no widziałem dużo komedii romantycznych i czasem były słabe czasem dobre ale ta należy do dobrych komedii romantycznych fajni dobrzy aktorzy:) podoba mi sie strasznie jak korzychowska gra w filmach i w tym tez mnie nie zawiodła:) no ale spodobała mi sie Joasia Jabłczyńska bo inaczej ją postrzegałem z Na wspólen a w takim normalnie inaczej ale umi grać zarówno w serialach jak i w filmach normalnych:) i podoba mi sie jej głos:) ten film ma u mnie max:D
Świetny film naprawdę bardziej nudnego i dziwnego polskiego filmu w tej tematyce nie widziałem , jak można mu dać 10 /10 ale mniejsza z tym . Jeżeli sadzisz że grali tam dobrzy aktorzy to się grubo mylisz np Zakościelny jego gra aktorska jest sztywna jak trup w kostnicy a grany przez niego Jan nie trzaska inteligencją (on sam również nie ) widzę Macieja w max rolach pracowników Mpkg i tyle o nim a Kożuchowska bo tak pisze się jej poprawnie nazwisko nie czuje salsy czy co ona tam tańczyła ruszała się ja wóz z węglem i nie była zbyt ciekawa ale rany Małgosia to mnie rozwaliła zbyt ambitna jak by pojechali do na wakacje do Chorwacji to pewnie w połowie drogi dymała by z buta bo się w czymś nie zgodziła z Janem a tak po za tym nudny przewidywalny i schematyczny nie różniący się niczym od reszty polskich produkcji w tym gatunku nie będę się rozpisywać o reszcie bo szkoda mi czasu .Tylko trochę go za nisko oceniłem ponieważ jest to film przeznaczony do usypiania małych dzieci i polecam go tym którzy nie mogą w nocy spać a na pewno usną z pilotem w ręku .1/10