PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868513}
7,0 80 tys. ocen
7,0 10 1 80495
5,8 50 krytyków
Deadpool & Wolverine
powrót do forum filmu Deadpool & Wolverine

Słabo, oj słabo

ocenił(a) film na 3

Widać rękę Disneya, poza zachowanym (dobrym) humorem reszta kiepska. Fabuła, sens filmu, mustiuniversum i mieszanie wszystkiego (brakowało myszki miki), nudne i bezsensowne motywy (walka w samochodzie po raz n-ty, po co?, motyw z setkami deadpooli równie głupi), śmieszka finałowa ''walka".

ocenił(a) film na 9
dzums

Już wiem, że nie znasz komiksów więc może to film nie dla Ciebie? Te filmy bardziej oddają ducha komiksów o deadpoolu, niż każdy poprzedni film marvela o jakimkolwiek bohaterze. Po prostu deadpool zachowuję się tak samo w komiksach jak i w filmie. No i ten film ma kategorie R podczas gdy poprzednie marvela są "dla dzieci". Więc znowu - może ten film i bohater nie jest dla Ciebie?

ocenił(a) film na 8
krzemmm1

O to to! Deadpoola można zrobić albo jako abstrakcyjny film dla 10 osób albo zrobić taki jak ten. Najbardziej bliski komiksom i najlepiej oddający kim jest deadpool

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Gamer_88

Od razu widać, że patologia. Wystarczył jeden Twój komentarz.

A ja z takimi ludźmi nie wchodzę w interakcję. Nie Twój poziom. Udanych wakacji.

krzemmm1

Ooo, uraziły cię moje słowa? Cóż, nie jest mi przykro. Patologią natomiast jest ten idiotyczny film i jego bezmózgowi zwolennicy.

ocenił(a) film na 9
Gamer_88

Nie umiesz normalnie rozmawiać o filmie, na forum o filmach. Nie podałeś żadnego argumentu na żaden temat, poza wielkimi hasłami pokazującymi jaki ty jesteś lepszy od "bez mózgowych zwolenników filmu".
Przypomnę tylko, że to bajka dla dorosłych na podstawię komiksu. Ale skoro Ci to pomaga w smutnym życiu to miej chociaż tyle przyjemności.

Odpowiem teraz po Twojemu smutny chłopczyku, bo tego wyżej mogłeś nie zrozumieć. Nie Twój poziom. Nie jesteś w stanie mnie urazić. Nie ruszają mnie wyzwiska od piz*eczek w internetach :)

krzemmm1

Piz*eczki i niedorozwoje to się jarają tym chłamem. :))) Co z tego, że są tu świetne choreografie walk i brutalność, skoro:

krzemmm1

Piz*eczki i niedorozwoje to się jarają tym chłamem. :)))

Co z tego, że są tu świetne choreografie walk i brutalność, skoro:
* tzw. "fabuła" to wyłącznie zlepek męczącej po czasie tonie skeczy
* a walka Deadpoola z Wolverinem w samochodzie i starcie z armią Deadpooli (którzy wzięli się z du*y i odeszli w absurdalnie bezsensowny sposób) były tylko dla przeciągnięcia seansu
* podobnie jak bzdurne cameo Blade'a (który tu pasował jak świni motor) czy Elektry albo Torcha.

No i to wykopanie zwł*k Logana było ku*estwem totalnym na czele ze zrujnowanym logo Foxa i stwierdzeniami:
* "Spoczywaj w chu*u, Fox!"
* "Pie*dol się Fox, jadę do Disneylandu!". To tradycyjny pokaz megalomanii i zyebania umysłowego szmatławego Disneya, taki sam jak przy "Star Wars". Na 2-óch poprzednich częściach byłem w Kinie i wychodziłem zachwycony, a to ścierwo obejrzałem necie żeby zaoszczędzić szmal, bo miałem do niego złe przeczucia od samego początku.

Tak więc powtórzę: piz*eczki i niedorozwoje to się jarają tym chłamem. :)))

ocenił(a) film na 8
Gamer_88

Aaa teraz już widzę, dlaczego jesteś taki zapłakany - zepsuli dziecku wyobrażenie Wolverinka i płacze? Jak można być takim z... by tak emocjonalnie podchodzić do fikcyjnych postaci to nigdy nie zrozumiem XD. Masz tu chusteczkę beksio :D:D:D

grypsmm

Jakim trzeba być dałnem, żeby jarać się tym pozbawionym fabuły i sensu śmietnikiem?! xDDDDDD

ocenił(a) film na 8
Gamer_88

no co najmniej takim jak ty, helooołłł koliego xDDDDDD