PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482376}

Doktor Strange

Doctor Strange
2016
7,3 203 tys. ocen
7,3 10 1 202558
6,6 59 krytyków
Doktor Strange
powrót do forum filmu Doktor Strange

Zaraz premiera!

ocenił(a) film na 10

Jestem mega podekscytowana tym, że lekko przyspieszyli premierę. Zapowiadali na połowę listopada, a przyspieszyli do 26 października. Może to jeszcze nadal 2 miesiące, ale BC to mój ulubiony aktor, a po tym filmie wiele sobie obiecuję:)

ocenił(a) film na 10
kika909

Mam tylko nadzieję, że zrobią bez dubbingu, bo to zniszczy ten film. A wy, co myślicie o dubbingach w takich filmach?

ocenił(a) film na 8
kika909

Przecież to Marvel. Na pewno będzie dubbing.
Dopóki jest opcja wyboru napisy/dubbing to mi nie przeszkadza. Wybieram 2D napisy - jedyna słuszna opcja.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Hej, to tak jak ja:) Wiem że to MARVEL, ale moim zdaniem dubbing akurat w tym przypadku, jest okropny. Kompletnie bez tonu, bez emocji. Mam nadzieję, że tym razem chociaż będzie choć trochę zbliżony do głosu BC. A tak z ciekawości: twój nick to z nazwy tego zespołu metalowego?

ocenił(a) film na 8
kika909

Tak, ale jak ktoś mnie pyta o nick to odpowiadam że to Wąglik po łacińsku.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Serio?

ocenił(a) film na 10
kika909

A chociaż słuchasz Anthraxu?:)

ocenił(a) film na 8
kika909

Pewnie że tak, widziałem ich nawet na żywo we Wrocławiu kiedy grali przed Iron Maiden. Mam gdzieś jeszcze na strychu stare kasety magnetofonowe i vinyl Anthrax. Kawał dobrej muzyki i historii thrash metalu.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Też byłeś na Iron Maiden? Ja też, to mój ulubiony zespół. A byłeś na płycie, czy siedziałeś?

ocenił(a) film na 8
kika909

Na płycie.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Fajnie. Ja na stadionie. A widziałeś Raven Age? Podobno wokalista to syn lidera Iron Maiden.

ocenił(a) film na 8
kika909

Widziałem, wyjątkowo mi nie siadła ich muzyka, do tego byli tragicznie nagłośnieni. Gitarzysta jest synem Steva Harrisa i tylko dlatego się tam znaleźli. Zresztą nagłośnienie Iron Maiden również pozostawiało wiele do życzenia.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Zgadzam się. Raven Age to trochę kiczowaty zespół. Ale mój ulubiony moment z koncertu, to kiedy Bruce wyrwał serce Eddiemu;)