PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425275
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Tak ja Władca Pierścieni próbowałem się do tego filmu przekonać włączyłem go zacząłem go oglądać, a po 10-15 minutach go wyłączyłem, katastrofa a to że kiedyś dostał on kiedyś z 10 oskarów to było to największe nie porozumienie tamtej gali. A z Hobbitem będzie podobnie utrzymany w podobnej konwersji z dużą ilością nudy itd tak jak w przypadku WP.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Jesteś żałosny, ale czego można po trollu się spodziewać? Jak nie potrafisz docenić, że i TDKR i Avengers to najlepsze filmy roku wraz z Hobbitem to nawet nie marz, że zostaniesz przez kogoś na poważnie potraktowany.

Ryloth

Dobra skończ swoją paplaninę.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

A ty zakończ swoją karierę na filmwebie. Przez takich trolli jak ty świetne filmy mają zaniżone oceny, a forum obniża swój poziom.

Ryloth

No chyba przez ciebie.

kamilxxx09

Ciągle te same teksty tu widzę. Jakbyś za mało znał polski język, żeby się obronić przed oskarżaniem.

hr_dooku

Ty się nie udzielaj.

kamilxxx09

Czemu? To jest forum, każdy się tu może udzielać, jak niejeden troll napisał.

hr_dooku

A to się udzielaj.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Brawo! Możesz być z siebie dumny! Odpowiedziałeś mi lepiej niż dziecko z zerówki!
Chyba moich postów nie czytałeś, jak ci pisałem, że jeszcze nie obejrzałem takiego filmu żebym oceniał na 1,2,3, a jakbyś nie wiedział, to nie jestem hejtrem Hobbita, bo też nie mogę się go doczekać. Po prostu mówię, że filmy Avengers i TDKR są lepsze, to wszystko. Ty za to wolisz zachowywać się jak troll. Tylko na tyle cię stać? Naprawdę? Nie masz za grosz klasy i kultury? Lubisz jak się na ciebie mówi troll? Chyba tak.

Ryloth

Jak możesz sądzisz że Hobbit będzie gorszy skoro go nie widziałeś?

kamilxxx09

Jak możesz sądzić, że Hobbit może być lepszy od TDKR (któremu dałeś 1/10), skoro go jeszcze nie widziałeś?

hr_dooku

Widzę w Hobbicie większe zaangażowanie. No i batman to nie mój typ.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

A jakby ktoś powiedział "Hobbit to nie mój typ" i dał mu w ciemno 1/10 to byłbyś zadowolony? To czy Hobbit będzie lepszy czy gorszy od Batmana będę wiedział po obejrzeniu TDKR. Tak samo jak po obejrzeniu Avengers wiem, że są lepsi. Hobbita już znam, w pierwszej części nie będzie wiele co mnie zaskoczy, na pewno nie będzie tyle akcji co w TDKR, ale powiem to dopiero po obejrzeniu filmu. O Hobbicie wiem tyle, że będzie świetnie zrobiony, ale najprawdopodobniej nie będzie lepszy ani od TDKR ani od Avengers.

Ryloth

Skąd wiesz czy nie będzie lepszy?? Widziałeś Hobbita??? Nie, więc zamknij jadaczkę.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Mówię ci, że różnica polega na tym, że 90% fabuły Hobbita znam, a sama pierwsza część nie jest tak atrakcyjna jak świetne zakończenie epickiej i mrocznej trylogii. To TDKR jest najbardziej oczekiwaną premierą roku, nie Hobbit. To czy Hobbit będzie lepszy powiem jak zobaczę Batmana. Nie sądzę żeby tak się stało. Avengersów dla mnie nie pobije, bo to tylko I część, całość tak, sama pierwsza nie. I tu jest różnica. Tu jest klucz.

Nie popisuj się słownictwem. Każdy woli co chce. Ty wolisz Hobbita niż Avengers, ja odwrotnie, ale wystawianie oceny 1/10 takiem filmowi jak TDKR świadczy o debilizmie i trollizmie. Jak na razie nie zaprzeczasz temu, a wręcz to potwierdzasz.

Ryloth

Już powiedziałem. Hobbit jest najbardziej oczekiwanym filmem nie tylko tego roku ale także dekady. Dałem TDKR 1/10 ale już mówiłem że niedługo zmienie ocene. Ale to cię nie powinno obchodzić bo mój głos na niczym nie zawarzył i to moja sprawa. Ja się do twoich ocen nie mieszam.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

LOL, dekady, weź się nie kompromituj w ogóle. No chyba że chcesz. Nie masz pojęcia co wyjdzie jeszcze w tej dekadzie, a już TDKR jest bardziej oczekiwaną, w każdym razie w tym roku. Hobbit nie jest jednym filmem tylko dwoma, więc zdecyduj się, który ma być tą premierą dekady:) Całość być może jest i lepsza i bardziej oczekiwana niż TDKR, sama pierwsza część nie, a o to mi chodzi. A jeżeli wyjdzie 7. część Star Wars to ona będzie najważniejszym filmem dekady.

O Hobbicie, i o tym, że go robi Jackson było wiadomo już dawno, a o TDKR znacznie później i stał się bardziej pożądany niż Hobbit po genialnym TDK, dopiero wtedy, więc zgodzę się z tobą, że do chwili gdy ogłoszono TDKR to Hobbit był najbardziej oczekiwaną premierą roku, gdy ogłoszono TDKR i dawano zwiastuny, zmieniono zdanie.

Dobrze chociaż, że zostawiono w Hobbicie tych samych aktorów co w LOTR

Ryloth

Bwahahaha Star Wars. Przecież to najgorszy gniot. Tylko fanom science fiction może się podobać. Nie pogrążaj się.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Star Wars gniotem? Jesteś typowym przykładem trolla. Nawet nie próbujesz poprawić swojej pozycji. 90% ludzi to debile, bo uwielbiają Star Wars, a ty jesteś najmądrzejszy, bo nie lubisz. No ale jakby nie tacy jak ty, nie byłoby się z czego pośmiać. A ty weź odpowiadaj na moje argumenty i to z sensem, kulturalnie, a nie tylko trollizmy walisz.

Ryloth

Nie lubie czystego science fiction. Wolę takie zmieszane z fantastyka jak np. w Avatarze.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Są postępy. Wreszcie zaczynasz być normalny. To jeden z nielicznych twoich postów, które są normalne. Dokładnie o to mi chodzi. Jak piszesz ocenę, napisz, że "dla mnie", "ja" itp. I nie obrażaj innych filmów, bo też nie byłbyś zadowolony jakby ktoś napisał, że Hobbit to gówno gniot i TDKR zmiażdży. Ja też nie mogę się doczekać Hobbita, ale dla mnie to Avengers i TDKR są w tym roku najlepsze, w następnym będzie Hobbit:) Pamiętaj, w tym to tylko jedna, pierwsza część.

Ryloth

Dobra bedę się starał ale to wszystko przez Hobbita. To on miesza w głowach. Pozdrawiam:)

Joecrou

Przecież mówie że oglądałem.

kamilxxx09

Pytam jeszcze raz jak mogłeś widzieć film który się jeszcze nie pojawił...?
Lepiej jak mogłeś widzieć film który nie jest jeszcze pewnie w 100% skończony?

ZGŁASZAM.

ODST Wolf

Mówie że widziałem Batmana a nie Hobbita.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Mogłeś jedynie widzieć TDK.

Nie, widziałem TDKR

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A ja przed chwilą wróciłem z LA i widziałem przedpremierowo Hobbita,. Powiem Ci, że najgorszy nie jest ale do LOTRa mu daleko.

Spoko.

ocenił(a) film na 8
diablo666

Skończyłem czytać na drugiej stronie. Czy wy macie jakieś kompleksy ? Poczekam, jak obejrzę wszystkie 3 filmy to zdecyduje który jest najlepszy. A Oscar to tylko miła nagroda. Już wielokrotnie statuetkę dla najlepszego filmu dostawał film, który wg mnie nie był najlepszy. Niech los pokara hejterów.