Jestem mega podekscytowana tym, że lekko przyspieszyli premierę. Zapowiadali na połowę listopada, a przyspieszyli do 26 października. Może to jeszcze nadal 2 miesiące, ale BC to mój ulubiony aktor, a po tym filmie wiele sobie obiecuję:)
Mam tylko nadzieję, że zrobią bez dubbingu, bo to zniszczy ten film. A wy, co myślicie o dubbingach w takich filmach?
Przecież to Marvel. Na pewno będzie dubbing.
Dopóki jest opcja wyboru napisy/dubbing to mi nie przeszkadza. Wybieram 2D napisy - jedyna słuszna opcja.
Hej, to tak jak ja:) Wiem że to MARVEL, ale moim zdaniem dubbing akurat w tym przypadku, jest okropny. Kompletnie bez tonu, bez emocji. Mam nadzieję, że tym razem chociaż będzie choć trochę zbliżony do głosu BC. A tak z ciekawości: twój nick to z nazwy tego zespołu metalowego?
Pewnie że tak, widziałem ich nawet na żywo we Wrocławiu kiedy grali przed Iron Maiden. Mam gdzieś jeszcze na strychu stare kasety magnetofonowe i vinyl Anthrax. Kawał dobrej muzyki i historii thrash metalu.
Też byłeś na Iron Maiden? Ja też, to mój ulubiony zespół. A byłeś na płycie, czy siedziałeś?
Fajnie. Ja na stadionie. A widziałeś Raven Age? Podobno wokalista to syn lidera Iron Maiden.
Widziałem, wyjątkowo mi nie siadła ich muzyka, do tego byli tragicznie nagłośnieni. Gitarzysta jest synem Steva Harrisa i tylko dlatego się tam znaleźli. Zresztą nagłośnienie Iron Maiden również pozostawiało wiele do życzenia.