moim zdaniem kamien czasu a drugi moze pojawi sie w gotg 2 bedzie go mial adam warlock a ten kamien czasu bedzie mial doktor strange co uwazacie?
Czytałem teraz różne teorie z kamieniami.
Okazuje się że w tym komiksie o Strangu na którym opierany jest film to kamień czasu. Kamiń duszy ma Adam Warlock na czole-noey członrk GotG-ów.
Ty możesz się trochę ogarnąć? Całe Marvelowskie fora są zaspamowane twoimi wpisami typu "moglbys skomentowac moja jakas notatke na blogu bylbym bardzo wdzieczny plisss" czy "skomentujesz moja 12 bitwe na blogu iron man vs baron zemo prosze mr"
Gdybym tak nie pisal to pewnie nikt by ich nie komentowal i nie mial bym ich wynikow czy sie ogarne moze postaram sie troche ogarnac a ty nie naskakuj na mnie ok ? Zachowujesz sie troche dziecinnie kiedy napiszesz ze dzieki za glosowanie na cameo stana lee w filmie avengers czas ultrona z tym eliksirem he?
Jeśli uważasz że to co robisz jest normalne, to ok. Nie będę "naskakiwał". Widzę że tylko tracę czas gadając z tobą.
PS: Nie rozumiem tego ostatniego zdania.
"Gdybym tak nie pisal to pewnie nikt by ich nie komentowal i nie mial bym ich wynikow"
Od tego jest priv :)
Ech... Chodzi o pisanie czegoś takiego jak "skomentujesz moja 12 bitwe na blogu iron man vs baron zemo prosze mr -medziiczek ?" na priv.
troszeczkę racji ma :) jak chcesz żeby ci ktoś zagłosował to kopiujesz link do twojego bloga i wklejasz na priv i wtedy będzie mniej bałaganu na forach a na privie każdy dostanie wiadomość z linkiem i skomentuje
Jeden z Kamieni powinien miec Thane , jesli marvel szykuje Inhumans to i Thane sie pojawi . Adam warlock to jeszcze nie ta bajka a Thane bardziej mi tez pasuje do straznikow galaktyki i Strangea.
no byc moze bedzie mial to jest jeszcze nie wiadomo moglbys komentowac jakas moja notatke na blogu sabcio1234 bylbym bardzo wdzieczny pliss?
no moim zdaniem tak samo jak twoim warlock jest ojcem star lorda i posiada kamien duszy skomentujesz moja 12 bitwe na blogu iron man vs baron zemo prosze mr -medziiczek ?
Serio wierzysz, że między 1 częścią a 2 wrzucą dodatkowy film? Ideą takich podziałów jest urwać film w najbardziej interesującym momencie. *(patrz. ostatni harry potter, zmierzch, artur i minimki,)
Na 90% part 1 zakończy się zdobyciem wszystkich kamieni przez thanosa.
*sorry za przykłady ale nic innego nie przychodzi mi do głowy