Tak ja Władca Pierścieni próbowałem się do tego filmu przekonać włączyłem go zacząłem go oglądać, a po 10-15 minutach go wyłączyłem, katastrofa a to że kiedyś dostał on kiedyś z 10 oskarów to było to największe nie porozumienie tamtej gali. A z Hobbitem będzie podobnie utrzymany w podobnej konwersji z dużą ilością nudy itd tak jak w przypadku WP.
nie użyłabym tego słowa. Słowo przereklamowany odnosi się do przedmiotu itp które juz jest obecne na rynku a nie przynosi oczekiwanego efektu.
Pozwolę sobie zacytować Ciebie samego z innego tematu, który miał podobny sens: http://www.filmweb.pl/film/Mroczny+Rycerz+powstaje-2012-506756/discussion/Nie+ro zumiem+co+jest+fajnego+w+filmie%2C+w+kt%C3%B3rym+g%C5%82%C3%B3wny+bohater+jest+p rzebrany+za+nietoperza,1963957
"TEMAT ZAMKNIĘTY NIE ODPISUJCIE DEBILOWI !!!"
:P
i powinien być temat zamknięty a on diablo666 zbanowany za szerzenie głupoty , ale w sumie nie wypada tak karać ludzi upośledzonych jak on - nie jego wina, że w genach ma z góry zapisane bycie idiotą .
Jak ja nie lubie takiego gadania -,-. Równie dobrze mogę o tobie powiedzieć debil co lubi debilnego LOTR'a (uwielbiam, LOTR'a, nie bierzcie tego na poważnie ) Więc przestań tak mówić bo mnie krew zalewa, widocznie to nie jego klimat. Tyle
Racja. Każdy ma prawo do swojej opinii. Nazywanie kogoś debilem dlatego, że lubi coś innego... No szkoda słów. Ale z drugiej strony wpis diablo666 to przecież kolejny odcinek idiotycznej wojenki pomiędzy sympatykami Hobbita i Batmana, która niestety bardzo psuje mi (i pewnie nie tylko mnie) przyjemność czytania duskusji o obu filmach - a zamierzam obejrzeć oba. Żeby przeczytać coś pożytecznego trzeba się przebijać przez grube warstwy gówna wypisywanego przez uczestników wspomnianej wojenki. A z tego co zauważyłem kamilxxx09 jest chyba niestety głównym jej prowodyrem. Póki będzie odpisywał w taki sposób, jak powyżej, wizyty prowokatorów ze strony Batmana się nie skończą. A już tym bardziej mam nadzieję, że nie pojawi się on znów na gościnnych występach na stronie TDKR... Bo na to, że tematy trolli będą pozostawiane bez komentarzy nie mam najmniejszej nadziei...
kamilxxx09 udowodnił swoim wpisem, że jest zapatrzonym w LOTRa fanatykiem gotowym do wyzywania użytkowników.
Ja tylko wyraziłem swoją opinię iż tak okrzyknięty film jak Hobbit wcale nie musi się każdemu podobać, dla mnie jest on zwyczajnie po prostu nudny.
No i masz swoje zdanie, ja tylko piszę, że nie powinno się kogoś wyzywać bo każdy ma inny gust.
Pozdrawiam
Nazwać film nudny przez obejrzeniem ;)
I oceniasz władce pierścieni po 15 minutach ;D
Na szczęście twojego batmanka da się oglądać trollu ;>
Inna sprawa - w jakim celu piszesz, że film Hobbit jest nudny, skoro nawet go nie oglądałeś? Jeżeli nie masz zamiaru oglądać - Twoje prawo, tylko nie informuj o tym wszystkich na forum, bo zwyczajnie wszyscy będą mieli to gdzieś. Jeżeli masz zamiar obejrzęc - zrób to, a potem również Twoim prawem będzie napisanie, że był nudny. Ale dopiero wtedy.
Ty masz jakieś kompleksy? Niemal w każdym Twoim poście, na który się natykam, jest jakieś nawiązanie do katolików. Daj sobie spokój.
Nie wiem co Panu kapelan naopowiadał o ateistach, ale kamienie w przeciwieństwie do wyimaginowanych postaci są realne. Sami modlicie się do różnych kamiennych posągów.
Pozdrawiam serdecznie.
Posągi są kamienne, znaczenia przybierają w waszych urojonych umysłach. Tak samo modlicie się do drewnianych krzyży i w rzekach odprawiacie chrzest. Więc mówienie komuś aby modlił się do kamieni, drzew czy rzek jest śmieszne,gdy pisze to katol. Pozdrawiam serdecznie.
Kamienie mocy wykute na podobieństwo Matki Wiecznej Dziewicy krwawiące z pochwy?
Pozdrawiam serdecznie.
Einstein nie potrafił zdecydować się na ateizm, więc został agnostykiem.
Ateiści na szczęście mają nieporównywalnie większą inteligencję, więc dla nich to nie problem powiedzieć "jest tak i tak, reszta to debile i ciemnota".
Kiedyś irytowali mnie zawzięci, fanatyczni Katolicy, od których nasłuchałem się wielu przykrych epitetów.
Teraz zaczynam co raz bardziej brzydzić się ateistami, bo oni wręcz uważają siebie za najwyższą inteligencję i wszystkowiedzących, a to jest jeszcze gorsze niż religijny fanatyzm. Głupota i naiwność skumulowana do potęgi n.
Einstein żył wiek temu.A to, że Ateiści są mądrzejsi od wierzących jest udowodnione naukowo. Pozdrawiam serdecznie.
To tylko twoja opinia bo trylogia LOTR to najlepsza trylogia jaka powstała i nawet batmany nolana nie mają z nim szans( i ja sobie tego nie wymyśliłem). Do tego radzę zapoznać się ze znaczeniem niektórych słów choćby takich jak przereklamowany bo żadna z części władcy taka nie jest :)
ty chyba sobie kpisz trylogia batmana nie ma szans z trylogią władcy pierścieni, haha, a ja myślałem że to moje żarty są kiepskie, człowieku w batmania u nolana jest dosłownie wszystko ten film jest epicko-wizjonerski, sam mroczny rycerz to klasa sama w sobie, a ostatnia cześć filmu z tego co czytałem to najlepsza cześć zakończenia trylogii jakakolwiek powstała.
Albo jesteś debilem albo takiego udajesz.Uważasz że trylogia batmana jest lepsza od trylogii władcy pierścieni której nie oglądałeś.No rzeczywiście znawca z ciebie :D
Olejcie go ludzie bo szkoda czasu na takiego osoby ;)