PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36365}

Duża ryba

Big Fish
2003
7,6 105 tys. ocen
7,6 10 1 104672
7,4 42 krytyków
Duża ryba
powrót do forum filmu Duża ryba

Bo przyznam, że ten wątek zabrzmiał dwuznacznie.

ocenił(a) film na 9
nerowing

Wydaje mi się, że nie ;) mógł zdradzić z Jenny ale powiedział jej, ze kocha żonę :))

ocenił(a) film na 9
nerowing

nie zdradził żony, Jenny chciała z nim być ale on zabardzo kochał żonę żeby ją zdradzić

ocenił(a) film na 7
nerowing

po co oceniasz jak nie rozumiesz filmu

ocenił(a) film na 9
malowany

Analogicznie. Nie rozumiem Cię, ale Cię ocenie. Potrzebujesz wiele miłości, bo zapewne jesteś pokrzywdzony przez los:)

ocenił(a) film na 7
nerowing

przecież jest jasno pokazane że odmówił , Jenny opowidziała jego synowi całą historie ich ponownego spotkania i żę odmówił , pozatym kochał żone i pracował za darmo dla niej w cyrku znaczy żeby się coś o niej dowiedzieć , więc proszę Cie przerzuć się na jakieś filmu delikatniejsze dla twego umysłu.

ocenił(a) film na 9
malowany

Masz rację. Jesteś najmądrzejszy na całym świecie.

malowany

Odezwał się znawca kina.

ocenił(a) film na 7
Martalu

o widze wpsarecie przyszlo, przykro mi ale twoj chloptas nie kuma filmow , nie bede wam go tlumaczył.

malowany

Odczep sie od mojego chlopaka,bo nie zaprosze cie na slub,ty stechla parowo.

ocenił(a) film na 7
Martalu

miau mruuu

ocenił(a) film na 9
malowany

Twoje argumenty są na tyle przekonujące, że z bólem serca przyznaje ci racje.

ocenił(a) film na 7
nerowing

Zdradził na 100% i to jasno było pokazane. Pamiętać trzeba, że opowieści są "zbajeczkowane".
Żaden facet nie odbudowałby domu i był z jakąś kobietą przez dłuższy czas bez sexu. Widać było, że po jakimś czasie uznał, że musi odejść do żony, a Jenny miała jeszcze nadzieję, że będzie wracał - kapelusz. Tyle w temacie.