PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78405
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

ten shit chyba na komorce wygladalby tak samo fatalnie, po co isc do kina na to???
wielu pisze ze zmeczony czlowiek po pracy pojdzie i obejrzy ten film, zeby uciec od szarej rzeczywistosci, jakbym mial po pracy isc na to zeby sie zrelaksowac musialbym naprawde byc jakims strasznym bezmozgiem.
Prostactwo filmowe to dla polakow sposob na relaks??? chyba tak

Wielu narzeka na komedie romantyczne made in USA(nie jestem fanem gatunku), ale naprawde te z Polski nawet sie do nic nie zblizaja.

ocenił(a) film na 8
GhostFace

Jestes zalosnym idiota. Poczytaj sobie mojego komentarze do tego filmu, bo nie chce mi sie powtarzac. I naucz sie pisac, zanim zaczniesz opisywac jakis film. Boze, gdzie sie takich rozsiewa?

ocenił(a) film na 2
laq

twoje komentarze do tego filmu są takie że jak on się komuś nie podobał to jest żałosny ograniczony albo nie wiadomo jaki a to Ty laq jesteś ograniczona i żałosna i nie potrafisz uzasadnić czemu coś Ci się podoba...

ocenił(a) film na 10
GhostFace

a skąd wiesz jaki jest ten film skoro nie lubisz komedii romantycznych to po co oglądasz, bo aby się wypowiedzieć na temat jakiegos filmu trzeba go obejrzeć nie lubisz nie oglądaj proste

ocenił(a) film na 2
natalia_34

tak natalio masz rację że film najpierw trzeba zobaczyć zeby go ocenić a nie jak niektóre "laqi" na tym forum pozdro