PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78402
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

Nawet nie obejrzeliście filmu, a już krytykujecie? Sami wystawiacie sobie negatywną opinię, niestety...

ocenił(a) film na 4
marcin_pisarz

Wybacz złotko ale wystarczy popatrzeć na wcześniejsze gnioty pana Zatorskiego aby mieć wyrobioną opinie na temat jego nędznych dzieł filmowych. Nie leci teraz koło 17 jakaś telenowela ?? Jak tak to idź sobie oglądnij i sie pozachwycaj

ocenił(a) film na 1
marcin_pisarz

krytykujemy, bośmy prorocy i wiemy co znów za szczęście to będzie dla polskiej kinematografii.

krytykom rączki opadną i główki, a szalone nastki i ich mamusie z lubością pobiegną do kin na zakościelnego, orzekając, iż to zasługuje na Oskara co najmniej. ależ będzie zabawnie!

marcin_pisarz

Krytykujemy ze względu na to, że film ten został stworzony tylko po to, by zarobić, z miłości dla pieniędzy, a nie z szacunku dla widzów. A bez szacunku dla widzów nie ma mowy o dobrym filmie.

KoRn - "Pretty" <pokój, bracia i stostry, pokój!!!!!!!!>

Gladka

Sorka, miało być siostry, a nie stostry :)

marcin_pisarz

Po pierwsze, to skąd wiesz, czy tutaj traktuje sie widzow z szacunkiem? Po drugie, to pokaz mi film (oprócz tych amatorskich, oczywiście i niewyświetalnych w kinach), który nie był zrobiony dla pieniędzy. Powodzenia życzę :-)

marcin_pisarz

Gdyby twórcy tego filmu traktowali widza z szacunkiem, to nie ujawniałby mu wszelkich elementów akcji już przy samej promocji filmu (tytuły utworów ze ściezki dźwiękowej chociażby). A poza tym - niektóre filmy są tworzone nie tylko dla pieniędzy, ale i by zapewnić widzowi godziwą rozrywkę. A ten film godziwą rozrywką nie jest :>

ocenił(a) film na 4
marcin_pisarz

patrząc na zatorskiego doskonale wiadomo jak bedzie traktowany widz

ocenił(a) film na 1
marcin_pisarz

jak slucham takiego pieprzenia trzy po trzy to źle mi sie robi :| skąd wiesz kto oglądał ten film a kto nie?? poza tym ten kto nie oglądał ten niech się cieszy, że nie zmarnował 13 złotych na bilet :)

marcin_pisarz

Ja wczoraj dałem sie na to zaciągnąć... I nie żałuję nawet. Ot,bajeczka. Totalnie przewidywalna itd.,ale pośmiałem się trochę i rozluźniłem.
Może nie do polecenia, acz zobaczyć można.
Pozdrawiam