Moim zdaniem film "Dlaczego nie!" jest świetny. Super obsada: Maciek Zakościelny (osobiście za nim nie przepadam ale w filmie był cool ;p), Anna Cieślak (też świetna aktorka- i nowa twarz, nareszcie). Była extra muzyka (Kasia Kowalska- Dlaczego nie). Podobała mi się także akcja. Bardzo lubie filmy romantyczne, dlatego polecam go dla romantyków. Jest on pełen rozczarowań: jak na przykład to, że tak naprawde Jan okazał się być szefen (lecz dla tych którzy próbują dojść od początku do sensu wydaje się to oczywiste). Odrazu powiem, że opłaca się także jechać, lub już teraz kupić film: "Testosteron". To jest bardzo śmieszny film, lecz uwaga jest pełno rozczarowań ;p. No i na sam koniec wypowiedzi ODRADZAM ;/ film "Świadek koronny". Wprawdzie gra tam Paweł Małaszyński, ale mało pomysłowości. Cała akcja dzieje się w jednym pomieszczeniu. Wprawdzie są tam sceny z życia "blachy", lecz są "suche"! Jest to kryminał (niby), ale ja byłam bardzo szczęśliwa że na niego jadę, iż gdy go zobaczyłam na własne oczy zniechęciłam się do niego :( Życze miłego poznawania filmów! BU$$KI!!!!!!!!