PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482376}

Doktor Strange

Doctor Strange
2016
7,3 203 tys. ocen
7,3 10 1 202558
6,6 59 krytyków
Doktor Strange
powrót do forum filmu Doktor Strange

To może być albo kamirń czasu albo kamień duszy.

LordVader345

moim zdaniem kamien czasu a drugi moze pojawi sie w gotg 2 bedzie go mial adam warlock a ten kamien czasu bedzie mial doktor strange co uwazacie?

marvelfan_filmweb

Ten drugi to kamień duszy jakny co. Ale pożyjemy zobaczymy

marvelfan_filmweb

Czytałem teraz różne teorie z kamieniami.
Okazuje się że w tym komiksie o Strangu na którym opierany jest film to kamień czasu. Kamiń duszy ma Adam Warlock na czole-noey członrk GotG-ów.

LordVader345

ciekawe czy on nie bedzie byc moze ojcem petera ?

LordVader345

moglbys skomentowac moja jakas notatke na blogu bylbym bardzo wdzieczny plisss

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Ty możesz się trochę ogarnąć? Całe Marvelowskie fora są zaspamowane twoimi wpisami typu "moglbys skomentowac moja jakas notatke na blogu bylbym bardzo wdzieczny plisss" czy "skomentujesz moja 12 bitwe na blogu iron man vs baron zemo prosze mr"

thorin3

Gdybym tak nie pisal to pewnie nikt by ich nie komentowal i nie mial bym ich wynikow czy sie ogarne moze postaram sie troche ogarnac a ty nie naskakuj na mnie ok ? Zachowujesz sie troche dziecinnie kiedy napiszesz ze dzieki za glosowanie na cameo stana lee w filmie avengers czas ultrona z tym eliksirem he?

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Jeśli uważasz że to co robisz jest normalne, to ok. Nie będę "naskakiwał". Widzę że tylko tracę czas gadając z tobą.

PS: Nie rozumiem tego ostatniego zdania.

thorin3

Chodzi mi o to nowe glosowanie na forum na cameo stana lee kojarzysz?

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Aaaa..... DZIĘKI! :D

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

"Gdybym tak nie pisal to pewnie nikt by ich nie komentowal i nie mial bym ich wynikow"

Od tego jest priv :)

thorin3

No ok to bede pisal wyniki na privie moze byc ?

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Ech... Chodzi o pisanie czegoś takiego jak "skomentujesz moja 12 bitwe na blogu iron man vs baron zemo prosze mr -medziiczek ?" na priv.

thorin3

Ok postaram sie pasuje ci thorinie3 ?

ocenił(a) film na 8
użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

troszeczkę racji ma :) jak chcesz żeby ci ktoś zagłosował to kopiujesz link do twojego bloga i wklejasz na priv i wtedy będzie mniej bałaganu na forach a na privie każdy dostanie wiadomość z linkiem i skomentuje

marvelfan_filmweb

Coś mi odpisał bo nie wiem

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Jeden z Kamieni powinien miec Thane , jesli marvel szykuje Inhumans to i Thane sie pojawi . Adam warlock to jeszcze nie ta bajka a Thane bardziej mi tez pasuje do straznikow galaktyki i Strangea.

Sabcio1234

no byc moze bedzie mial to jest jeszcze nie wiadomo moglbys komentowac jakas moja notatke na blogu sabcio1234 bylbym bardzo wdzieczny pliss?

Sabcio1234

No, ale prawdopodobnie Adam Warcock jest ojcem Star Lorda.

MR_medziiczek

*Warlock

MR_medziiczek

no moim zdaniem tak samo jak twoim warlock jest ojcem star lorda i posiada kamien duszy skomentujesz moja 12 bitwe na blogu iron man vs baron zemo prosze mr -medziiczek ?

Sabcio1234

Film Inhumans pojawi się po strażnikach galaktyki 2 i avengers: infinity wars.

ocenił(a) film na 8
kiogu1

Awengers IW bedzie 2 czesciowe wiec kto wie.

Sabcio1234

Serio wierzysz, że między 1 częścią a 2 wrzucą dodatkowy film? Ideą takich podziałów jest urwać film w najbardziej interesującym momencie. *(patrz. ostatni harry potter, zmierzch, artur i minimki,)
Na 90% part 1 zakończy się zdobyciem wszystkich kamieni przez thanosa.
*sorry za przykłady ale nic innego nie przychodzi mi do głowy

ocenił(a) film na 8
kiogu1

kasa musi sie zgadzac

Sabcio1234

Prawda.

LordVader345

Ktoś mi coś odpisał