Moim zdaniem świetny film dla Zakochanych, na pierwszą randkę a także dla małzeństw i ludzi lubiących polskie komedie z dobrym wyczuciem smaku, byłem na premierze z dziewczyną i bardzo nam sie podobało, było wiele momentów że śmialiśmy się jak dzieci...bardzo podobał mi się przede wszystkim sposób filmowania i kadrowania....i świetny podkład muzyczny a dodatkowo doskonała obsada powoduje doskonałą kompozycję, film napełnia człowieka optymizmem i jeszcze większą chęcią do spełniania swoich marzeń...polecam !!!!
wlasnie nie polecam tego filmu dla samotnych bo on strasznie dołuje ludzi:( ale film ogolnie jest super
To chyba mało filmów w życiu widziałeś albo nie wiesz co to znaczy arcydzieło. Nie mówie że ten film był słaby ale napewno nie jest arcydziełem.
LOL Ten post to chyba jakaś prowokacja, przecież dzieci z gimnazjum jak chcą zabajerować, że niby się na czymś znają to właśnie tak piszą. Wszystko ładnie i niby specjalistycznie sformułowane(sposób filmowania i kadrowania), ale konkretnych przykładów ni huhu. Przecież ten film to dno dna!
Arcydzieło to można nazwać film Felliniego albo Coppoli a nie taki film dla kur domowych :D
Arcydzieło to można nazwać film Felliniego albo Coppoli a nie taki film dla kur domowych :D
Arcydzieło to można nazwać film Fellinieo albo Coppoli a nie taki film dla kur domowych :D