PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78335
3,4 24 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

Dawno nie oglądałam tak słabego filmu. Ten film jest po prostu zły w każdym jego aspekcie. Nie wiem jak coś takiego mogło wejść do kin i jak takie coś może się podobać. Nawet wciągnąć się w ten film nie da i nie dlatego, że jest nudny ale dlatego, że jest straszliwie naiwny. Tak naiwny, że oglądając go byłam aż zniesmaczona tym co się dzieje i co drodzy scenarzyści wymyślili. W dodatku nie wymyślili NIC nowego. Przykre jest to, że film potrafi wywołać tak nieprzyjemne emocje.
Albo to zakończenie, gdy bohaterzy całują się w wodzie przez dobre półtorej minuty. Że niby miało nawiązywać do tej reklamy perfum. Fantastycznie.
Kurde, nie mogę. Obejrzę sobie Upadek, bo ten film mnie wkurzył.
Podsumowując, nie podobało mi się wszystko. Łącznie z muzyką, która jednak niektórym się tu podoba.
Podobała mi się jedna scena z Przybylską. No i ta ruda aktorka budziła też sympatię. Więc jednak można się doszukać pewnych walorów tego filmu. Jednak.

Nigdy więcej.

ocenił(a) film na 10
kaczy_dziup

A dla mnie świetny film. Mój ulubiony...Może dlatego mi się podobał bo ja lubie takie proste , i naiwne historyjki..Poprostu świetny moge go 1000 razy oglądac i mi sie nie znudzi.