedorozwoj.
To ja mogę napisać, że tylko kur*y i matko*ebcy nie jarają się tym filmem. Poziom komentarza zbliżony jeśli chcesz rozmawiać na twoim poziomie
Musiałeś przewinąć? Na takie filmy to się idzie do imaxa, za samą czołówkę można dać kilka gwiazdek.