Moze sprobój nastepnym razem zrozumiec o czym jest film zamiast tępo wyczekiwać na jakieś łubu-du ?
W takim razie nie potrafisz docenić magii filmu, bo ja nie mogłem oderwać oczu od tego wszystkiego.
burak jesteś wiesz
Magia przeplata sie z groteska coś pieknego ogladalem go kilka razy i za kazdym razem wydaje mi sie nadzwyczajny:]:]:]
Nie wiem gdzie w tym filmie była nuda...Zachwycający, piękny, wrażliwy jeden z tych filmów po których mam ochote uronić łze...Tim Burton w najwyższej formie....
przepraszam wszystkich!!oglądnąłem to jeszcze raz do końca i stwierdzam że bardzo fajny film!!!
Zgadzam się że film piękny tylko nie czaje czemu zawsze (no prawie) do komentarzy musza być dołączone zwroty w stylu: tępy jesteś baranie ;]]]. Naprawde nie czaje;].
To liryka, delikatność, kwintesencja delikatności, magii..
Nie mam słów.
To jak z kwiatem. Przecież to tylko kwiatek, a potrafi zachwycić, omamić zapachem.
To film dla zmysłów, nie dla rozrywki.
Prponuję upajać się nim, a nie czekać na fajerwerki.
Bo sie najzwyczajniej nie doczeka.
pozdrawiam
(Burton, obwołuję go mistrzem, po każdym obejrzanym filmie. Geniusz, z największym szacunkiem i majstetatem to mówię - GENIUSZ!)
To liryka, delikatność, kwintesencja delikatności, magii..
Nie mam słów.
To jak z kwiatem. Przecież to tylko kwiatek, a potrafi zachwycić, omamić zapachem.
To film dla zmysłów, nie dla rozrywki.
Prponuję upajać się nim, a nie czekać na fajerwerki.
Bo sie najzwyczajniej nie doczeka.
pozdrawiam
(Burton, obwołuję go mistrzem, po każdym obejrzanym filmie. Geniusz, z największym szacunkiem i majstetatem to mówię - GENIUSZ!)