Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego w polsce nie bylo koncowej sceny z kissem?/?? Widzialam ja i naprawde nie rozumiem dlaczego w europejskiej wersji pozalowali sobie tych 2 minut!!!!!!!!!!!!!
Końcówka nie spodobała się Brytyjczykom, a puszczają tylko jedną wersję w Europie. Amerykanie musieli mieć przesłodzone zakończenie, bo inaczej nie zorientowaliby się, że Lizzy i Darcy byli szczęśliwi po ślubie ;).
Osobiście ta scena końcowa nie podobała mi się, w ogóle nie była w stylu Austen. Głównym urokiem jej książek jest przecież ta rezerwa i niedomówienie.
Nie martw się, DVD będzie pełna wersja.
Pozdrawiam!
widziałam na stronie http://www.keiraweb.com/pppromo.html [www.keiraweb.com/ppprom ...] (ale tragiczna jakość - chyba nagrywana w kinie)
rzeczywiście słaba jakość ... i żadna rewelacja - oto moje zdanie.
mam prosbe, czy ktoś ogladał zwiastuny pobrane z filmweb? czy do ich obejrzenia potrzebne są wszystkie 3 programy (QuickTime, Windows Media, Real One)? u mnie nie chcą sie odtwarzać (zwiastuny), może dlatego, że nie ma trzeciego - Real One? nie dam rady ściagnąć. czy ma ktoś na kompie? jeśli tak, to mógłby mi pomóc??
Wystarczy tylko jeden program. Ja sobie zapisywalam ten plik na dysku i potem odtwarzalam przez quick time'a