PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31193}

Dzika orchidea

Wild Orchid
1989
5,9 5,8 tys. ocen
5,9 10 1 5839
3,4 5 krytyków
Dzika orchidea
powrót do forum filmu Dzika orchidea

Ten film jest po prostu boski, nie ze względu na sceny erotyczne, któych przecież nie ma wiele, a te któe występują są nad wyraz romantyczne, a film dlatego jest boski, iż nie widziałam czegoś takiego wcześniej. Mieckey gra nieziemskiego faceta i wszystkow tym filmie jest pełne takiego czaru i tajemnicy, po prostu coś boskiego, nie jestem w stanie znaleźć słów by opisać ten film.

ocenił(a) film na 10
Preity

Zgadzam się z Tobą, że trudno to złapać w słowa... Ten film ma jakąś magię w sobie. Po prostu jest cudny!!

ocenił(a) film na 8
Sztwirkowa

i ja się przyłącze do zachwytów. choć widziałam ten film kilkanaście lat temu, a potem widziałam jeszcze mnóstwo innych filmów, to żaden nie miał takiego specyficznego klimatu. jest gorąco, parno, erotycznie. muzyka i nastrój. i ona, zjawiskowo piękna (poza Kadją Nin nie ma piękniejszej kobiety na świecie), milcząca, niewinna. i on, zbuntowany, po przejściach. z pozoru twardy, w środku pełen lęków. i ta Brazylia...

ocenił(a) film na 8
Haiku_2

dokładnie, ten klimat, ta muzyka, te obrazy, film bardzo oddziaływuje na emocje, jest piekny i przejmujący

ocenił(a) film na 5
Preity

Lubie różne filmy, ale tego albo nie załapałem albo no niewiem - biedny ten film to mało powiedziane, daje mu 5/10 za aktorów.

ocenił(a) film na 7
balrog84

Film,ktory trzeba odbierac zmyslami a nie starac sie zrozumiec,choc nie ma tu jakiejs zagmatwanej historii.
Babski film,na lato.
Genialne role Mickey Rourke'a i Carrie Otis oczywiscie.

Za koncowa scene daje 7/10.