ogłaszam głosowanie. Kto zostanie wchłonięty do kamienia. Mordo czy (prawdopodobnie Nightmare) Mads mikellsen. Głosowanie zamykam w dniu premiery. Oddawać głosy. Czekam i pozdrawiam wszystkich , którzy czekają na film.
To są jedni z głównych wrogów doctora. Nightmare to władca krainy snów. Mordo zaś jest uczniem Przedwiecznego którego gra Tilda Swinton ( w komiksie był to stary mężczyzna) i gdy Strange przyszedł by uzdrowić swoje ręce Przedwieczny poczuł się odrzucony i przystał na służbę u Dormammu ognistego demona , który również jest wrogiem strange, a. Mordo tak jak Strange korzysta z magii i jest uzdolnionym wojownikiem.
Poprawa. Chwila moment. Wrogiem będzie Kacileus. Dopiero wczoraj ujawniono kogo zagra Mads. (A więc Kacileus czy Mordo.
Zetknąłem się z różnymi wersjami imienia mistrza Doctora. "Pradawny", "Starozytny", "Przedwieczny"... Jaka jest poprawna wersja?
Starożytny. I dodatkowo to był mężczyzna. Trochę ubolewałem nad faktem że zagra Tilda ale już dawno się z tym pogodziłem.
Dzięki za odpowiedź. Właśnie Kaecilius ( powyżej się pomyliłem). Mam pytanie. Sądzisz ,że Strange będzie musiał walczyć z jakimś potworem? Moim zdaniem Kaecilius uwolni z portalu jakąś mroczną istotę. Jeśli widziałeś wersję animowaną z 2007 roku to Starożytny walczył z Wing Mongiem. A wrogiem był Dormammu.
Sądząc po trailerze to walka rozegra się między wymiarami. Wielkich potworów raczej nie będzie, bo to nie pasuje do MCU (ale kto wie). Dormammu będzie zostawiony na drugą albo nawet trzecią część, ale może będzie jakoś zapowiedziany.
Jest już rozpiska czwartej fazy marvela więc jak chcesz to mogę ci rozpisać jakie filmy nadejdą.
(2020)
-World War Hulk
-The Black Widow
Captain America Fallen Son
(2021)
Spider Man Kravens Last Hunt
Runways
Black Panther 2
(2022)
Ant Man 2
Thor Goddes Of Thunder
Guardians Of The Galaxy 3