Byłem wczoraj na nim w kinie i bardzo miło się go oląda. Może 10 to przesada ale 8.5 :) film łatwy w odbiorze (ps: śmiały się nawet 60 - 70 babcie)
Twoja ocena to 8.5?? Uważam, że to też lekka przesada. 8 pkt to daję naprawdę dobrym filmom, w którym po pierwsze grają dobrzy aktorzy i dobrze wcielają się w rolę, po drugie jest interesująca fabuła, po trzecie jeszcze muzyka czy sceneria. Hmm, różne są gusta, ale uważam, że to za wysoko. Mnie akurat ten film nie przypadł do gustu jak i cały Zakościelny. Daję 3/10, chociaż i tak nie wiem czy to nie za dużo ;)
Pozdr.
Tak jak mówisz gusta są różne. Osobiście nie jestem maniakiem filmowym jak również nie mam zbyt wiele wolnego czasu dlatego jeżeli już coś oglądam to z dziewczyną, której nie bardzo mogę przekonać do czegoś innego niż komedie romantyczne. Poza tym dlaczego tyle? A dlaczego nie :)
To prawda, że o gustach się nie dyskutuje, ale 8,5 jest to bardzo wysoka ocena. Ten film nie ma ani dobrej fabuły ( może mieć przyjemną w oglądaniu, ale nie dobrą) ani aktorzy świetnie nie grają. Po prostu film nie zasługuje na taką ocenę.
Koleżanko sympatyczna, ja nigdzie nie napisałem o grze aktorów która fakt pozostawia nieco do życzenia, ani też na temat fabuły która jest bardzo prosta i do wymyślenia przez przeciętnego licealistę :) Po prostu miło spędziłem czas
Ale ja wcale nie twierdzę, że tak powiedziałeś. Napisałeś "a dlaczego nie" więc odpowiedziałam dlaczego... ;)
Pozdr.