Niestety Ron Howard na stare lata poszedł w tandetę totalną. Zaczął zatrudniać plastikowe aktorzyny typu Sweeney. Promuje się takie puste lalki ze względu na duży biust. Za kilkanaście lat być może podda się operacji zmniejszenia biustu jak Scarlett Johansson i stanie się tak samo jak ona zupełnie nijaka. Teraz co najwyżej sprawdziłaby się przy produkcjach filmów XXX bo talentu nie ma za grosz.
Masz prawo do własnego zdania. Nie wiem jakie jest twoje doświadczenie jako widz, znajomość i ulubione gatunki kina ale wiem bardzo dużo na temat kina, od zarania jego dziejów i wiem jakie aktorki i aktorzy byli, są świetni, a którzy mierni, do tych zaliczam między innymi Sweeney. Dzisiejsi aktorzy nie umywają się do dawnych, tylko niektórych można nazwać świetnymi czy dobrymi. Reszta jest miałka i żenująca, ale jaka publika, tacy wykonawcy. O tempora, o mores. Wygoogluj sobie jeśli nie wiesz, co to znaczy. Pozdrawiam.
Oceny twoje i wypowiedz pokazuja, że raczej g... wiesz o czymkolwiek. Może, po prostu, wpelznij na powrót pod ten kamień, pod którym siedziałeś.
Bardzo dobry film swietnie zagrany przez wszystkich aktorow a widze ze chyba nie ogladales tego filmu i odrazu krytyka xd