PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78405
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

0/10

ocenił(a) film na 2

Zakościelny jest beznadzijny:
1)nie umie grac
2)wcale nie ejst przystojny
3)mysli, ze ejst Bradem Pittem
4)megaloman mysli ze podbije Hollywoow

użytkownik usunięty
Sierra

Po pierwsze on wcale nie myśli że jest Bradem Pittem to tylko prasa mu to przyklepała. A po drugie wcale nie możesz wiedzieć o czym myśli ponieważ go nie znasz i z nim nie rozmawiałeś. Więc daj sobie lepiej siana.

ocenił(a) film na 10

racja zgadzam sie jak kogoś się nie zna to nie można go oceniać

użytkownik usunięty
natalia_34

No wąłśnie. Jak mnie cos takiego senerwuje u ludzi (

ocenił(a) film na 1
Sierra

AD. 1. nikt nie sądził, że kiedykolwiek to potrafił.

AD. 2. yep, wiemy.

AD. 3. w wypadku Brada Pitta - spokojnie można rzec, że to aktor, który zagrał kilka porządnych roli.

AD. 4. absolutnie nie wiem, czym jest Hollywoow i dlaczego Maciej ma zamiar podbijać to miejsce.
Jeżeli chodzi o Hollywood - z tymi jego "rolami" to... ekhm... każdy rozsądny obywatel wie.

Odmaszerować i zakazać projekcji.

ocenił(a) film na 3
Sierra

Sierraa... wiesz, co ;/ troche jestes zalosna . . . to, ze ty go nie lubisz to nie znaczy ze jest beznadziejny. a poza tym to on skonczyl szkole aktorska a nie tak jak np. taki Mroczek albo Cichopkowa.. pff ;/

zreszta skad ty wiesz co on mysli.
nie jestes Bogiem.
zal. i tylee xD

Madi_6

Sierra myślę zupełnie tak samo. Zakościelny to dno zupełne... Nie umie grać, Bradowi to nawet do kostek nie sięga... Jest beznadziejny i na zawsze bede go kojarzyć z ta debilna rola w na dobre i na złe... od tamtego czasu nie nauczył sie grać... masakra
Kończe bo mogłabym tak do rana :D pozdrowienia dla cie...ps nie wiem co w nim te wszystkie małolaty widzą... :D

użytkownik usunięty
Aghnessa

Zakościelny umie grać po prostu TY sie nie znasz. Wymądrzasz się tak jakbyś conajmniej zdobyła Oscara i była utalentowaną młodą aktorką( bodajże młodą bo jeśli to zdjęcie jest naprawdę Twoje to ja bym Ci dała jakieś 35 lat. Nie piszę tego żeby Cię obrazisz, broń Boże)

ocenił(a) film na 2

nNie lubie tego kolesia.Nie podoba mi sie jego sposob grania i to wszystko.To jest moje zdanie i moge dowoli go okreslac.Od tego jest filmweb.pl, zeby wyrazac swoje opinie.Natomiast od razu wszyscy na mnie naskakuja.Spokojnie ludzie:-P
P.S. to zdjecie nie jest moje-znalezione na google.

Sierra

Rozumię Cie i popieram... albo kogoś lubisz i szanujesz albo nie :D W wypadku Pana Zakościelnego....po prostu go nie trawię... w żadnym filmie czy serialu. Bez urazy dla innych- młodszych "koleżanek"
PS To o zdjęciu bylo do mnie chyba... no cóż dla małoletnich "nastek" które aż sie ślinią na widok pana Z, moge byc stara....:D Ale tylko dlatego że go nielubię, no przeciez sie nie obraze bo to dziecinne.
A film dno... tak samo tej Cieslak nie trawie.... i Kota.... /nie kamieniujcie /:P
pozdrawiam cie Sierra

Aghnessa

A i zapomnialam ... o beznadziejnie beznadziejnej pani Kozuchowskiej... dno zupełne..... rola Hanki w najgorszym serialu TVP ja pograżyla na wieki, i co by nie robila to sie nie wybije... jaj rola w Tylko miłość to żenada....:)

ocenił(a) film na 3
Sierra

Ale sie go uczepiliście, ja tam nie wiem co on myśli i mam to gdzieś, ale jako aktor nie jest zły, gra dosyć naturalnie. Oglądałem wczoraj 'dlaczego nie' i o dziwo jego gra całkiem mi się podobała, sto razy lepszy jest od tej Cieślak.

użytkownik usunięty
Sierra

to ludzie porównują godo brada pitta, on zaś nigdy tak o sobie nie mówi. Nie rozumiem jak można Zakościelnemu zarzucić złą grę aktorską, przecież on tak się w to wczuwa...sceny romantyczne wyglądają bardzo naturalnie