czy warto iść na niego do kina? Czy może nawet nie ma co się fatygować? Odpychający jest fakt, że gra w nim Zakościelny, ale sam film może taki zły nie być, jak go ocaniacie?
Mi się bardzo podobał.
Ania Cieślak zagrała znakomicie. ;)
Zakościelny też choć go nielubię.
jak dla mnie to tragedia ,ostatnio nie widziałem gorszego filmu ,może taka opinia z racji ,że jestem facetem?Zdecydowanie nie polecam ,strata czasu i pieniędzy lepiej wybrać się na Prestiż(może i inny gatunek :] ale naprawdę świetna produkcja ,podobnie "W pogoni za szczęściem")
Ania Cieślak zagrała beznadziejnie, za to Zakościelny super:D Muzyczka też niezła :D ogólnie bardzo przeciętny :(
Anna Cieślak zagrała hmmm...słabo.Miała role takiej słodkiej idiotki i to może być troche odpychajace...ale ogólnie film był ok. Nie żałuję że na niego poszłam, chociaż liczyłam na coś lepszego...Jesli miałabym go porównac z filmem :Tylko mnie kochaj" to zdecydowanie wybieram tylko mnie kochaj...
Ja myślę, że warto. O ile oczywiście nie spodziewasz się wyjątkowo inteligentnych splotów akcji, porywającej fabuły etc. Bo tego tu nie znajdziesz. Ale film ogląda się lekko, jest ciekawy, nie taki znowu banalny jak się spodziewałam. Ogólnie wrażenia pozytywne:):)
Warto iść, tylko mam pytanie. Dlaczego fakt że gra w nim Zakościelny jest odpychający?
watro isc. no a teraz nie na temat. bo ja mam dwa konta na filmwebie. i dalam sobie kiedys zeby zapamietac hasło. I teraz jak chce zalogowac się na drugie konto to mi wyskakuje ze jest juz zalogowane. I ja nie mam jak się do niego dostać. a drugie to jak tu sie usuwa konta? Proszę o pomoc. Jeśli ktoś zechce mi pomóc niech pisze albo na martyna_502@onet.eu albo na moje GG 5742228. Jestem teraz niedostępna ale niech ktoś napisze plisss......
lajos37 i martyna_502 to jedna osoba czyli ja. No rozwiązałam dwa problemy wiem jak sie zmienia haslo i dostałam sie do drugiego konta tylko nie wiem jak si usuwa. pomocy!