PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868513}
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 80495
5,8 50 krytyków
Deadpool & Wolverine
powrót do forum filmu Deadpool & Wolverine

Co za g*wno

ocenił(a) film na 1

Najgorszy film jaki w życiu widziałem. Upadek godności głównych aktorów by zagrać w takim chłamie. Film jest tępy jak cholera , denne teksty dialogi i gejowskie podteksty. Dla super nie wymagającej publiczności.
Dosłownie upadek Marvella nie dało się tego oglądać musiałem przewinąć na ostatnie 10 minut film to gniot. Omijać szerokim łukiem.

ocenił(a) film na 10
brony_mlp

W kinie udało Ci się film przewinąć? :D

ocenił(a) film na 9
dovio

PRZECIESZ widać ze to troll

ocenił(a) film na 1
real3000

Nie. To szczera opinia szajs film

ocenił(a) film na 1
dovio

Chłopczyku film jest do obejrzenia za darmo nie w kinie

ocenił(a) film na 10
brony_mlp

Nie dość, że się przyznajesz do kradzieży filmu, to jeszcze obejrzałeś go pewnie w jakości bliżej nieokreślonej na małym ekraniku... I oceniasz na jedną gwiazdkę. Dramat.

ocenił(a) film na 1
dovio

Skoro tak twierdzisz brawo ty. Ja nie ukradłem kradnie ten kto udostępnia-  ja korzystam

ocenił(a) film na 10
brony_mlp

Ale jednak oglądanie filmów w gównianej jakości, a później wypowiadanie się na ich temat jest totalnym idiotyzmem ;D

ocenił(a) film na 1
dovio

Skoro uważasz że oglądałem w kiepskiej jakości niech tak będzie.

brony_mlp

Nie pisz o tym, że kradniesz filmy na forum bo potem nikt tutaj nie będzie traktował cię poważnie. Chyba zależy ci na tym, żeby ktoś czytał twoje opinie skoro je piszesz. Na Filmwebie spotykają się ludzie, którzy kochają kino. Z ubóstwa materialnego i intelektualnego robi się różne rzeczy - rozumiem. Po prostu się do tego nie przyznawaj.

ocenił(a) film na 1
Borys_17

Ja kradnę ? seri o dorośnij śmieszna jesteś

ocenił(a) film na 9
brony_mlp

chłopie kradniesz film z torrentów i jeszcze się tym chwalisz na publicznym forum, naprawdę bystrością to ty nie grzeszysz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Gamer_88

Oj oj, nie ma to jak podbudowanie swojego ego wyzywajac wszystkich, ktorym film sie podobal. Film nie byl zly. Ale ze mnie pi**eczka i niedorozwoj.

Gamer_88

To ja mogę napisać, że tylko kur*y i matko*ebcy nie jarają się tym filmem. Poziom komentarza zbliżony jeśli chcesz rozmawiać na twoim poziomie

tomusmc_2

Ja wypunktowałem absurdy tego gniota, więc leć do starych, bo wyżerają chleb kaczkom.

ocenił(a) film na 10
brony_mlp

Musiałeś przewinąć? Na takie filmy to się idzie do imaxa, za samą czołówkę można dać kilka gwiazdek.

ocenił(a) film na 1
AshtarPL

Ale film to dno serio

ocenił(a) film na 7
brony_mlp

Shut up Karen!

ocenił(a) film na 8
brony_mlp

Jak chcesz zobaczyć słaby film to polecam Weteranke. Rozumiem że film Ci się nie podobał. Ale ma dobre zdjęcia jest dobrze zagrany, dobrze zmontowany. Same te fakty sprawiają że zasługuje na więcej niż 1. Film to nie tylko treść.