Alez nie musisz wcale opuszczać kraju, najlepiej zrobić cos z Zatorskim, aby takich badziewi nie kręcił i nie robił ludziom wody zamiast mózgu, bo jak czytam że jego wątpliwe dzieło 'Tylko mnie kochaj' jest fajne to nie wiem co mam o tym sądzić, albo ktoś postradał zmysly, albo jest wychowany na takim dziadostwie.
No i ten Zakościelny, rany gościa tylko się pochlastać, nie ma innego drewna w Polsce?
W 100% się z Tobą ZGADZAM ;-)
... już myślałem że chciałabyś żebym jakoś "sprzątnął" Zatorskiego ;-) ... pomyślimy, zobaczymy ...
... POZDRO ...
Ja pierd... ludzie jakie z was durnie!! Do kur.. nędzy kto wam każe to oglądać?? no pytam sie kto??!! Są ludzie którym taki gatunek filmowy i takie filmy pasują... Zebrały sie dzieci i bedą mówić o tym jak sprzatnąć Zatorskiego no boże litości... Ja myśle ze to dziecko spągladam w profil a tu 23 letnia kobieta z mózgiem 10 latki (brak słów) rozmawia z jakimś desperatem którego takie filmy drażnią bo pewnie kiedyś dawno temu jego dziewczyna puściła sie w tango z innym i ma teraz żal do całego świata... LUDZIE KRÓTKO NIE PASUJE WAM TO NIKT WAM NIE KAŻE TEGO OGLADAC!!! i wyjazd z powrotem do piaskownicy!!
ale mi pojechałeś, hahahah
Mam gdzies czy oceniasz mój mózg na 10 lat czy 12, bo twoja wypowiedz i tak nie zmieni mojej opinii na temat takich produkcji, czy Pana Zatorskiego. No i znowu z przykrością stwierdzam, że ludzie nie rozumieją tego co czytają, bo nikt tu nie pisał o sprzątnięciu Pana Z, ale o wpłynięciu na niego, aby filmów tego typu nie robił. Aż wstyd, że muszę tłumaczyć to, co w tak oczywisty sposób wcześniej napisałam.
Nikt mi nie każe tego oglądać i nie mam zamiaru, ale żal mi tych ludzi, którzy wydadzą te 13 zł i dostaną, ze tak brzydko powiem g**** w czekoladowej polewie. Poza tym forum jest od tego, żeby wygłaszac swoje opinie i krytykować co jest do skrytykowania, a Pana Zatorskiego z jego mało bujną wyobraźnią można tylko skrytykować.
Poza tym jako fan gatunku filmowego (zakładam, że nim jestes skoro tak żarliwie bronisz filmu) powinienes wiedziec, ze filmy Pana Z. są po prostu kiepsko zrealizowane i zazwyczaj oparte na dość prostej i mało oryginalnej fabule. Być może wcale nie jestes fanem gatunku i tak naprawde nie masz pojęcia o komediach romantycznych, albo po prostu byle ochłapem się zadowalasz. Może warto poszerzyć horyzonty filmowe?
Ps Ahhh jakie to przewidywalne, że kiedy komuś nie pasuje czyjas opinia to pierwsze co robi to sprawdza profil, ulubione filmy i szuka czegoś do czego możnaby się przyczepic, a kiedy nie ma nic takiego to co robi? oczywiscie wyzywa od dzieciaków. Jak na ironię to takie dziecinne zachowanie.
Powstalo to bo "masy" poszly na pierwsza czesc, ale na druga chyba juz sie nie nabiora.
Boże dziewczyno chyba miałaś mieć 5 z wypracowan bo jeszcze takiej riposty to nie dostałem... Widzisz i musialem dzisiaj tyle zajeć odlożyc zeby przeczytać te Twoje wypociny...Nie gadaj że Ci żal ludzi którzy oglądają takie filmy bo na Matke miłosierdzia to Ty mi raczej nie wygladasz... To jest indywidualna sprawa czy ktoś chce chodzić na takie filmy czy nie...I nie zakładaj że jestem fanem tego gatunku filmowego bo nie jestem ale uważam że potrzebne są tak optymistyczne filmy bo nie każdy jest fanem dramatów...sa ludzie którym takie filmy sie podobają i twórczość pana Zatorskiego i wybacz ale wnioskując po ocenach jest ich wiecej wiec na tym bym zakończył:)
ahaa i jeszcze jedno...tak myślałem w sumie ze na moją odpowiedź odpiszesz Ty a nie ten śmieszny chłopczyk co zalozył ten temat...wiec powiem tak ze szanuje Twoje zdanie ale nie koniecznie musze sie z nim zgadzac :) i pozdrawiam
Fajnie sobie pogadaliście :) Obojgu należą się słowa uznania :) Jej za dowcip a Tobie za nie powiem postawę godną gentlemana :)
Jak ktoś lubi niech sobie chodzi. W końcu to chodzi o to aby wyjść z kina w poczuciu dobrze zainwestowanych nastu złotych. W kraju dzieje się to co się dzieje, więc jeśli ktoś wyjdzie w lepszym nastroju po obejrzeniu Pana Zakościelnego, albo po obejrzeniu flaków na ścianie w "Piła3" - to tylko się cieszyć :)
A ja byłem na Pachnidle... i wcale nie jestem przekonany :(
no i widzisz, w kulturalny sposób też można pogadać i nie ma co się tak ekscytować, bo to nie zdrowe.
Ja nie mam nic do optymistycznych filmów, ale mam duże ale do głupich optymistycnzych filmów. Poza tym nie powiedziałabym, że filmy Zatorskiego są takie super optymistyczne, bo do tego trzeba trochę śmiechu, a nie nudy. O ile Nigdy w życiu jakos przełknęłam, chociaż miałam wrażenie, że zdecydowanie można było ten film zrobić lepiej, to produkcja "Tylko mnie kochaj" była jak dla mnie całkowicie nędzna.
Straszny scenariusz, który po prostu aż raził naiwnością. Najgorsz jets to, że ten film to jedna wielka nuda. Gdybym miała go poprawić to wywaliłabym cały środek i zostawiła zaledwie początek i koniec, bo w tych częściach filmu jednak coś się działo. Miałkie nie miałkie, ale jednak coś tam było. W filmie się pojawiają bezsensowne sceny ni to z gruszki ni z pietruszki, jak scena znajomych bohatera w kiblu. Po co to? To miało być aż takie zabawne? Jak da mnie bardziej żenujące. Film miał być optymistyczne, ale teksty kuleją, są po prostu kiepskie, ani śmieszne, ani nawet zabawne.
Ja naprawdę rozumiem, że jest zapotrzebowanie na komedie romantyczne i filmy optymistyczne, ale czy od razu pierwszy lepszy film trzeba uznawać za dobry? Też lubię od czasu do czasu coś fajnego obejrzeć, coś pozytywnego, ale poprzez tego typu filmidła popadam tylko w depresję, że coś tak beznadziejnego można stworzyć. Jesli ktoś chce obejrzeć naprawdę pozytywny film to polecam "Little Miss Sunshine", który dopiero co wszedł do kin, a znowu jeśli ktoś chciałby komedię romantyczną to zdecydowanie chociażby "Lepiej późno niż później", z której naprawdę można się nieźle pośmiać. Są dobre komedie romantyczne, ale te polskie do nich wcale nie należą, to takie ochłapy bez pomyślunku, które mają jedno zadanie, zaciągnąć tłumy kobiet do kin.
Faktem jest, że filmów w Polsce robi się jak na lekarstwo. Szkoda że nawet pośród tych niewielu jest miejsce na taki kicz.
Wiesz nyaa ja też uważam za polskie komedie romantyczne nie stoją na wysokim poziomie... ja nie ogladałem np. "Dlaczego nie" i tlatego nie chce go oceniac ;) ale oglądalem "Tylko mnie kochaj" i film byl fajny choć ja naprawde nie przepadam za takimi filmami ponieważ wole dobry horror, przygode,S.F...ps. i przepraszam że wtedy Cie obraziłem :) mialem zły dzien :) pozdrawiam ;)
No to dlaczego bronisz badziewy Zatorskiego, o cukierkowym kraju, skoro jak twierdzisz jesteś fanem odmiennych gatunków nie nastawionych na miks teletubsiów i karykatury zwanej m jak miłość. Zastanów się albo pan zatorski albo horrory
ej hallo, a gdzie kultura wypowiedzi? Nie no ja naparwde rozumiem, że bronisz swoich racji, ale prosze nie rób tego w ten sposób, bo to nienajlepiej o Tobie świadczy. Ludzie nauczcie się dyskutować, bo obrażanie siebie nawzajem tutaj nic nie da.
Dlaczego bronisz film skoro go nie oglądałes? Tylko na podstawie tego, że Tylko Mnie Kochaj ci się spodobało? Ogladałam Tylko Mnie Kochaj i byłam wręcz zażenowana. Zakościelny drewniak, fabuła naiwna i dziecinna aż do bólu, film przewidywalny i nudny, dialogi nieśmieszne, a o zgrozo!! przeciez to komedia, wiec powinny byc elementy komediowe. Na całym filmie uśmiechnełam sie chyba tylko raz...kiedy mój chłopak opowiadał dowcip.
Do dzisiaj wyrzucam sobie że wydałam na to aż całe 11 zł . Ale na podstwie TMK nie mam zamiaru oceniac innego filmu tego reżysera. Po prostu tak się zraziłam , że "Dlaczego nie" nie oglądne, w ogóle nie mam ochoty na żadne polskie pseudo komedie romatyczne.
Ja też wolę dobry horror, przygodę , dramat, ale dobrą komedią romatyczną też nie pogardze, powtarzam!: DOBRĄ. Do takich zaliczyć można np Love Actually.