PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868513}
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 80479
5,8 50 krytyków
Deadpool & Wolverine
powrót do forum filmu Deadpool & Wolverine

Naprawdę dobry

ocenił(a) film na 8

Uważam, że film jest naprawdę solidny. Dobry humor (którego jest naprawdę dużo, ale mi osobiście zupełnie to nie przeszkadzało), luźny klimat, mistrzostwo aktorskie Hugh Jackmana (dosłownie zagrał na najwyższym możliwym poziomie). Świetna muzyka i sceny akcji. Miałem naprawdę wysokie oczekiwania odnośnie tego filmu (co ostatnio w przypadku Marvela mi się nie zdarza) i zostały one spełnione. Zdecydowanie najlepszy film Marvela od czasów Endgame

ocenił(a) film na 10
_KenT

Nie mogę się z Tobą zgodzić w jednym. Zdecydowanie najlepszy film od czasów Strażników Galaktyki III, który był rewelacyjny.

ocenił(a) film na 8
a_orlowski13

Okej, faktycznie. Strażnicy także byli rewelacyjnym filmem i w mojej opinii jednym z lepszych w całym MCU, zapomniałem o nich ;)

_KenT

Ale jest szansa,,że Deadpool spotka się z z Thorem więc i może że strażnikami galaktyki:-)

ocenił(a) film na 5
_KenT

Szczególnie dobry humor gdy Deadpool bawi się szczątkami Wolverina, Film nie porównywalny w żadnym stopniu do strażników galaktyki 1-3

ocenił(a) film na 8
Mary_niszczyciel

Przecież scena openingu była wybitna i najlepsza w tym filmie, na czele z tańcem Deadpoola, który okrążył cały internet. Fakt faktem nieetyczna, ale genialna XD. Strażnicy to inny rodzaj filmu niż Deadpool, ciężko to ze sobą porównać, ale oba filmy uważam za świetne

ocenił(a) film na 9
Mary_niszczyciel

Nie ma to jak płakać nad szczątkami fikcyjnej postaci wykopanymi przez wariata w filmie rozrywkowym, z kategorią "R" i psycholem w roli głównej . To nie Smoleńsk. Moim skromnym zdaniem najlepszy "opening" ever.:) No i ten film przynajmniej trzyma się komiksowych kanonów jeśli chodzi o postacie. W strażnikach (filmy bardzo dobre) postacie zostały kompletnie spłycone i osłabione na potrzeby kina tak samo jak Iron Man, Hulk i Thor w serii Avengers/Capitan Ameryka.

Pan_Andrzej

Opening jest genialny i pasuje tu świetnie. Ale jeśli chodzi o sceny akcji do większe wrażenie zrobiła na mnie walka zrobiona jak w filmie "Oldboy". Ale tym oryginalnym. Świetnie się na to patrzyło. Nie mogę się doczekać aż to wyjdzie na jakimś nośniku i będę mógł sobie dłużej na to popatrzeć. No i to epickie zakończenie w slowmo... i oczywiście deadpool który musiał to spieprzyć i zakończyć w swoim stylu XD

ocenił(a) film na 9
Pan_Andrzej

Najgorzej bo jeszcze krew była! A gdzie realizm w takim filmie?! ;)

ocenił(a) film na 10