może to głupie, ale zaczełam podskakiwać z radości, gdy wyśledziłam ten film w programie... doskonały film na rodzinne święta :)
Ja też czekam i czekam na ten film ;D W końcu coś normalnego puszczą ;)
Zgrałam "Dużą rybę" i oglądałam na tv, ale napisy mi się rozjeżdżały i traciłam radość filmu, ale i tak był genialny. Teraz przynajmniej lektor nie będzie mi się rozjeżdżał ;D
oglądam -_-
alee obsada niesamowita Ewan McGregor,Helena i nawet Marion Cotillard udało się przemycić.
Jestem właśnie świeżo po oglądnięciu i muszę przyznać, że film niesamowity. Magiczny, możnaby rzec ;)
Polecam.
Film jest genialny, miałam już pilota w ręce by wyłączyć, kiedy całkiem zaskoczyło mnie że puszczają film Tima Burtona. Mogę tylko żałować że nie odkryłam go wcześniej. I cieszyć się, że nie sięgnęłam po pilota kilka minut wcześniej.
Magiczny i wciągający od początku do końca.
Nie radzę ściągać z chomikuj bo wszystkie pliki są uszkodzone.
Ja właśnie zamierzam niedługo kupić Dużą Rybę na DVD jak tylko dostane kase. Nie jest drogi więc wydaje mi się że warto kupić.
Kto płakał gdy Will opowiadał ojcu jak wygląda jego odejście...??
Ja się przyznam bez bicia, że puściły mi zawory.. Piękne to było..
Wcześniej czytałam książkę i mam wrażenie, że film jest idealnym dopełnieniem mojej wizji z książki :)
Nie zawiodłem się, jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem.
Przypomina mi trochę Przygody barona Munchausena ;]
A ja się wyłamię film mi kompletnie nie poszedł przełączałem kanały może nie zrozumiałem tego filmu ale jako nie kupiłem .P.S to mój 400 oceniony film na FilmWeb oczywiście zobaczyłem więcej filmów ale filmowi 400stawiam 1/10
nie interesują mnie statystki ocenianych przez Ciebie filmów, ale ten film na pewno nei zasługuje na 1/10... Jeśli nie zobaczyłeś go w całości tylko skakałeś z kanału na kanał to jakim prawem oceniasz ten film? Ja nie oceniam filmów, których w całości nie zobaczyłam :|
Wszystko czego nie rozumiesz oceniasz na 1? Żałosne.
W dodatku podczas filmu przełączałeś kanały? To nic dziwnego.
Trochę byłam zła bo nie wiedziałam,że będzie dzisiaj puszczany ten film w telewizji, a chętnie bym go sobie jeszcze raz obejrzała (nie mam jeszcze DVD). W programie telewizyjnym nie było wyróżnionej Dużej Ryby w tych szerszych streszczeniach co mnie zdziwiło, a na to zwracam największą uwagę.
Wcześniej nie widziałam tego filmu, dziś otwieram gazetę a tam jakiś film Tima Burtona.;) Stwierdziłam, że co jak co ale jego film musi być dobry....no i był ;) obejżałam z braćmi i im też się podobał, jak zawsze trochę fantastyczny, ciepły i zabawny ( no i jak zwykle Helena) ;)
Cholera, przegapiłam :/ Przymierzałam się do obejrzenia "Dużej ryby" od bardzo dawna (i aż wstyd, że nie oglądałam tak znanego i cenionego filmu Burtona) no i masz! Dowiedziałam się o kilka godzin za późno. Co prawda, mam na dysku i kupię na pewno, jeśli mi się spodoba, ale była taka okazja, żeby obejrzeć w telewizji. Cóż, nie ma co narzekać ;) Następnym razem będę sprawdzać telemagazyn dokładniej.