Dlaczego nie ma normalnego wydania DVD, tylko to tandetne z kiepską jakością dźwieku?
Czyżby nawet wydanie prostego DVD w Polsce się nie udało? Czyli jednak w naszym kraju wszystko potrafią spartolić. Dobrze, że rok temu kupiłam ten film na DVD będąc w Paryżu. :D
Tak, mam polski dubbing, a co do dodatków, to jest jedna wycięta scena (Someday zamiast God Help the Outcasts), Topsy Turvy game, animacje od szkiców, do gotowej sceny i multi-language prologu do filmu. I to chyba tyle.
Czyli jednak dodatki te same co w polskiej edycji. Gdyby nie ten dźwiek 2.0 to bym kupił ;D
Dźwięk jest całkiem niezły na tej francuskiej edycji (szkoda tylko, że menu płytki jest albo po angielsku, anlbo francusku), ale przynajmniej jest polski dubbing. Niby też 2.0, ale bardzo dobrej jakości. Jak chesz mogę Ci ją sprowadzić z Francji, jadę tam we wrześniu, więc jak coś to możemy się dogadać.
Nie trzeba:) skoro mówisz że ta wersja 2.0 jest całkiem dobra to chyba zamówie polskie wydanie;D
Nie wiem jakiej jakości jest polskie nagranie, bo nawet mi się nie chciało sprawdzać, ale spoko. A jak coś to możesz napisać tutaj na forum, a ja wtedy ściągnę to DVD z Francji. :)