No oby to było jednak we Wrześniu... już wszystko jedno którego dokładnie :-) Byleby we Wrześniu :-)
Szkoda, że nie ma żadnych oficjalnych informacji kiedy Trailera można się spodziewać. Ale 21 września byłby OK zważywszy na rocznicę.
No cóż... pozostaje czekać. Choć mnie już ten stan zawieszenia denerwuje :D
Z niecierpliwością oczekuję filmu, a już tym bardziej kolejnych newsów związanych z powstaniem filmu odkąd w ogóle została potwierdzone informacja o tym, że powstanie.
Z żalem niestety muszę przyznać, że kiedy wchodzę na stronę poświęconą temu dziełu nie mam już nawet ochoty czytać kolejnych tematów - postów, które na pozór wydają się ciekawe a po wnikliwym przejrzeniu okazują się kłótnią kilku użytkowników jak nie o religii, to o tym kto jest mądrzejszy, więcej wie i który film najlepszy (mimo, że i tak znajdujemy się na stronie poświęconej jednemu dziełu).
Czasami myślę sobie, że ktoś może wpadnie na świetny pomysł i przed zamieszczeniem kolejnego durnego posta lub przed samą rejestracją będzie potrzeba przeprowadzić krótki test na inteligencję lub sprawnośc umysłową odpowiadającą wiekowi użytkownika.
Będzie wtedy można kulturalnie, spokojnie (bez łapania się za głowę) przeglądać forum i wymieniać się wspólnymi opiniami. Kiedyś tak było... niestety jest co raz gorzej.
Nie ma co się dziwić... to, że rok szkolny się zaczął nie oznacza, że cała dzieciarnia siedzi przed książkami... siedzą nadal na forach, prowokują do dyskusji, wypisują bzdury i przy tym zwykle nie mają choćby minimum wiedzy o tym co chcą napisać...
Ale są też wyjątki którym nie obce są standardy kultury słowa... czasem jednak można się sensownych treści doczytać, choć przyznam Ci rację, że to zwykle droga przez mękę i ręce przy tym opadają.
" potrzeba przeprowadzić krótki test na inteligencję lub sprawnośc umysłową odpowiadającą wiekowi użytkownika."
Bardzo dobry pomysł i go popieram całym sercem, wreszcie katolicy nie mieliby dostępu do internetu, jakby oczywiście poszerzyć to na ogólny dostęp do sieci. Sprawność ich mózgów odpowiada pięciolatkom, dlatego też zapewne taki test by oblali . Pozdrawiam serdecznie.
novi-prophetha.bloog. pl/id,6187526,title,Niebezpieczne-znaki-satanistyczne-i-ezoteryczne,index.html?t icaid=6f230
tylko spacje usun
dzisiaj jest swieto bekarta czarodzieja