PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125487}

Duma i uprzedzenie

Pride & Prejudice
2005
7,7 176 tys. ocen
7,7 10 1 175782
7,1 36 krytyków
Duma i uprzedzenie
powrót do forum filmu Duma i uprzedzenie

Serial jest do ściągnięcia ze stronki www.isohunt.com (torrent). Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "pride and prejudice". Wszystkie 6 odcinków. Piszę, bo ktoś kiedyś pytał skąd ściągnąć. Do tej wersji są tez dostępne napisy na www.napisy.org. Ściaganie nie powinno zająć więcej niz 5 dni przy dobrym łączu 256kbps. Może się pokuszę o ściągniecie...

ocenił(a) film na 10
malva

ja ściągnęłam w 5 min z DC wszystkie 6 odcinków (napisy też ;).

ocenił(a) film na 10
F_A_N_G

Jak to możliwe? Kiedys korzystałam z DC++ ale strasznie mi się komp mulił, ale może powrócę do tego. 5 min - musisz miec chyba bardzo dobre łącze.

ocenił(a) film na 10
F_A_N_G

Czy mogłabym Cię prosić o kontakt, mój mail: malwina2506@o2.pl, mam pilną sprawę nie cierpiącą zwłoki ;)

ocenił(a) film na 10
malva

juz odpisałam na maila, a co do DC to z osiedlowego HUBa ściaga mi sie bardzo szybko. Transfery nawet do 10 mb/s . Niestety na innych hub'ach nie jest juz tak szybko.

ocenił(a) film na 10
malva

O matko, ale świetnie... Chociaż mi i tak pewnie nie uda się ściągnąć... I Matthew Macfadyen jest najlepszym panem Darcy' m na świecie! Idealnym!

Elizabeth_Bennet_2

Hej. mi sie w końcu udało ściągnąć przez eMule-choć trochę nerwów i czasu mnie to kosztowało.

ocenił(a) film na 8
alexandrawojcik

Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu napisów do serialu? Tylko nie napisy.org :) Bo ta strone mi się po prostu nie włącza, nie mam pojęcia czemu...

ocenił(a) film na 10
stumilowylas

podaj maila wyslę Ci moje, moze beda pasować

ocenił(a) film na 8
malva

Z góry WIELKIE dzięki :)
Mój mail - lifesaver@o2.pl

ocenił(a) film na 10
stumilowylas

ojej napisy... czy ja tez mogę prosić? (ps. ellanor@wp.pl) slicznie prosze