Tu wywiad z Christoperem Nolanem i to co mówi o trylogii oraz o tym jak pomogła mu przy
Batmanie.
https://www.examiner.com/article/christopher-nolan-reveals-tolkien-inspiration-f or-the-dark-
knight-rises
Enjoy:)
A co w tym dziwnego ? Powinna być ocena niższa ale podwyższyłem ją za starania kiepskiej obsady dubbingującej.
"Opowieści z Narnii" 10/10, "miszczu" co ty wiesz o dobrym kinie ?
Co do PJ to każdy ma swoje zdanie, ja twoje szanuję chociaż mam o wiele inne, a nie tak jak kamilxxx09, taki właśnie jest ten świat. Masz racje co do "Opowieści z Narnii" 10/10 nie zasługuje, ale 7/10, lub 6/10 to tak. Jednak bez przesady jeśli chodzi o "Artur i Minimki" to jak najbardziej śmiech na sali, ale to jeszcze nie jest takie złe jak jego prowokatorskie zagrywki.
Juz zmieniłem w ustawieniach profilu i jak chcesz to sobie obejrzyj moje głosy. TDKR chyba obejrzałes, ale 30 sekundowy spot w TV (choć i te są rewelacyjne).
Powiem tak popatrz na rankingi o ile lepsza jest trylogia Wp od trylogii batmana i wtedy pogadamy.
Nie interesują mnie rankingi a poza tym nie piszę na poważnie tylko odpisuję temu typkowi, który wszędzie pisze pierdoły i wywyższa Hobbita ponad wszystko i ma tylko jednego mentora którym jest Jackson.
Nie ma sensu się z nim kłócić. Zamiast dać sobie spokój to on uparcie twierdzi że Nolan to slaby reżyser, i ocenia Batmana na 1, mimo iż go nawet nie widział. No sorry, ale to jest dziecinne. kamilxxx09 weź daj sobie spokój ;P Pozdrawiam
Co fakt to fakt ale mama pytanie czy na serio uważasz że hobbit jest tylko dla ludzi z zaburzeniami hormonalnymi bo czy to tylko do kamila i jego tekstu o lateksie.
Tylko do użytkownika kamilxxx09 :) Tak naprawdę uważam trylogię LOTRa za rewelacyjną i oczywiście z niecierpliwością czekam na Hobbita.
Pozdrawiam
Na FW w dyskusjach o nowym Batmanie też pojawiał się pewien gościu co nazywał się diablo666 u nas też pisał swoje wypociny. Oczywiście po odwrotnej stronie do kamilxxx09, co dziwne tylko to ich różniło i reszta w zupełności do siebie podobna. Coraz więcej takich ludzi, to coraz więcej spamu, w tym żałosnych, złośliwych zdań.
Phaha! Jedyne filmy jakie nie wyszły Jacksonowi to ten cały lord. Najlepsze jego filmy to Martwica mózgu i Zły smak.
a LOTR i Hobbit to niby co ? Banda idiotów zapie*dala z tanim pierścionkiem i są tak naćpani, że wydaje im się iż ma on wielką moc. To jest śmiech na sali i takie coś ma przebić Batmana ? Niemożliwe.
Wątpię, chyba. że przez pojęcie stragany rozumiesz baza wojskowa. Zaniosłeś już pierścień do Saurona ?
Radzę ci nie wdawać się w dłuższą głupkowatą dyskusję z tym dzieciakiem, bo znowu zacznie paplaninę i trzeba go po prostu olać. Może to jakiś specjalnie podstawiony prowokator, kto wie, psuje opinię Hobbitowi robiąc syf. Sam się zastanawiam, co robią ci admini, dają takim pisać dalej, aż ich nadmiar tego bezsensu razi w oczy.
Słyszałem wiele o zadufanych w sobie i swojego idola fanach Harry'ego Pottera.
Słyszałem wiele o fanatycznych fanach "Zmierzchu", którzy piszą w sieci kompletne debilizmy.
Słyszałem także o fanatykach Justina Biebera, którzy porównują go do Michaela Jacksona, ale stawiając go wyżej od króla POPu.
Ale nigdy jeszcze nie spotkałem się na filmwebie z kimś kto nie jest trollem, a ma tak nasrane we łbie. Pewien poziom debilizmu został właśnie przekroczony, a konfrontacje w komentarzach newsów na stopklatce odnośnie tego czy to Hobbit czy TDKR okaże się lepszym filmem właśnie straciły sens, bo jeśli tak prezentują się fani Petera i jego Tolkienowskich filmów, to Batman już wygrał.
Zauważ że tak zachowuje się tylko Kamilxxx09 a co do harrego to jest jeden taki troll co daje wszystkim dziełom Tolkiena 1 bo te są lepsze od harrego. Co do zmierzchu to oglądają go tylko hormonalnie niestabilne idiotki oraz pedały więc się nie dziw. I jeszcze to z Jastinem przegiąłeś porównywanie go do Jacksona jest jak mówienie że U2 Queen czy Rolling Stones to wiejskie kapele to szaleństwo ale są takie tępoty.
I tak batman wygrał tylko co miliony zaszczyty czy fanów bo już nie wiem. Na pewno nie można go porównywać z hobbitem bo oba filmy są na tym samym poziomie ale to różna tematyka to tak jak porównywać gwiezdne wojny do troi czy wykiwać klawisza.
Przestań się zachowywać jak dziecko w końcu, ileż można ? Zachowujesz naprawdę żałośnie, niektórzy ludzie widząc takie durne, dziecinne komentarze maja zle zdanie o fanach Hobbita na filmwebie. Odłącz sobie internet, i zaczekaj w spokoju do premiery, tak będzie lepiej dla wszystkich. To że uważasz iż Hobbit będzie super filmem, to nie znaczy że masz najeżdżać na Batmana... Albo chociaz wstrzymaj się z krytyka do czasu aż zobaczysz ten film, chociaż wątpie że to uczynisz, bo dla Ciebie liczy sie tylko Hobbit...
Przecież kamilxxx09 to wybitny krytyk który mieszka w Wwa i widział już, TDKR ! którego ocenił już na 1 -,- On jest po prostu żałosnym dzieckiem i tyle.
Pozdrawiam