Jak w tytule, naprawdę stęskniłem się za Marvelem który robił film bez żadnego trzymania się reguł, skupiał się na dawaniu widzowi frajdy i tego co każdego cieszy.
Jestem świeżo po seansie i dla mnie od dawna nie było nic (może poza strażnikami galaktyki, ale tam uderzono w inne uczucia widza), co by przyniosło tyle luzu w filmie.
Deadpool i Wolverine jak na nich przystało, dają naprawdę dobre kino rozrywkowe przepełnione starymi dobrymi rolami zapomnianych już aktorów (co też dobrze symbolizuje to gdzie trafili ;) ).
Jedyne czego mi brakowało w tym filmie to zbyt szybka śmierć jednego z antagonistów, oraz zbyt mało występu myślę że wiadomo których postaci najbardziej ;) ale na samym filmie bawiłem się naprawdę świetnie.
nie wiem dlaczego nie da się edytować właśnego postu ale dopowiem coś co mogę dopowiedzieć po przespaniu się z tematem:
Nie wiem dlaczego nie da się edytować własnego postu ale opiszę mój post trochę (z dopiskami) inaczej po przespaniu się z tematem:
Może powiem nad wyraz ale według mnie dokładnie tak powinien wyglądać Marvel - naprawdę stęskniłem się za Marvelem który robił film bez żadnego trzymania się reguł czy innych niepotrzebnych wątków wciskanych na siłę i braku skupiania się na fabule, kiedyś Marvel skupiał się na dawaniu widzowi frajdy i dobrego kina czy to akcji czy innych odczuć w zależności od postaci
Owszem może i fabuła jest prosta ale przecież to Deadpool, od niego nie wymaga się logiki
- dla mnie od dawna nie było nic (może poza strażnikami galaktyki, ale tam uderzono w inne uczucia widza), co by przyniosło tyle luzu w filmie.
Deadpool i Wolverine jak na nich przystało, dają naprawdę dobre kino rozrywkowe przepełnione starymi dobrymi rolami zapomnianych już aktorów (co też dobrze symbolizuje to gdzie trafili).
Jedyne czego mi brakowało/co mi przeszkadzało w tym filmie to zbyt szybka śmierć jednego z antagonistów, oraz zdecydowanie zbyt mało cameo poszczególnych postaci, a których najbardziej to chyba wiadomo
- liczyłem bardziej na pokazanie ich relację między sobą itp.
Podsumowując na samym filmie bawiłem się naprawdę świetnie i polecam każdemu fanowi Marvela.