PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868513}
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 80495
5,8 50 krytyków
Deadpool & Wolverine
powrót do forum filmu Deadpool & Wolverine

Byłem na wersji z napisami. 2 poprzednie części miały fajną, spójną fabułę, a tu jest jakiś chaos i śmietnik. Fabułę pisali chyba na zasadzie "dobra rzucajmy postaciami co chwila w różne randomowe miejsca, pokażemy parę postaci z komiksów i niech sie dzieje.... wytłumaczymy to podróżą po innych wymiarach" . Z filmu mi się podobały tylko momenty walki i tylko niektóre żarty. Daję temu filmowi takie naciągane 6/10, ale chyba tylko że to "deadpool", inaczej dałbym nie więcej niż 5/10

ocenił(a) film na 3
Smukman

Amen, w dwóch poprzednich częściach, nie musiałeś być jakimś turbo nerdem żeby mieć z tego frajdę. Tutaj jest cameo, na cameo i więcej cameo. Do tego te całe multiversa. Wszystko spięte tanim CGI i żartami o dupie.

ocenił(a) film na 3
Smukman

Całkowicie się zgadzam, choć ja dałam jedynie 3/10 tylko przez sentyment do Deadpoola i Wolverine'a, jako-takie efekty. Najbardziej mi szkoda właśnie Wolverine'a - ostatnia jego część była -moim zdaniem- fenomenalna: dramatyczna, pokazująca prawdziwą stronę bycia herosem. Tutaj postać została reaktywowana i... jakoś ten duet mnie nie porwał